pretty01 19.05.06, 18:17 Ognisko zapłonie 3 czerwca (sobota)godz. do ustalenia - wstępnie zarezerwowałam miejsce na godz. 17.00. Kiełbasę i co tam kto chce każdy przzynosi swoją :)) Do zobaczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: forumowe ognisko 19.05.06, 18:22 Tylko żebym nie musiała jakiegoś... e... karpia dla towarzystwa łapać... Żeby nie napisać leszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: forumowe ognisko 19.05.06, 19:00 Hmmm... Dwa lata temu z wielką przyjemnością bym przyjechała. Ekipa forumowa była sympatyczna, inteligentna i z przyjemnością zaczynałam poranną lekturę "Gazety" od forum właśnie. Dziś rzadko tu zaglądam. Właściwie to powdziwiam Ciebie i Marka, że dzielnie trwacie na posterunku.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 19.05.06, 19:49 Przyjedż, pogadamy o morzach i oceanach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 20.05.06, 00:10 Kabaret Elita "Turnus przy ognisku" Płomień strzela już z ogniska, Czyś z daleka jest czy z bliska, Usiądź z nami przy tym ogniu, Swoje dłonie, serce ogrzej. Ta piosenka rozweseli Nawet twarz najbardziej chmurną, Bo na całym świecie Nie ma takiej wiary jak nasz turnus. Refren.: Przy ognisku, przy ognisku, Tak siedzimy sobie wszyscy, Giną troski i zmartwienia, Bo ognisko wszystko zmienia. Pan kierownik jest tu z nami I choć złości się czasami, To wybacza różne psoty, Bo jest z niego chłopak złoty. A szefowa naszej stołówki, Fajna babka jest i kwita, Lecz się często denerwuje, Gdy się ktoś czepia. Refren.: Przy ognisku, przy ognisku, Tak siedzimy sobie wszyscy, Giną troski i zmartwienia, Bo ognisko wszystko zmienia. Nasz Kaowiec pan Mieczysław Wciąż wycieczki nam załatwia, Uwielbiają go kobiety, Bo przystojny jest niestety. Gdy w świetlicy pani Basia Daje książki oraz szachy, Każdy facet czuje feler, Że już nie jest kawalerem. Refren.: Przy ognisku, przy ognisku, Tak siedzimy sobie wszyscy, Giną troski i zmartwienia, Bo ognisko wszystko zmienia. Już niedługo powrócimy, Do swych domów i swej pracy, Ale każdy z rozrzewnieniem, Będzie wspominał nasze wczasy. Gdy po roku się spotkamy, Na turnusie przy ognisku, To znów razem zaśpiewamy Tę piosenkę satyryczną. Refren.: Przy ognisku, przy ognisku, Łatwiej się wybacza wszystko, Nawet tę satyrę ostrą Zaśpiewaną prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 20.05.06, 00:27 Tak mi Werty na kaowca pasuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko 20.05.06, 00:55 "Tak mi Werty na kaowca pasuje... " ...nic z tego moja droga... od 1 czerwca (tfu tfu tfu na psa urok) zaczynam dzialnośc w nowej firmie... :) P.S. ... to moje potomstwo sie do Krakowa przenosi na studia... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 20.05.06, 22:18 e_werty napisał: > ... to moje potomstwo sie do Krakowa przenosi na studia.. E, Panie, kurna, to zdolności jakieś, musi co, posiadło ... To potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko 20.05.06, 22:40 "...to zdolności jakieś, musi co, posiadło ... " ... "sie okaże w praniu"... w Kraku niezły magiel... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Pretty - Ty śpiewasz, my... 23.05.06, 21:52 ... fałszujemy. Fszystko uzgodnione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Dobra wiadomosc... IP: *.ed.shawcable.net 20.05.06, 01:16 Mnie tam nie bedzie.. he he he Niestety..obowiazki... :) PS. To powinno poprawic frekfencje Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Dobra wiadomosc... 20.05.06, 12:30 Gość portalu: Bernard napisał(a): > PS. To powinno poprawic frekfencje FrekWencję na pewno... ;P Nie ma mnie 3 czerwca w Gorzowie. Będę się "ukulturalniać" w Poznaniu... A poza tym Borysa nie będzie. A tylko on zna przepis na botwinkę... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Dobra wiadomosc... 23.05.06, 22:14 martha4 napisała: > A poza tym Borysa nie będzie. A tylko on zna przepis na botwinkę... Onegdaj ustaliliśmy, że "kurczak w pomidorach a'la marek_p" przebija produkty borysowego kuchcenia ;) Ostatnio (25.01.2006) była kolejna (już nie pamiętam, która to z kolei) edycja tej potrawy. (F)szyscy :) zjadacze przeżyli, tak więc "kurczak a'la marek_p" ma certyfikat bezpieczeństwa, jakości i inne takie. Następna edycja, jak (f)wszystwo pójdzie zgodnie z planem, w lipcu, może nawet w akademiku, a co :) To będzie duuuży garnek, bo z małym radzę sobie sam, a będzie tam jeszcze kilku chłopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Kurczaka w pomidorach na ognisko!! 24.05.06, 14:23 Jak w tytule! Jaki listopad, drogi Markupe? Dawaj garnek na ognisko! Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Kurczaka w pomidorach na ognisko!! 24.05.06, 14:24 Miało być- jaki lipiec, rzecz jasna. Kuraka na ognisko! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Kurczaka w pomidorach na ognisko!! 24.05.06, 23:29 pretty01 napisała: > Miało być- jaki lipiec, rzecz jasna. Kuraka na ognisko! Wiesz ile z tym zadymy (szczególnie jak marek_p w garach szaleje) ? www.pozytki.pl/forum.php?page=&cmd=show&id=1950&category=21 Najbliższy kurczak w pomidorach będzie w lipcu, w Rogowie koło Łodzi. Mogą być 2. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Forumowe ognisko... a kto rozpali?? 20.05.06, 23:38 Widze te deklaracje: tego nie bedzie, tamtego nie bedzie... to chcialem sie spytac: czy bedzie chociaz jedna osoba, coby chociaz to ognisko rozpalic? Juz nie mowie o wielkim zlocie, ale chociazby ta jedna osoba, bo ognisko SAMO sie nie rozpali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Forumowe ognisko... a kto rozpali?? IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.06, 09:00 poczytaj świadek koronny wsypał gang ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forumowe ognisko... a kto rozpali?? 21.05.06, 13:33 zetkaf napisał: ale chociazby ta jedna osoba, bo ognisko SAMO sie > nie rozpali... A Ty będziesz? Ja mogę rozpalić to ognisko. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Forumowe ognisko... a kto rozpali?? 21.05.06, 14:40 > A Ty będziesz? Ja mogę rozpalić to ognisko. Wiesz, mi w pracy weekendu na trzy dni przed nie daja zaplanowac, a ty o tak dalekiej przyszlosci... no zobaczymy, kto sie zadeklaruje, to sie moze pomysli... Odpowiedz Link Zgłoś
superspamerek Ognisko nie musi być z kiełbachą! 21.05.06, 10:41 -------------------------------------------------------------------------------- Ognisko nie musi być z kiełbachą! Każdego dnia w polskich rzeźniach zabija się ponad milion zwierząt! Bierze Was to, czy jesteście nieczuli? tomregan-animalrights.com/archive/slaughter.html www.wegetarianie.pl/Downloads-index-req-getit-lid-61.html www.wegetarianie.pl/Downloads-index-req-getit-lid-58.html Odpowiedz Link Zgłoś
superspamerek Ognisko nie musi być z kiełbachą! - poprawa linków 21.05.06, 10:44 Poprawa linków :) tomregan-animalrights.com/archive/slaughter.html www.wegetarianie.pl/Downloads-index-req-getit-lid-61.html www.wegetarianie.pl/Downloads-index-req-getit-lid-58.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora-tora!!! A marek-p bedzie? IP: *.ztpnet.pl 21.05.06, 11:10 Aby omówić strategię i taktykę przed wrześniowymi wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: A marek-p bedzie? 23.05.06, 22:48 Gość portalu: tora-tora!!! napisał(a): > Aby omówić strategię i taktykę przed wrześniowymi wyborami? Każdy se będzie gadał co będzie chciał. Ja będę chciał znaleźć polankę i pstryknąć parę fotek. Polankę kiedyś przypadkiem odkryłem, kilka razy potem próbowałem odnaleźć - no nie wiem, gdzie ona. Na pewno w odległości kontaktowej od miejsca planowanego ogniska (kontakt dźwiękowy po rzucie granatem). Zresztą Pretty będzie miała specmisję wypytania właściciela terenu, gdzie, kurde, ta polanka jest! W tematach politycznych to jeszcze nie wiem na kogo głosować, ale myślę. Tradycyjnie. Irek rzutem na taśmę da podsumowanie (instrukcję obługi), bo ostatnio to on tylko pości w tym temacie. Na szczęście (tradycyjnie) dużo się nie myli (a może by tak Irek z rodzinką (he, he) na te ognisko przyjechał ? Pretty - myśl nad petycją/podaniem. Mam z nim kontakt na GG. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: A marek-p bedzie? 24.05.06, 14:32 To co, jeden będzie ryby łowił, drugi polanki szukał, a ja, kurna, co, sama z tą kiełbasą przy ognisku?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: A marek-p bedzie? 25.05.06, 16:31 marek_p napisał: > Zresztą Pretty będzie miała specmisję wypytania właściciela terenu, gdzie, > kurde, ta polanka jest! > Taaa... bo ja wiem, jakie Ty tam bedziesz brewerie wyprawiał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_werty Re: A marek-p bedzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:28 "...Taaa... bo ja wiem, jakie Ty tam bedziesz brewerie wyprawiał..." ... jak to - jakie? przecież napisał... "...(kontakt dźwiękowy po rzucie granatem)..." P.S. .. zniknęła mi strona do logowania? Czy to normalne? Czy też "wywiad działa"? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: A marek-p bedzie? 25.05.06, 21:46 Gość portalu: e_werty napisał(a): > "...Taaa... bo ja wiem, jakie Ty tam bedziesz brewerie wyprawiał..." > > ... jak to - jakie? przecież napisał... > > "...(kontakt dźwiękowy po rzucie granatem)..." No, że będzie wydawał dźwięki, to nie wątpię :) Ciekawe tylko, kto bedzie drewno na ognisko nosił, kiedy Marekpe będzie na polance porykiwał... > Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: A marek-p bedzie? 26.05.06, 23:33 "...kiedy Marekpe będzie na polance porykiwał..." ... raczej "ryćkal jakąś Polankę".... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: A marek-p bedzie? 27.05.06, 14:08 e_werty napisał: > "...kiedy Marekpe będzie na polance porykiwał..." > > ... raczej "ryćkal jakąś Polankę".... Mi tam na jedno wychodzi :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir-fakju A kiełbasa wyborcza może być? To bedzie!!! IP: *.ztpnet.pl 21.05.06, 11:12 Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Ognisko nie musi być z kiełbachą! 21.05.06, 14:36 A salaty nie wcinasz? A marchewki, rzodkiewek, pomidora? Codziennie zabija sie ponad milion roslin - a to Ci nie przeszkadza? A co to, rosliny gorsze od zwierzat? Precz z gatunkizmem i innymi przejawami dyskryminacji!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Ognisko nie musi być z kiełbachą! 21.05.06, 14:38 Ekche... Ekche... No to niniejszym zapytuję - czy ktoś przybędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Forumowe ognisko 21.05.06, 14:42 pretty01 napisała: > Ekche... Ekche... > No to niniejszym zapytuję - czy ktoś przybędzie? A, zresztą, wszystko mi jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec Re: Forumowe ognisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:57 Jak Ci wszystko jedno, to po kiego grzyba zapraszasz wiarę na balangę? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Forumowe ognisko 24.05.06, 14:31 Oj, nie zrozumieliśmy się :) Zapraszam, oczywiście, będzie fajnie, jak przyjedzie dużo ludzi, ale nie chcę nikogo ciągnąć na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko 21.05.06, 16:23 Niestety - za daleko... :( ... wczoraj byłem na "Festiwalu zupy" krakow.zaprasza.net/fotogaleria/3festiwal_zupy/ bomba... MOże by tak w Gorzówku urządzić np. "Festiwal sałtek" Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re: forumowe ognisko 21.05.06, 18:47 pretty01 napisała: > Ognisko zapłonie 3 czerwca (sobota)godz. do ustalenia - wstępnie > zarezerwowałam miejsce na godz. 17.00. Kiełbasę i co tam kto chce każdy > przzynosi swoją :)) > Do zobaczenia. :) pretty01 ...jestem jołop, nie wiem gdzie ten pożar... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 21.05.06, 19:54 Oj, no tak, bo o miejscu było w innym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=41913978 Oups... :) Ognisko zapłonie na terenie stanicy wędkarskiej "Azyl" w Mironicach. Mamy miejsca przy zadaszonym stole. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 21.05.06, 22:02 czesc , ja bede na pewno , jakas rybe sprobuje zlowic , choc wedkarz ze mnie II-giej kategorii! moze to moje wyznanie , zamias zniechecac , zacheci jeszcze kogos do przyjazdu! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 21.05.06, 22:46 no i musze dopowiedziec , jak napisalem ze bede ,to bede. powazny w interesach ze mnie czlowiek. nawet jak nikt nie przyjedzie,zrobie sobie piknik, i rozpale ognisko! pretty01,czeka nas dluga noc przy ognisku, pogadamy sobie zdrowo, a i skrzynke lecha ze soba przywioze. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko 21.05.06, 22:47 "...a i skrzynke lecha ze soba przywioze." ... wystraszysz dziewczyne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 21.05.06, 22:52 a kto powiedzial e_werty ze to trzeba wypic? cos zostanie zabieram do gorzowa, a dziewczyna na bojazliwa nie wyglada! ja jej w kazdym razie swoim wygladem nie wystrasze! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 22.05.06, 00:03 a co bedzie , kiedy sie okaze, ze bedzie tylko pretty01 i ja??? nie bedzie mi to przeszkadzalo , to jasne! ale takie romantyczne ognisko? tylko we dwoje, az ciarki po skorze przechodza! ja w kazdym razie , jak napisalem bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: forumowe ognisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:50 Jeny Pretty... ja nie wierzę, że ty z tym wieśniakiem chcesz kiełbaski piec na ognisku... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka fajne linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:34 Fajne linki :) www.greenangels.org/pliki/plakat5.jpg www.greenangels.org/pliki/plakat2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: fajne linki 22.05.06, 17:48 czesc katarzynka , ja rozumie tych co nie jedza miesa, niech nie jedza, ja jem ,a kielbaski sa na pweno z miesa! nie probuj nam obrzydzic ogniska, co ja pisze nam! nie probuj mi obrzydzic ogniska , bo i tak nikt poza mna na nie ,nie przyjedzie pozdrowienia dla wszystkich wegetarian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka Re: fajne linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:23 Może i ja pójdę na to ognisko? Może warto poznać osobiście kilka nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: fajne linki 23.05.06, 10:52 Gość portalu: katarzynka napisał(a): > Może i ja pójdę na to ognisko? Może warto poznać osobiście kilka nicków? Pod warunkiem, że kilka nicków pojawi się na ognisku. A jak narazie widzę, że marnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: fajne linki 23.05.06, 23:04 ant777 napisał: > Gość portalu: katarzynka napisał(a): > > > Może i ja pójdę na to ognisko? Może warto poznać osobiście kilka nicków? > > Pod warunkiem, że kilka nicków pojawi się na ognisku. A jak narazie widzę, że > marnie to wygląda. Czemu marnie ? Dla mnie BOMBA ! Będzie rodzinny festyn forumowiczów. My się już znamy, niech się poznają też nasi milusińscy. Pretty, bez Pyzy i Bąka mi się proszę nie pokazywać. Single nic się nie bać ! Ponoć Karolek ma o 10 lat więcej i jest KAROLINĄ, Martha4 jest brunetem, który, prawdopodobnie chodzi tylko po utwardzonym podłożu, więcej szczegółów na miejscu. PRZYBYWAJCIE ! (poza Irkiem, spróbuję namówić też Macieja) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: fajne linki 24.05.06, 08:57 marek_p napisał: > Ponoć Karolek ma o 10 lat więcej i jest KAROLINĄ, Martha4 jest brunetem, > który, prawdopodobnie chodzi tylko po utwardzonym podłożu, więcej szczegółów > na miejscu. Ty jak coś powiesz... ;))))) Nie dam rady. W Poznaniu jestem. Bawcie się grzecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: fajne linki 23.05.06, 11:46 "Fajne linki :)" ... rozumiem - one są fajne dla ciebie jako "Kata/rzony"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka e_werty Re: fajne linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:14 Tak, bo przypominają ludzikom o ich podłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa e_werty Re: fajne linki 23.05.06, 20:34 katarzynka przychodz ,jak sama napisalas (pewnie masz nie daleko) posiedzimy w trojke z pretty01 przy ognisku! co tam bedziemy sie ogladac na innych. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał e_werty Re: fajne linki IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.06, 21:30 Moze przypomnijmy sobie kogo ze starych, zagorzałych dyskutantów, którzy jakoś ostatnio rzadko pojawiają się na forum, chętnie powitalibyśmy na ognisku? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty e_werty Re: fajne linki 23.05.06, 21:55 "...bo przypominają ludzikom o ich podłości..." ... jak kto głodny to jest podły... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa e_werty Re: fajne linki 23.05.06, 22:43 to co Michal bedziesz? ja bede na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa e_werty Re: fajne linki 23.05.06, 23:11 widze ze powoli inni tez sie szykuja , a niech mnie ! bedzie dobra zabawa! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p e_werty Re: fajne linki 23.05.06, 23:27 Właśnie namówiłem Maćka (Z.), mam nadzieję, że się nie rozmyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 e_werty Re: fajne linki 24.05.06, 14:37 e_werty napisał:> ... jak kto głodny to jest podły. :))) Święte słowa... Ostatnio byłam na diecie odchudzającej... Mało brakowało, a byłabym chuda ale i bez męza... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rob.in.hood Re: forumowe ognisko 24.05.06, 00:06 Tam gdzie cos płonie nie moze zabraknac Robinhooda Mam nadzieję że moje autko z rejestracja FZ nie spłonie :)) pzdr robin Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 24.05.06, 21:08 nie splonie rob.in.hood, chyba ze sie naprawde nieszczesliwy przypadek zdarzy. a ja jak dziecko! nie moge sie doczekac!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko 24.05.06, 22:15 "...Kurczaka w pomidorach na ognisko!!" ... a na zgrychę Aspirynaaaaa psik!!! Na zdrowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 24.05.06, 22:56 z tym kurczakiem w pomidorach , to ciekawy pomysl, e_werty! zobaczymy , czyli sprobujemy jak pozwola! a jak nie pozwola , to zostana mi moje kielbaski! i mala niespodzianka , bo i mala kulinarna niespodzianke przygotowuje! bedzie fajna zabawa! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 24.05.06, 23:01 andrzejusa napisał: > bo i mala kulinarna niespodzianke przygotowuje! O matko... Przeżyjemy...? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 24.05.06, 23:12 przezyjemy pretty01 ! sam tego jeszcze nie probowalem, ale to nie jest moj pomysl ,spodobal mi sie , bo to bardzo apetycznie wyglada ,gotowa rzecz, wiec jak beda odwazni, to jemy!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 26.05.06, 23:26 czesc budrys! a ty chopie bedziesz , czy nie bedziesz na forumowym ognisku? pieronie!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 26.05.06, 23:27 no a ty e_werty? nic sie nie odzywasz! bedziesz , czy nie? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 26.05.06, 23:29 no Danny? a co z toba?? przyjezdzaj! bedzie dobra zabawa!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 26.05.06, 23:32 przyjezdzajcie gorzowscy forumo!!! na pewno bedzie dobra zabawa! im bedzie nas wiecej , tam zabawa bedzie lepsza!!! chwala wszystkim ogniskowym forumowiczom! i calej reszcie tez!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: forumowe ognisko pretty01 IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.06, 15:33 Witam jak jeszcze dodasz gdzie zapłonie ognisko to będzie ok pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Miejsce ogniska- "Azyl" w Mironicach 3 .06. 17.00 27.05.06, 15:53 Ognisko zapłonie w ośrodku wędkarskim "Azyl" w Mironicach. Mamy miejsce przy zadaszonym stole. Godz. 17.00 Drewno będzie tylko na początek, żeby ognisko rozpalić, byłoby więc miło, gdyby forumowicze chcieli co jakiś czas udać się w las (w ramach szeroko rozumianej integracji też :)i przytaszczyć kilka gałęzi :) Pozdrawiam i zapraszam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: forumowe ognisko pretty01 IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.06, 21:50 Witam gdzie są Mironice ile kilometrów od Gorzoa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko pretty01 27.05.06, 22:00 dobre pytanie xyz! sam jeszcze nie wiem , ale popatrze w mape i na pewno znajde. zrob to samo , to sie spotkamy! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdzie te Mironice Re: forumowe ognisko pretty01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:26 Mapa jest tutaj- mapa.szukacz.pl/?x=242913.73&y=555027.8&zoom=3 W Kłodawie jadąc drogą w kierunku Barlinka trzeba skręcić w lewo. Jest drogowskaz na Mironice a oprócz tego duża tablica reklamowa ośrodka "Azyl". Można też jadąc ul. Szczecińską skręcić w Małyszynie na Santocko. Z Santocka prosta droga do Mironic. mapa.szukacz.pl/?x=242913.73&y=555027.8&zoom=3 w Mironicach nalezy skręcić jadąc od strony Kłodawy w prawo w brukowana drogę. przy skręcie jest duża tablica informacyjna. Myślałam, że to znane miejsce... :( Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Gdzie te Mironice 27.05.06, 23:29 Ojej, ten post powyżej to mój... :)) Coś mnie nie zalogowało Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko pretty01 28.05.06, 01:18 "...Myślałam, że to znane miejsce... :(" ... znane... kiedys była to moja stała codzienna trasa wycieczkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko pretty01 28.05.06, 01:16 "...ale popatrze w mape i na pewno znajde. zrob to samo , to sie spotkamy!" ... tylko mapy nie podepczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko pretty01 28.05.06, 10:04 no i tak to dzieki tobie pretty01, nieznane mironice, staly sie w gorzowie znane. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko pretty01 28.05.06, 14:05 napiszcie mi prosze , czy w mironicach jest sklep , bo pomyslalem ,ze jak juz tam bedziemy, to wypadaloby, dac co nieco miejscowym zarobic. mnie interesuje browarek i ogolnie napoje, slaska przywioze z gorzowa ,bo kupuje dobra w jednym miejscu, a nie lubie przykrych niespodzianek. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko pretty01 28.05.06, 14:11 www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=105&sz=w&v=s&s=1&sort=&c=&PHPSESSID=26031627112490df c4b7ae93df3f6432 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko pretty01 28.05.06, 14:30 dzieki e_werty! wynika z tego ze sklep jest w klodawie, zaryzykuje i zakupy zrobie w klodawie. pozdrowienia ps.wsiadaj stary na rower i przyjezdzaj, ja bede samochodem i zostaje do niedzieli (wiadomo ,piwko bedzie pite). Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 29.05.06, 16:23 Hop, dla przypomnienia :) Zapraszam na forumowe ognisko, które zapłonie - miejmy nadzieję :)) 3 czerwca o godz. 17.00 w ośrodku wędkarskim "Azyl" w Mironicach. Wikt każdy przynosi swój- wg uznania co do rodzaju i ilości :) Uczestnicy ogniska proszeni są o udanie się co pewien czas do lasu celem przytachania gałęzi do spalenia. Tyle celem informacji :) Mam nadzieję, że do zobaczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 01:54 >Uczestnicy ogniska proszeni są o udanie się co pewien czas do lasu celem Toalety na miejscu czy w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.06, 02:40 Danny napisał: > Toalety na miejscu czy w lesie? prawdopodobnie na miejscu w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 30.05.06, 15:42 "...Toalety na miejscu czy w lesie?" ... w Kłodawie... przyjdzie olać ognisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.06, 02:37 o ile dobrze rozumiem, to będzie taka akcja zbierania gałęzi połączona ze zbieraniem podpisów za odwołaniem giertycha, a na koniec będzie w ognisku spalona kukła giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 30.05.06, 15:30 Gość portalu: nicelus napisał(a): o ile dobrze rozumiem(...). To chyba tylko Twój tryb rozumowania. Zastrzeż do czym prędzej w Urzędzie Patentowym, bo jeszcze znajdą się, nie daj Boże, naśladowcy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:23 A jeśli ja nie mam nic do Pana Ministra Giertycha, to czy mogę spokojnie przybyć i zjeść kiełbaskę (dobrze wysmażoną, mniam, mniam...)? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 30.05.06, 17:32 "... czy mogę spokojnie przybyć i zjeść kiełbaskę ..." ... tylko pod warunkiem że będzie to kiełbaska z Dzika... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:10 W zasadzie to nie popieram ludożerstwa, zresztą to chyba nie jest trendy, w naszym pięknym Gorzowie. :) Chyba, że w szeregach SLD + PO ? Popieram natomiast anihilację mózgowych bitów e-wertualnie tryskających w nadmiaaaarze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 30.05.06, 18:31 "...nie popieram ludożerstwa," ... od kiedy dzik to "ludź"?... no chyba że zdziczały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.06, 21:03 Przecież wszyscy mogą zachować swoje zdanie-pod warunkiem że złożą podpis za odwołaniem Giertycha!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: forumowe ognisko- 03.06. godz. 17.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:44 e_werty napisał: >>... tylko pod warunkiem że będzie to kiełbaska z Dzika... > ... od kiedy dzik to "ludź"?... no chyba że zdziczały To w końcu Dzik czy dzik? Bo to spora różnica. Dzika (tego z dużej) zdaje się, że w Zakładach Mechanicznych w Gorzowie produkowali Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 31.05.06, 16:31 Tylko niech już ten deszcz nie pada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 01.06.06, 21:13 czesc pretty01,czesc forumo! na pogode nic niestety nie poradzimy, bedzie padac ,to sie ognisko nie uda , ja w kazdym razie wierze , ze pogoda nie bedzie taka zla! do zobaczenia w sobote, bede na pewno! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: forumowe ognisko IP: *.ed.shawcable.net 01.06.06, 21:38 Hey andrzejusa, Przestan pieprzyc.... Zachciewa coraz bardziej mi sie tam byc... To nieuczciwe... he he he he :) Zycze dobrej zabawy PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent... Macie taki okrzyk trzykrotnie wzniesc przy ognisku!!!!! hye he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: forumowe ognisko IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.06, 21:17 pretty01 napisała: > Tylko niech już ten deszcz nie pada!!! dlaczego piszesz "ten"? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 03.06.06, 09:31 Gość portalu: nicelus napisał(a): > pretty01 napisała: > > > Tylko niech już ten deszcz nie pada!!! > > dlaczego piszesz "ten"? Za słownikiem języka polskiego- ◊ Ten cały (lub samo: ten) w połączeniu z rzeczownikiem ( w tym przypadku- ten deszcz) «wyrażenie ekspresywne, o różnym zabarwieniu uczuciowym (często ujemnym)» Pracuje jak ten wół. Nie podoba mi się ta cała znajomość. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: forumowe ognisko IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.06, 23:59 rozumiem. chodziło ci nie o ten konkretny deszcz, tylko o wyrażenie się ekspresywnie, z zabarwieniem uczuciowym... natomiast pogoda się tym różni od kelnera, że nie zawsze dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 03.06.06, 09:34 Na miejscu jest barek - mozna sobie kupić kawę, herbatę itd. Jak ktoś ma ochotę, może przyjechac z własnym czajnikiem, bo jest tez kuchenka :) Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: forumowe ognisko 05.06.06, 00:47 >Na miejscu jest barek Gdzie był ten barek? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: forumowe ognisko 05.06.06, 13:41 Jeden był u Pizzaman'a w zielonej budce :)) a drugi w głównym budynku, trochę dalej, przy stawie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: forumowe ognisko 05.06.06, 20:40 czesc pretty01,czesc danny! no i po ognisku zostala mi pamiatka! ten noz pretty01 ,ktory mialas do obrony przed nieznanymi ludziakami, (mysle ze go wzielas , zeby mnie gdzies tam , po cichu na uboczu zalatwic ha, ha ,ha,) jest teraz w moim posiadaniu! i co ja mam z nim zrobic?? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś