Dodaj do ulubionych

IKEA Gorzów - TO JEST TO!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:05
Strasznie duzo atrakcji w tym gorzowie.Albo Castorama , albo Tesco.Przepraszam
, została jeszcze Panorama.
Ta gorzowska szarość przeraża.
Ja wiem , ze IKEA w takich pipidówkach nie powstaje.
Więc licze na podzięke od Tadeusza , za małą frekwencje referendalną.
Panie Tadeuszu , IKEA porządana.
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: IKEA Gorzów - TO JEST TO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:13
      "...Strasznie duzo atrakcji w tym gorzowie.Albo Castorama , albo Tesco..."

Rzeczywiscie - zasługujesz na takiego Prezia - jeżeli dla ciebie to
      są "atrakcje" to gratuluję zainteresowań...
      A wiesz co znaczy słowo "premiera"? to cos podobnego do "wyprzedazy" w Tesco
      albi innej Castoramie... chamie... tylko ze w kinie albo w teatrze... Jak
      będziesz miał okazje to zajrzyj - niedługo w Gorzowskim Teatrze premiera...
      może być niezła zabawa...
      • Gość: madafaka Re: IKEA Gorzów - TO JEST TO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:31
        A , zapomniałem o teatrze! To jest dopiero atrakcja! Chyba wykupie karnet.
        • Gość: werty Re: IKEA Gorzów - TO JEST TO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:33
          "...A , zapomniałem o teatrze!..."
          Trudno zapomnieć o czymś czego sie nie zna... nie oszukuj... IKEA ci na oczy i
          rozum padła....
          • Gość: madafaka Re: IKEA Gorzów - TO JEST TO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:28
            Gość portalu: werty napisał(a):
            > Trudno zapomnieć o czymś czego sie nie zna... nie oszukuj... IKEA ci na oczy i
            > rozum padła....

Lokalny inteligencie.
            Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
            • Gość: werty Re: IKEA Gorzów - TO JEST TO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:48
              "...Apetyt rośnie w miarę jedzenia...."

Widocznie wpierdzielasz puste kalorie... bo rozumu ci nie przybywa... tylko du
              pa ci rosnie....
        • Gość: swingpop Re: IKEA Gorzów - TO JEST TO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:35
          bez komentarza!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka