banderas90210 07.02.07, 22:55 Witam.U mojego 6,5 miesięcznego synka wykryto skazę białkową. Moje pytanie brzmi jak radzicie sobie z podawaniem tych specyfików. Moj synek, za cholere nie chce wypić nawet łyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: Bebilon Pepti, Nutramigen 08.02.07, 09:18 Ja jak tylko zaczęłam wprowadzać bebilon pepti to troche dosładzałam go glukoza stopniowo zmniejszałam dawkę az zupełnie przestałam dosładzać. U nas nie było wiekszego problemu z zaakceptowaniem tego mleczka. Twój synem ma już ponad 6 miesiecy czyli moze już jesc kaszki, to moze warto mleczko podac z jakąś kaszką owocową, będzie smaczniejsz eniż z sama glukozą. Odpowiedz Link Zgłoś
banderas90210 Re: Bebilon Pepti, Nutramigen 12.02.07, 20:26 Dziekuje za podpowiedź. Glukoza jakoś do mnie nie przemawia. Wprowadziłam kleik ryżowy, ale ten niestety jest bez smaku a owocowego jeszcze nie kupiłam. Na razie mieszam kliek z owocami ze słoiczka i o dziwo to skutkuje. Ciekawe co na to lekarz, jutro idę z małym na kontrole, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
atopik Re: Bebilon Pepti, Nutramigen 13.02.07, 16:36 Świetnie sobie poradziłaś O wiele lepsze jest rozwiązanie czysty kleik + owoce od gotowej, sklepowej kaszki owocowej Odpowiedz Link Zgłoś