aina80_80 17.10.03, 16:02 Czy podawałyście swoim dzieciom płatki owsiane ? I w jakiej postaci, ugotowane na wodzie czy takie surowe ? No i co można do nich dodać, np. jakieś owoce. Kacper ma 9,5 miesiąca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita30 Re: Płatki owsiane ? 18.10.03, 18:23 moje dziecko zjadło płatki owsiane jak skończyło rok. Na wodzie, z owocami pokrojonymi i jogurtem. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
aina80_80 Re: Płatki owsiane ? 18.10.03, 20:00 Właśnie dzisiaj dałam Kacperkowi na podwieczorek płatki ugotowane na wodzie i zmieszane z owocami ze słoiczka (brzoskwinie i mango). Było pyszne i Kacpruś zjadł całą miseczkę. A z jogurtem niestety na razie nie mogę dać bo Mały ma skazę białkową. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania9620 Re: Płatki owsiane ? 20.10.03, 15:50 hej nie ma nic lepszego jak płatki ugotowane na mleku i do tego troszkę cukru lub miodu mmm pychotka moja julka jada juz tak od 7 mies. ania Odpowiedz Link Zgłoś
aina80_80 Re: Płatki owsiane ? 21.10.03, 14:31 Hmmm... Na pewno są pyszne ale jak już pisałam mój synek ma skazę i nie mogę Mu dać mleka. A mleko sojowe, które pije niestety nie nadaje się do gotowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś