zosia271 26.09.03, 08:05 Ile można na raz podać 7 tygodniowemu dziecku herbatki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycjas2 Re: Ile herbatki? 26.09.03, 09:02 Witaj, Tyle, ile bedzie potrzebowal. Ja robilam 100 ml do butelki, ale nie wypijala w ciagu dnia az tyle. Proponuje herbatke rumiankowa i z kopru wloskiego Pozdrawiam Mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
zosia271 Re: Ile herbatki? 26.09.03, 20:41 Dziękuję za odpowiedź. Do tej pory ograniczałam ilość herbatek i dawałam wody ale chyba nie ma porównania z herbatkami. Mam jeszcze pytanie ile soczków mogę jej podawać. Mama Patrycji Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjas2 Re: Ile herbatki? 29.09.03, 09:13 Witaj. Ja zaczelam podawac mojej malej soczki (najpierw jabkowo-marchwiowy) jak skonczyla trzy miesiace. Zaczelam od ok. 50 ml. Ale mozna tez soczki rozcienczac z woda 1:1, tzn. 50 soczku i 50 przegotowanej wody. Na poczatku nie chciala tego pic, bo to byl dla niej nowy smak, ale sie przyzwyczaila. Pozdrawiam Mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś