Dodaj do ulubionych

moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!!

23.05.04, 08:50
dziwczyny pisałam ponizej o swoich problemach z paznokciami - zazywalam przez
mies. mertz special , a teraz zaczełam silice + witamine B... zobaczymy cyz
pomoże... mam pytanie czy wystarczy ze będe t stosowac aby polepszył sie stn
moich włosów? czy jeszcze coś trzeba? wypadają mi tak ze nie da sie tego
opisać!!! wszystko w domu jest wmoich włosach , jak budze sie rano to oczom
nie moge uwierzyć bo tyle jets tego na poduszce ( na dodatek mój marcel
skutecznie pomaga w pomniejszeniu sie ilości moich kudłów smile
dokładnie dzieje sie to samo co po ciazy - na serio trace ich ogromne ilosci -
no i widze ze mam ich dużo mniej! poza tym starsznie sie przetluszczają -
moge je myć tylko head&schoulders bo jak umyje np. taki elsere to na drugi
dzień juz sa okropne i tłuste... fuj fuj fuj!!! co ja mam zrobić???
naprawde moje wlosy tragicznie wyglądają!!!

help!
Obserwuj wątek
    • milenka29 Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 23.05.04, 17:52
      witam, pamietam że mojej siostrze po ciąży strasznie wypadały włosy , tak
      bardzo że miała łyse plamy, pomogła jedna rzecz: tarła(chyba czarną) rzepe i
      wcierała w skóre główy strasznie to śmierdziało , i chyba troszke piekło , ale
      co najwarzniejsze pomogło pozdrawiam smile
      • tamcia Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 23.05.04, 19:58
        Milenko, miałam ten sam problem co ty i wiem, że jest na to tylko jedna
        skuteczna metoda - wcieranie w skórę głowy ampułek Vichy Dercos. Jest to co
        prawda droga kuracja - ok. 130zł, ale uwierz mi, że próbowałam już wszystkiego -
        łącznie z czarną rzepą i naprawdę nic nie pomagało, a na wszystkie
        wcześniejsze sposoby wydałam z pewnością więcej niż te 130zł.
        Do opakowania dołączona jest ulotka, na której znajdziesz dokładny opis
        działania preparatu.
        • ania.marzec Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 24.05.04, 20:51
          Mi tez pomogly ampulki Dercos Vichy - polecam.
    • sylvia12 Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 24.05.04, 23:00
      a ja zawsze polecam Wax,do kupienia w aptece,mnie pomógł,to znaczy tak pewna do
      konca to nie jestem ,ale w czasie i po ciąży stosowałam i nie wypadały
      • sowa_hu_hu Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 25.05.04, 09:01
        a co to jest? jakiś szampon , odżywka ,kapsułki????
      • sowa_hu_hu Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 25.05.04, 09:01
        ile kosztuje?
      • lewren Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 31.05.04, 20:47
        Dołączam się! Pomaga napewno, tylko trzeba stosować regularnie i nie przestać
        jak pojawią się pierwsze efekty.
    • saia Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 25.05.04, 18:13
      a jakiego szmaponu używasz?
      mnie wypadały po clairoll - jak zmieniłam na szampony Fermona- taka marka -
      bursztynowy czy jakiś - polskie - ok 10 pln za butelkę, to kłopot się skończył.
      inne wywoływały u mnie swędzenie,- łupież złaził mi płatami i wypadanie włosów.
      gubiłam je garściami. Jak zmieniłam szampon - kłopoty ustały.
      pozdrawiam
      saia
      • artfryzpol Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 25.05.04, 18:58
        Polecam serię na kłopoty z wypadaniem włosów, firma Lisap. Jesr to włoska firma
        tylko dla salonów fryzjerskich. Jeśli jesteś w potrzebie to mogę ci przesłać
        ofertę na te kosmetyki. Jestem fryzjerką i wiem napewno, że to działa.
    • lidek0 Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 26.05.04, 08:31
      Na włosy łykaj Skrzypo Vitę i używaj szamponu z czarną rzepą Ziajii lub Joanny.
      pOmaga szybciutko i tani to jest
      • k799 polecam! 26.05.04, 21:14
        ja natomiast polecam z cała odpowiedzialnościa tabletki o nazwie REVALID.Można
        je kupić bez recepty w aptece(koszt 3 miesiecznej kuracji to ok. 50 zł)Mi
        pomogły a było juz nieciekawie!!W pierwszym miesiacu włosy przestały wypadac a
        w 2 nastepne miesiace dziko odrastały!!! pozdrawiam !!
        • mama_maxia Ciągle wypadają :-( 02.06.04, 22:14
          A ja już (zachęcona przez forumowiczki) próbowałam Wax, szampony Vichy i
          Joanny, Ziaji...i coraz mniej mam włosów. Tabletek nie próbowałam bo ciągle
          karmię piersią (Max ma już 19 miesięcy i nie chce oddać cycusia!) - łykam albo
          Materne, albo Feminatal...już od ciąży.
          Mąż już się denerwuje bo wszędzie są moje włosy, a jestem brunetką. Sprawdzę,
          czy kapsułki Vichy można stosować przy karmieniu piersią - chcę z powrotem moje
          włosy!!!
          • k799 do mama_maxia:)_) 02.06.04, 22:59
            spróbuj revalid!! mi lekarz pozwolił łykać jak karmiłam moje babelki
            powodzenia!!! K&bliźniaki
          • lidek0 Re: Ciągle wypadają :-( 16.06.04, 18:56
            Kapsułki Vichy sa na skórę więc można karmiąc. Ale dlaczego niczego nie chcesz
            łykać, te preparaty zawierają wyciąg ze skrzypu polnego i witaminy do łykania
            podczas karmienia i znacznie tańsze niż Vichy /Skrzypo Vita -ma najwięcej
            wyciągu ze skrzypu- ok 18 pln za 40 tabletek/
    • sjoan Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 16.06.04, 17:03
      Hej!
      Mam ten samiuteńki problem. Wiem jedno, ze zadne tabletki nie pomoga kiedys bralam Revalid i oprocz wyczyszczenia kieszeni nic to nie dalo. Moze ten Dercos ? Nie wiem.Wiem jedno mam juz przeswity a wlosy sa doslownie wszedzie a jak myje glowe to garsciami moge je wyciagac ...
      Pozdrawiam
      • lidek0 Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 16.06.04, 18:52
        sjoan napisała:

