Dodaj do ulubionych

Słoiczki od 12 miesiąca

IP: *.* 06.04.01, 22:09
Już zadałam podobne pytanie na forum małe dziecko, ale w razie czego zapytam jeszcze tu - co myślicie o żywieniu słoiczkami dzieci po skończonym roku, a nawet starszych? Czy to źle karmić je gotowymi daniami firm dotychczas specjalizujących się w niemowlętach, które coraz liczniej pojawiają się w sklepach? Dla mnie to "życiowa szansa", ale kiedy powinnam przestać?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Słoiczki od 12 miesiąca IP: *.* 17.04.01, 03:22
      Czesc, Uwazam,ze karmienie dziecka [nawet rocznego,czy tez i starszego]"sloiczkami"nie jest niczym zlym,jednak wydaje mi sie,ze posilki te nie powinny byc wylacznym i jedynym pozywieniem naszego maluszka,i chociaz mamy tu niezly wybor,bo przeciez smaki sa roznorodne,sadze,ze nie zastapia one domowych obiadkow. Sama mam 21-miesiecznego synka,ktory uwielbia sloiczkowe pysznosci,jednoczesnie z wielkim smakiem wcina zupki,mieska i deserki domowej roboty,a to wszystko "przegryza"sobie od czasu do czasu cycusiem.Mysle,ze przy tak urozmaiconym "menu"-dziecko,szczegolnie starsze,samo da nam znac o tym,co mu najbardziej smakuje i na co ma w danej chwili ochote. POZDRAWIAM.Anka, mama Julki napisała/ł:> Już zadałam podobne pytanie na forum małe dziecko, ale w razie czego zapytam jeszcze tu - co myślicie o żywieniu słoiczkami dzieci po skończonym roku, a nawet starszych? Czy to źle karmić je gotowymi daniami firm dotychczas specjalizujących się w niemowlętach, które coraz liczniej pojawiają się w sklepach? Dla mnie to \\\\"życiowa szansa\\\\", ale kiedy powinnam przestać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka