kmerowa1 16.03.06, 11:06 co sądzicie o musach owocowych bobovity - niby nie zawierają konserwantów, są w plastikowych kubkach a termin ważności ponad pół roku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_sk Re: MUSY bobovity 16.03.06, 12:00 Wiem jedno, są przeraźliwie słodkie. Kupiłam raz (bo dawali skarpetki dla mamy i dzidzi) i wiecej tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: MUSY bobovity 16.03.06, 21:57 moim zdaniem wcale nie są słodkie! może miałyśmy inny smak. tak czy inaczej nie polecam, mimo, że synek lubi desery ze słoiczka (również bobovity) tych nie chciał tknąć Odpowiedz Link Zgłoś
mamarobcia Re: MUSY bobovity 17.03.06, 18:21 Mój synek uwielbia musy z Bobovity - zwłaszcza ten z bananami i gruszkami. Jeden kubeczek nigdy mu nie wystarcza i domaga się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: MUSY bobovity 18.03.06, 21:09 moj syn również uwielbia musy bobovity, a czy są słodkie... to rzecz gustu grunt, że Kubie smakują. a mnie przyznam się też pozdrawiam joanna Odpowiedz Link Zgłoś