kasiakos1 10.02.09, 19:31 podobno firma "zmieniła politykę". Wielka szkoda, jak dla mnie było to spore ułatwienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07_2007 Re: Woda Gerbera - niestety juz nie będzie w sprz 10.02.09, 20:08 Jak to zmieniła politykę? To co teraz będą produkować? Dzięki tej wodzie mogłam wyjeżdżać i nie martwić się o przegotowaną wodę. Zamierzałam tak robić przy drugim dzieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
malibali Re: Woda Gerbera - niestety juz nie będzie w sprz 10.02.09, 21:22 ja się przerzuciłam na żywca. I też nie gotuję. Łatwo kupiś, tańsza od Gerbera a Młodej nic po niej sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
tepe0 Re: Woda Gerbera - niestety juz nie będzie w sprz 10.02.09, 21:54 koleżanka z mojego forum rówieśniczego jest inspektorem sanitarnym i przetestowała inne wody. Ona poleca Primaverę (i chyba Dobrawę), mówi, że w składzie jest nawet lepsza niż Gerber. również jej nie gotuje. to był chwyt marketingowy Gerbera, że to JEDYNA taka woda.. Odpowiedz Link Zgłoś
mart.a.m Dobrawa 11.02.09, 22:54 tę własnie wodę polecała p.dr z "butelkowego" forum. Dlugo nie mogłam jej namierzyc aale niedawno znalazłam w Biedronce. Pojemność mniejsza bo 0,75l za niecałe 1zł. W smaku faktycznie najłagodniejsza z tych wszystkich wymienianych wcześniej. Atest IMiD Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Dobrawa! 12.02.09, 01:14 I bardzo dobrze, że Gerbera wycofują. Żadna tam polityka firmy) Sprzedaż im po prostu nie szła. Dobrawa jest świetna. Tańsza przede wszystkim i nie ma takiej horrendalnej ceny - którą sobie gerber wystawił, gdyż musiał odrobić koszty reklamy. Dobrawę podawali w szpitalu, mojemu dzidziusiowi. Polecam też "Mama i ja", też jej nie trzeba gotować, jest tańsza niż gerber i ma opinię instytutu matki i dziecka, albo centrum zdrowia dziecka. Nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś