tus200 08.04.06, 18:55 Który ze słoiczków(firma, smak) jest ulubiony przez wasze maluchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaba36 Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 18:57 Zdecydowanie wszystkie te, gdzie są jagódki Odpowiedz Link Zgłoś
ankajaku Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 19:13 na pewno zupka marchwiowa z ryzem bobovity a z deserków- jabłka bvanany z kremowym twarożkiem gerbera. Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 19:15 u mnie tez zupka marchwiowa z ryzem bobo vity, a deserek- gruszki hipp i banany gerbera Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 20:44 zdecydowanie hipp-gruszki i gerber banany Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 21:16 Z obiadkowych, ku mojemu zaskoczeniu - pietruszka z kukurydzą Gerbera, a z deserków - marchewka z jabłuszkiem Hippa. Ale nie mamy jeszcze jakiegoś dużego doświadczenia, cały czas poznajemy Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 21:26 zdecydowanie suszone śliwki Gerbera, zupki zdecydowanie wszytkie są beeeeeeeee (przechodzą tylko z butli) Odpowiedz Link Zgłoś
majowa77 Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 21:54 BoboVita - warzywa, kuczak, jabłko, a z deserków - wszystkie z bananem Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 22:51 Rosołek z indyka z kaszką kukurydzianą -Bobovita, Hipp - Gruszki Wiliamsa, soczek gruszkowy Gerbera Odpowiedz Link Zgłoś
anni_e Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 22:56 moja je tylko gerbera. zupa to najchętniej indyk w pomidorach, a do kaszy jabłka z jagodami. to jest najlepsze. przyznam że cały czas starałam się karmić też hippem ale nie ma szans, nie znosi tego. a o bobovicie to w ogóle nie wspomne, odpadła już na początku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saba30 Re: ulubiny słoiczek 08.04.06, 23:14 U nas tez zdecydowanie wygrywa BoboVita nad Gerberem ale generalnie zupki bardzo niechętnie je moja córcia Ludzie! Gdzie Wy takie wykwintne dania dla swoich dzieci kupujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
iza9919 Re: ulubiny słoiczek 09.04.06, 08:18 Z owoców: morela z Hippa i suszona śliwka z Gerbera, a z obiadków firma Bobovita- z króliczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
hanka56 Re: ulubiny słoiczek 09.04.06, 08:29 A ile mają Wasze dzieciaczki? Moja ma 9 i pół miesiąca, the best to: 1. śliwki Gerbera 2. banany Gerbera, 3. jabłko-banan-twarożek Gerbera, deserki Bobovity wszystkie blee, ale spróbowałam ostatnio biszkoptowy deser z bananami i pomarańczami i nawet smakowało.A z obiadków: warzywa-kurczak-sliwki Bobovity, z Gerbera: brokuły mniam mniam - wszystkie inne zupki i deserki są bleee, jak obiadki to tylko domowe i Bobovity. Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: ulubiny słoiczek 09.04.06, 11:32 Greber-wszystkie deserki które mają w składzie owoce tropikalne. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ulubiny słoiczek 09.04.06, 13:52 mojemu dziecku najbardziej smakuja produkty hippa. ostatnio nr jeden jest jogurt truskawkowo-malinowy. zupki najczesciej gotuje sama. Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka23101 Re: ulubiny słoiczek 09.04.06, 14:08 hej moj synek je wszystkie smaki zupek lub dan z Gerbera z Hippa ale nie lubi nic z Dr Witt Odpowiedz Link Zgłoś
nikolam Re: ulubiny słoiczek 10.04.06, 09:43 Moja córka jakoś ostatnio nie przepada za zupkami ze słoiczków, a jeszcze niedawno ze smakiem wcinała zupki Bobovity. Najbardziej przypadł jej do gustu domowy sosik z ziemniaczkami.Usilnie staram się ją przekonać do owoców ze słoiczka i przyznam że kupiłam ostatnio na spróbę Bobofruta.No i chyba nie był taki zły bo po troszeczku zjadła co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
kiediak Re: ulubiny słoiczek 11.04.06, 18:32 Wszystkie, oprócz ziemniaków ze szpinakiem. (Hipp) Odpowiedz Link Zgłoś