> Hej!
        > Mam ten samiuteńki problem. Wiem jedno, ze zadne tabletki nie pomoga kiedys
        bra
        > lam Revalid i oprocz wyczyszczenia kieszeni nic to nie dalo. Moze ten Dercos
        ?
        > Nie wiem.Wiem jedno mam juz przeswity a wlosy sa doslownie wszedzie a jak
        myje
        > glowe to garsciami moge je wyciagac ...
        > Pozdrawiam
        Nie pisz, że żadne nie pomagają bo brałaś jedynie Revalid a preparatów jest
        sporo. Mnie Skrzypo Vita pomogła bardzo szybko i brałam karmiąc, do tego
        szampon z czarnej rzepy i to jest stosunkowo tania kuracja, nie kosztuje tyle
        co Vichy a przy Vichy gwarancji nie masz, że Ci pomoże.
    • fionna Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 16.06.04, 18:37
      A mój fryzjer poleca tabletki z drożdży (Lewitan), wyciąg ze skrzypu też jest
      dobry, ja mam dobre włosy jak jem dużo pestek (słonecznik, dynia, orzechy).
      Oprócz tego od zewnątrz wcieranie kapsułek SEboradinu (jak ostatnio kupowałam
      to chyba kosztowało 20-30 zł).
      • ania30poz Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 16.06.04, 22:00
        A mozna łykać cynk podczas karmienia piersia? Tez mi wlosy lecą....crying((
        • lidek0 Re: moje włosy--ratuuuunku--zaraz będe łysa!!! 17.06.04, 07:55
          O ile wiem to preparaty ze skrzypem cynk zawierają, bo tak na prawde chodzi
          własnie o cynk i selen i można je łykać przy karmieniu. Wyciąg ze skrzypu
          zawiera dodatkowo ekstrakt z pokrzywy, która spowania proces przetłuszczanaisię
          włosów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka