gwell11 12.02.06, 21:32 moja Pati skonczyla 3 miesiace czy moge juz jej dawac kaszki mleczno-ryzowe i kaszki ryzowe po 4 miesiacu????? i wogle czy moge jej juz cos dac poza jabuszkiem i marchewka?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leluchow1 Re: kaszki 13.02.06, 09:31 a po co tak szybko? jesli jest na piersi to wstrzymaj sie jeszcze! a co do kaszek to jak sama mowisz sa PO 4 miesiacu wiec niech maluch te 4 miesiace skonczy. ja jestem zwolennikiem cycucha do 6 mż ale to tylko moja prywatna opinia. pozdrawiam serdecznie ania Odpowiedz Link Zgłoś
nicniewiem19 Re: kaszki 14.02.06, 17:20 Ja to samo. Jeśli dziecko jest na piersi to do 6 mies. nie trzeba nic podawać a jeśli na sztucznym to chyba tak.Na kaszkach piszeze od 5 mies. niektóre. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi75 Re: kaszki 16.02.06, 21:28 podczepie sie pod kaszki z moim pytaniem od kiedy dawac kaszke dziecku karmionemu piersią? Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: kaszki 16.02.06, 21:55 uwazaj i nie dawaj za wczesnie, bo moze wyjsc alergia, zwlaszcza po mlecznej. Ja zrobilam blad i podalam jablko w 5 m. i tak sie uczulil, ze przez ponad rok nie tolerowal jablka. Odpowiedz Link Zgłoś
leluchow1 Re: kaszki 17.02.06, 07:52 moj jadl w 7 miesiacu ale te bezmleczne, w 10 zaczal jesc mleczne ale tylko te na mleku modyfikowanym. ania Odpowiedz Link Zgłoś