Dodaj do ulubionych

zabiegi kosmetyczne odchudzające

31.05.12, 16:15
czy są jakieś które faktycznie działają? chodzi o zmniejszenie się o parę cm w obwodach, ujędrnienie, likwidację celulitu. ale tylko jeśli wypróbowałyscie same, ja np już wiem że "liposukcja bez skalpela" wygląda i działa tak jak zwykłe usg - czyli nic.

za rady typu mniej żreć i ruszać się - dziękuję.
Obserwuj wątek
    • sokhna Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 31.05.12, 16:30
      Ja znam cos takiego: Slimyonik, nie wiem czy to dziala podobnie do owej liposukcji bez skalpela, ale efekty sa OK po 10-12 zabiegach.
    • lipsmacker Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 31.05.12, 16:33
      Probowalam tylko hypoxi - rezultaty niewspolmierne do kosztu a obsluga tak mierzy zeby wykazac rezultat ktorego de facto nie ma. Wydaje mi sie ze poza liposukcja cudow nie ma, u mnie dziala po prostu duza ilosc ruchu i zdrowa dieta z tym ze ja chudne powoli bo mam PCOS. Staram sie aktualnie o jeszcze jedno dziecko a pozniej a i owszem pojde na liposukcje zeby pozbyc sie najbardziej problemowego tluszczyku. Teraz to nawet bez narkozy robia smile
    • joaska_p Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 31.05.12, 17:02
      Działają jak najbardziej . Jestem masażystką z 15 letnim doświadczeniem i mam porównanie co działa . A do kuracji w domu samej polecam prosty zabieg a efekty widać już po pierwszym razie : rozgrzac porządnie skórę (np. bańką chińską lub rękawicą z trawy morskiej ) tak by była czerwona na to krem wyszczuplający (kiedyś genialny był Vichy Lipometric tych nowych nie znam ale raczej Vichy robi coraz lepsze ) dobrze wetrzeć i na to owinąć folią spożywczą na 1,5 -2 godz . Można tak potraktować uda , pośladki , brzuch i ramiona . Efekty są widoczne szybko ( przy małym cellulicie 1-2 stopień starczy 10-14 zabiegów) przy większym ok. 20 dodatkowo polecam ćwiczenia na uda i pośladki choć 15 min dziennie zwłaszcza Callanetics który wspaniale modeluje sylwetkę . Wcześniej radzę zrobić próbę na przedramieniu czy nie ma uczulenia na kosmetyk. Folie trzymać do 2 godz .
      Sama się tak regeneruję przed latem i zawsze działa , wiadomo u masażysty z masażem i drenażem jest lepiej ale tak jest dużo taniej a efekty gwarantowane i nie jest to wcale trudne do wykonania w domu . Tak więc laski szykować się do bikini smile))
      • bella_roza Joaska 01.06.12, 08:24
        a jak taki zabieg nazywa się w gabinecie?
        • joaska_p Re: Joaska 01.06.12, 10:37
          Zależy od gabinetu przeważnie masaż odchudzający i antycellulitowy miejscowy lub całościowy .
    • broceliande Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 31.05.12, 17:10
      Chodziłam dwa razy na guam. Godzina w folii, seria dziesięciu zabiegów. Naprawdę działa i, co ważniejsze, zostaje na dłużej.
      • bella_roza Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 01.06.12, 08:26
        guam to takie błotko wsmarowują w ciało + folia? i to wystarczy żeby zadziałać, bez masażu jakiegoś? jaki efekt miałaś?
    • zolla78 Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 31.05.12, 17:18
      Jak to nie duża nadwaga i niewielki celulit to polecam endermologię. Trzeba z 20 zabiegów plus trochę przypilnowanie diety, ale jest efekt, ale jak dla mnie najważniejsze, samopoczucie lepsze. To taki trochę zabieg bardzie detoksykujący niż odchudzający, ale super wsparcie dla odchudzania.
    • zdzisnadzis Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 01.06.12, 09:16
      Odchudzajaca to moze byc dieta i konkretny ruch, takie zabiegi to moga jedynie polepszyc kondycje naszej skóry po odchudzaniu..
    • bella_roza Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 01.06.12, 09:20
      a masaż próżniowy działa? bo znalazłam ofertę na karnet 5x masaż próżniowy + 5x guam, może to będzie skuteczne?
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 01.06.12, 13:53
        co zawiera ten guam, ze jest taki dobry? tj co jest substncja czynna ?
    • gazeta_mi_placi Re: zabiegi kosmetyczne odchudzające 01.06.12, 10:24
      Sauna dobrze robi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka