calama 16.04.07, 12:31 Czy juz nie jest czas na pryskanie terenów podmokłych, żeby w maju nie zjadły nas meszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redcloud Re: Meszki 16.04.07, 16:00 W ubieglym roku bylo spoko. Kot z nudow rozszarpal moskitiere howgh Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Meszki 16.04.07, 19:44 Przestańcie hałasować, to może zapomną się wyroić :) Nie wywołuj meszki z bagna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rollo Miecze na meszki IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.07, 20:48 Cztery rozbiory przeżylismy! Meszkom się nie damy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Miecze na meszki 16.04.07, 22:26 ja bym tam nie psikal, szkoda pieniedzy. meszki zyja krotko, a ze intensywnie daja sie nam we znaki? przezyjemy! meszki i tramwaje to symbole gorzowa, aba niedochodowe! nie ma pieniedzy ani na meszki , ani na tramwaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Miecze na meszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:58 Meszki na forum sie rozpleniły. Mozna by psiknąć Ale to nic nie da... Rozumu w aerozolu nawet w ZSSR nie wymyslili. Odpowiedz Link Zgłoś
m200249 Re: Miecze na meszki 17.04.07, 13:15 "Mozna by psiknąć" Psika się na kota jak włazi w szkodę:*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Meszki IP: *.dial.telus.net 23.04.07, 20:09 Na meszki prosta metoda... Przypomniec owadom kto w Polsce rzadzi i zarzadac lustracji... Kazda meszkowa rodzine przelustrowac...I rodzicow i 674 tysiace dzieci... To potomki meszek z III Rzeczypospolitej... Ich dziadkowie na Kwasniewskiego glosowali... Jak sie dowiedza coi je czeha...seksu w meszkowym malzenstwie nie bedzie... I jakie dobre dla srodowiska...Zadnych chemikalii... he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Komary juz są... 22.04.07, 22:45 Meszki podobno też już są, nad Wartą. Nad Kłodawką "tylko" komary wcinaja żywcem. Ledwo uszłam z życiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: I baki tez IP: *.proxy.aol.com 22.04.07, 22:56 I baki tez sa. Jeden taki wlecial mi do sypialni. Zamknelam drzwi i czekalam az maz wroci. Ale nie wrocil, wiec syn trzepnal go laczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: I baki tez 23.04.07, 00:51 "...czekalam az maz wroci. Ale nie wrocil..." ... to znaczy że cie porzucił? Pewnie się bąka wystraszył! A może sam go puscił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: nie ma męża, a w sypialni bąk bzyka. IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.07, 17:06 TW napisała: > Ale nie wrocil, wiec syn trzepnal go laczkiem. na czas nie wrócił - więc dostał laczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: nie ma męża, a w sypialni bąk bzyka. IP: *.proxy.aol.com 23.04.07, 17:55 Bak dostal laczkiem, a maz dotarl jak bak byl juz martwy, wiec usunal tylko zwloki. I co ja bym bez mojego meza zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: nie ma męża, a w sypialni bąk bzyka. 23.04.07, 20:25 "...I co ja bym bez mojego meza zrobila?" ... hmmm!!! laczkiem troche trudno męża zastąpić... ale przy odrobinie chęci - to i z laczka mozna zrobić... męża (chyba że już nim jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicerlus Re: Komary juz są... IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.07, 16:53 tzw. "meszki" to też komary, a nie muchy. Odpowiedz Link Zgłoś