Dodaj do ulubionych

Moja mała nie chce jeść

IP: *.* 03.04.02, 08:13
Cześć!Moja córka Sara ma 22 m-ce i prawdę mówiąc nigdy nie miałąm problemów z jej odżywianiem.Długo (14 m-cy) piła z piersi a potem też nie było problemów z jedzeniem.No i nagle stop.Kiedyś potrafiła zjeść kromkę chleba a czasem i więcej a teraz po wielu bojach zje 1/2 kromki.Nie wiem co robić.Nie chce pić mleka (wcześniej dawałam jej Nestle Younior waniliowe ale teraz nie chce tego pić).Próbowałam dać jej normalne mleko krowie.Przez kilka dni wypijała 150 ml ale ostatnio w nocy po wypiciu mleka strasznie wymiotowała - ogólnie rzecz biorąc zaczyna chudnąć - tak mi się wydaje. Pomóżcie - co robić?Justa
Obserwuj wątek
    • Gość: iwo1 Re: Moja mała nie chce jeść IP: *.* 04.04.02, 18:56
      Cześć miaam podobny problem Jasio przechodził etap niejedzenia trwało to długo starałam się go nie zmuszać i cierpliwie czekać tylko ile można?Nasza pani doktor powiedziała że sam sobie krzywdy nie zrobi ale ja i tak się martwiłam ustawiałam mu na stole różne smakołyki,wszystko oprócz słodyczy ...teraz powoli zaczyna jeść jednak jak mała traci wagę to myślę że warto jej zrobić jakieś badania.Zrób jej badanie kału ,słyszałam że dzieci mogą mieć tzw.glistę ludzką i wtedy objawem jest to że maluch nie przybiera na wadze ,ma podkrążone oczy i w dalszym efekcie dręczy go kaszel nocny zrób jej badania a jeśli wszystko bedzie ok. to nie martw się i czekaj..kiedyś musi zacząć jeść.POzdrawiam Iwona
      • Gość: samed Re: Moja mała nie chce jeść IP: *.* 04.04.02, 22:06
        Dziękuję za radę!Właśnie dzisiaj poszłam zrobić jej badanie krwi i moczu, niestety kupki nie robiła od dwóch dni (niewiele je) więc dopiero jutro będę mogła zrobić jej badania.Ostatnio wielu moich znajomych narzeka na dolegliwości żołądkowe - może to jakiś "wirus".Jeszcze raz dziękuję.Na razie. Justa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka