zuzak01 15.05.04, 14:14 CZESC dziewczyny mam do was prosbe chciałabym przepis na ta diete czy któras by mi ja podała z góry dziekuje. aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzeebze Re: przepis na diete CAMBRIDGE 16.05.04, 19:38 z tego co wiem to jest dieta, którą nalezy przeprowadzac pod okiem przeszkolonej osoby, która ma odpowiednią chyba licencje na uzywanie ich produktów, dobiera ona dietę pod katem konkretnej osoby. To dieta, która oparta jest na specjalnych koktajlach, czy jak niektórzy mówią zupkach w proszku, zaczyna sie chyba od porządnego przeczyszczenia tzw. gorzką solą i potem już tylko zupki i to co zalecą. Jest też dość kosztowna. Nie znam szczegółów, bo nie korzystałam, ale w moim ulubionym gabinecie odnowy właścicielka miała właśnie licencje na CAMBRIDGE i sprzedawała ich produkty, dlatego często podczas zabiegów słyszałam, jak o tym rozmawiały i klientki i pracownice. Ponoć wymaga bardzo duzo samodyscypliny, no ale podobno efekty są oszałamiające,. Radze znaleźć jakiś gabinet czy specjalistę, bo samemu ponoć lepiej tego nie przeprowadzać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ahonia Re: przepis na diete CAMBRIDGE 18.05.04, 14:16 Nie ma przepisu - to są gotowe torebki z proszkiem. Poczytaj kilka postów obok jest temat opisany. Odpowiedz Link Zgłoś