be_em 15.11.06, 22:44 jutro za kółko:) uważam na traktory:) ciao! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: dobranoc:) 15.11.06, 22:49 dobranoc be_em! prawdziwych milych snow! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju z usa Re: dobranoc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:52 dobranoc pchly na noc karaluchy pod poduchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: dobranoc Beata... IP: *.ed.shawcable.net 16.11.06, 00:49 :) Sweet dreams... :) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:29 Gość portalu: Bernard napisał(a): > :) > Sweet dreams... > :) A Ty skąd wiesz jak mam na imię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:34 Mysle, ze to dosyc proste bylo. Niewiele jest kobiecych imion zaczynajacych sie na Be... JAkbys byla Barbara, to by bylo ba.em. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:44 login_tymczasowy napisał: > Mysle, ze to dosyc proste bylo. > Niewiele jest kobiecych imion zaczynajacych sie na Be... > JAkbys byla Barbara, to by bylo ba.em. > A nie pomyślałeś, że na B jest nazwisko? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:51 Ja nie wiem, co myslal Benek, Twoje imie znam z innego zrodla, latwo mi mowic. Ale - poza chyba wegierskim - w Europie przodem idzie imie w inicjalach. Pierwsze skojarzenie. A w internecie wiekszosc loginow powstaje w pierwszym skojarzeniu: "mamaani", "andrzejusa", "bernard". Etc. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:53 login_tymczasowy napisał: Ja nie wiem, co myslal Benek, Twoje imie znam z innego zrodla, latwo mi mowic. Pewnie!! :) W końcu odadałam Ci się cała:) P.S. Pewnie, że inicjały:) BMW:) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:55 be_em napisała: > Pewnie!! :) W końcu odadałam Ci się cała:) No, cos by sie znalazlo nieoddane... Jakby dobrze poszukac. Musimy to naprawic! > P.S. Pewnie, że inicjały:) BMW:) Bedziesz Mial Wydatki? Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 20:59 login_tymczasowy napisał: No, cos by sie znalazlo nieoddane... Jakby dobrze poszukac. Musimy to naprawic! Wirtualnie? :) Przez kable? :) Bedziesz Mial Wydatki? coś mnie więcej takiego w wolnym przekładzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:02 Technika zapieprza tak, ze pewnie i przez kable niedlugo bedzie mozna. I wyreguluje sie usterki: nieswiezy oddech dnia nastepnego, etc. Ale najpierw sprawdz, czy na pewno cos zostalo jeszcze nieoddane. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:05 login_tymczasowy napisał: Ale najpierw sprawdz, czy na pewno cos zostalo jeszcze nieoddane. Zawsze coś się znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:09 login_tymczasowy napisał: Suszarka do wlosow? Ot materialista:) Ja tu o zakamarkach duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:14 Mowia, ze duszy nie ma. Pokroili calego czlowieka, zaformalinowali, zwazyli przed i po zgonie - nic nie znalezli. Suszarki i tostery istnieja. Poza tym, akurat w kobiecej duszy zakamarki wolalbym sie nie zapuszczac. Przynajmniej bez latarki. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:18 login_tymczasowy napisał: Mowia, ze duszy nie ma. Pokroili calego czlowieka, zaformalinowali, zwazyli przed i po zgonie - nic nie znalezli. Taa..? Bo po zgonie dusza ku niebu ulata:) Poza tym, akurat w kobiecej duszy zakamarki wolalbym sie nie zapuszczac. Przynajmniej bez latarki. O ja jestem mało skomplikowana:) Faktycznie inne kobiece zakamarki sa znacznie ciekawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:27 Eno, Kobieta-Demon z Ciebie. Uwodzisz mezczyzn zonatych, lowisz ich w Sieci... Wlasnie dusza Demona jest ciekawsza niz Jej zaglebienia i wypuklosci. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 16.11.06, 21:31 login_tymczasowy napisał: > Eno, Kobieta-Demon z Ciebie. > Uwodzisz mezczyzn zonatych, lowisz ich w Sieci... Żonatych...? :)) Pewnie!!! Całe hordy mam w piwnicy;) Wolnych trzymam na balkonie;) Wlasnie dusza Demona jest ciekawsza niz Jej zaglebienia i wypuklosci. Coś placzesz się w zeznaniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: dobranoc Beata... IP: *.ed.shawcable.net 17.11.06, 02:59 Hey Beata, Mam Twoje zdjecie na scianie tuz przy komputerze.. :) :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 17.11.06, 08:08 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey Beata, > Mam Twoje zdjecie na scianie tuz przy komputerze.. > :) :) Mam nadzieje, że nie te toples? :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 17.11.06, 08:22 A ja mysle, ze topless, i Bernard zeskanuje i przysle mi pdf-a. A ja sobie przykleje w zelaznej szafce na mundur. Specjalnie kupie sobie szafke i mundur do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 17.11.06, 08:37 login_tymczasowy napisał: > A ja mysle, ze topless, i Bernard zeskanuje i przysle mi pdf-a. > A ja sobie przykleje w zelaznej szafce na mundur. > Specjalnie kupie sobie szafke i mundur do tego. > W skali 1:1 ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: dobranoc Beata... 17.11.06, 08:47 Oczywiscie 1:1. Szyty na miare uniform szkockiego dudziarza z kiltem. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: dobranoc Beata... 17.11.06, 08:55 login_tymczasowy napisał: > Oczywiscie 1:1. > Szyty na miare uniform szkockiego dudziarza z kiltem. > ja mówiłam o zdjęciu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: dobranoc:) IP: *.kam.pl 15.11.06, 23:18 Po takim meczu trudno bedzie zasnac, ale Tobie zycze milych snow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju z usa Re: dobranoc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:56 raczej po "takiej" niemoralnej propozycji panu Jackowi Bakowi trudno bylo zasnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g_chochlik Re: dobranoc:) 16.11.06, 09:25 Gość portalu: endrju z usa napisał(a): > raczej po "takiej" niemoralnej propozycji panu Jackowi Bakowi trudno bylo > zasnac ;) Gorzej będzie jeśli nie ma dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: dobranoc:) 16.11.06, 20:37 Goral, nie poznaje cie! to ty potrafisz flirtowac? czyli normalny facet jestes! normalniej Goral,normalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: dobranoc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:53 Flirtuja kobiety, geje i andrzejusie. Mezczyźni adorują...ale to obszary dla andrzejusów niedostępne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regle... Re: dobranoc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:58 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Flirtuja kobiety, geje i andrzejusie. > Mezczyźni adorują...ale to obszary dla andrzejusów niedostępne! Mężczyźni czasem filtrują... Odpowiedz Link Zgłoś