slonecko_w_balerinkach 22.02.09, 00:15 No jestem pod wrażeniem tych tortów... Zjadłabym któregoś z nich kreatywnawizjaswiata.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna hehe 22.02.09, 00:37 tortydladoroslych.blogspot.com/ zakochałam się w tym.Chyba taki sprawię mojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: hehe 22.02.09, 00:38 O 2 mi chodzi oczywiście.Bo 1 też ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: hehe 22.02.09, 00:47 Oj chyba sprawie taki mojej córci na roczek.bardzo mi się podoba. kreatywnawizjaswiata.blogspot.com/2008_01_01_archive.html 10 tort różowiutki -- MojE DzIeCko,MojE SzCzĘśCiE-Roxanka Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: hehe 22.02.09, 07:23 www.tortownia.pl stamtąd wzięłam pomysł na tort karetę dla córki. udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Torty 22.02.09, 08:36 Żadnego bym do ust nie wzięła. Wszystkie wyglądają jak z plastiku. Jedzenie wyglądające jak sztuczne nie pobudza moich soków trawiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Torty 22.02.09, 11:45 dirgone napisała: > Żadnego bym do ust nie wzięła. Wszystkie wyglądają jak z plastiku. __________ Ja tak samo. Ta masa to rzeczywiscie musi byc sam cukier, typu lukier, ale zageszczony. Do tego sztuczne barwniki. Dla mnie niejadalne. Ja wole prawdziwe torty, z owocami, czekolada, orzechami itp prawdziwymi dodatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Torty 22.02.09, 12:28 Zgadlam. To sa lukry plastyczne, wiec sama chemia. Ja juz wole stopic gorzka czekolade, dodac mleka i taka czekolada wlasnie posmarowac tort, a na wierzch to juz co mi fantazja podpowie, ostatnio zostalo mi troche tej czekolady i w niej maczalam zamrozone truskawki, co mi z lata zostaly i po brzegach to porozkladalam. Na urodziny 16 latki. Gosciom (rowniez w tym wrednym wieku) bardzo smakowalo A tutaj wlasnie te sztuczne lukry, ale czy to sie da zjesc? www.tortownia.pl/produkty.php?kid=36 Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Torty 22.02.09, 12:15 Ja bym nie zjadla. Wygladaja niesmacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: ładne... 22.02.09, 13:05 prawdziwe dzieła sztuki, aż żal zjeść takie cudo Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: ładne... 22.02.09, 14:35 może i w środku te torty są smaczne, ale przeraża mnie konieczność "przegryzienia" się prze tą ohydną i zapewne grubą warstwę lukru w bardzo sztucznym kolorze. Fuj. Zdecydowanie wolę tradycyjne torty. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzior077 Re: Torty 22.02.09, 17:32 Nie znoszę tortów z jednym wyjątkiem- kocham tort z ciemnym biszkoptem, bitą śmietaną i wiśniami z zalewy- niebo w gębie. Nie miałabym nic przeciwko dostać takie cudo- wszak nie muszę tego jeść. Odpowiedz Link Zgłoś