kasj 23.02.05, 08:31 wreszcie znalazlam cos na flak ktory zostal mi po cc - kupilam hula-hop i efekty juz widac - polecam goraca - brzuch robi sie zwarty i duzo lepiej wyglada juz po kilku dniach cwiczen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gpat Re: cos na brzuch po cc 23.02.05, 19:13 Ja też wpadłam na taki sam pomysł, ale jakoś dzieci mi przeszkadzają ćwiczyć, poza tym szybko mi spada z bioder i raczej była to inna gimnastyka-skłony po hula-hop. A myślę , że i bioderka by zyskały na systematycznym kręceniu, nie mówiąc o gracji w ruchach, bo jak kręcłam to taka przyciężkawa byłam. A tak mi się marzy szczupła talia z przed 2 lat. Jak długo dziennie kręcisz? Czy czujesz, że ćwiczy prawie całe ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: cos na brzuch po cc 24.02.05, 07:03 krece 2 x 10 minut dziennie - w wieku szkolnym byl to ulubiony sprzet do zabawy na osiedlu wiec teraz problem nauki krecenia mam z glowy - podczas cwiczenia nogi i miesnie brzucha napiete jak struny - u mnie corcia tez przeszkadza - wiec cwicze jak zasnie i przed wyjsciem do pracy jak jeszcze spi; wczesniej cwiczylam brzuszki - ale nie daly takiego efekty; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gpat Re: cos na brzuch po cc 24.02.05, 09:59 W dzieciństwie też tym kręciłam, byłam szczuplutenka,zwinna, ale teraz zrobiłam się taka niezdara po urodzeniu dzieci. Dlatego myślałam o aerobiku ale może najpierw spróbuję z hula-hop. Brzuch mam 2 razy po cc. Z drugą córeczką był naprawdę wielki(jej waga 4100). Teraz po roku jest prawie płaski ale flakowaty. Myślę, że dzięki tobie zmobilizuję się bardziej, bo i 6 kilo mniej by mi jeszcze pasowało. A głodować nie cierpię . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 10:58 ja w zasadzie mam problem ze skora na brzuchu - no taki flak - probowalam juz wiele razy z brzuszkami - i flak dalej byl - teraz po hula-hop zrobil sie bardziej plaski i skora nie jest juz taka rozlazla - uwazam, ze to moje najlepsze odkrycie gimnastyczne - licze, ze znikna mi tez delikatne boczki pozdrawiam i jeszcze raz polecam Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 13:31 ja też kupiłam hula hop....ale wstyd się przyznać nie umiem nim kręcić Może macie jakieś rady na naukę kręcenia? pozdrwaiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
gpat Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 14:28 A mam jeszcze pytanko-kręcisz te 10 minut bezustannie, czy jednak parę razy ci hula spadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 14:41 moj rekord to 5 minut ciaglego krecenia - spadnie - pewnie, ze spadnie, ale zawsze najdluzej krece za pierwszym razem; moj siostrzeniec uczy sie teraz krecic - i chyba metoda jest delikatny wykrok - na szerokosc stopy do przodu i szybkie ruchy biodrami do przodu i do tylu - no nie wiem - nauczylam sie dawno temu i nie pamietam jak to bylo pozdrawiam i wytrwalosci zycze - bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 15:48 )) też miałam ochotę zadać naiwne pytanie jak krecić aby, jeśli wogóle, to rzadko spadał, ale to pewnie wyłącznie kwestia wyczucia, treningu no i talentu, którego szczerze zazdroszczę . A pomysł rewelacja, hula-hop kupię i będę trenować, ostatecznie ma kto odziedziczyć . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana wklejam: 25.02.05, 18:16 hula-hop Autor: aniasol IP: (2567).chello.pl Data: 25.02.2005 11:35 ------------------------------------------------------------------------------- - Cześć, ja też jestem po cc i chciałabym poprawić wygląd mojego nieszczęsnego brzuszka. Zamierzam jak najszybciej kupić hula-hop. Dobrze by było do lata poprawić znacznie brzuszek. Zostało mi jeszcze dyżo do zrzucenia, ale powoli się uda. Trzymajcie za mnie kciuki pozdrawiam Ania i 4 m-czny Kubuś Odpowiedz Link Zgłoś
mamafilipa Re: wklejam: 26.02.05, 20:08 No dziewczyny... to co przeczytałam juz mi wystarczy ,żeby odszukać gdzieś w garażu taty moje hula hop Dodam jeszcze,że ja również jestem po cc i również nie podoba mi się mój flak... a taka byłam kiedyś dumna z mojego brzuszka.Brzuszki nie dały efektu więc liczę na hula hop. Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: cos na brzuch po cc 27.02.05, 21:44 Posłuchalam waszej rady-wczoraj kupilam sobie hula-hop...ale za duże hiihhi... srednica 90... musze kupic drugie mniejsze, w mieszkaniu wsrod wszystkich "gratów" zatacza wielkie koło... Za to moj synek ma ubaw... gdy kolo spadnie smieje sie tak mocno ze az sie wystraszylam czy powietrze zlapie... jesuuuuu... juz ma dosyc patrzac na moje krecenie..hihih Teraz tylko czekam na efekty... Nasz kochany Szymuś Wiek Szymusia Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: cos na brzuch po cc 28.02.05, 08:28 ja mam dwa - i wolę wieksze - bo łatwiej sie kręci i jest dobrze trzymam kciuki za wszystkie zakręcone e-mamy pozdrawiam Kasja Odpowiedz Link Zgłoś
emma71 Re: cos na brzuch po cc 03.03.05, 17:46 Cześć dziewczyny, Jestem na tym forum pierwszy raz i od razu taka rewelacja na zrzucenie brzuszka.Oczywiście zaraz polece po hula hop ale mam pytanie bo ja jestem 2 m- ce po cc i sie zastanawiam czy już moge tak ćwiczyć.Czuję sie od dawna wspaniale i nic mnie nie boli poza sercem jak patrzę w lustro na te fałdy skóry.Co myślicie?Moge zacząć? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 10:25 Myślę, że to jest super ćwiczenie po cc, mało obciążające, a swoje robi . Na pewno możesz je stosować, to nie brzuszki-na te musisz poczekać ok.6miesięcy od cc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-gabi Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 08:38 Pozdrawiam Mamuśki ! Bardzo podoba mi się pomysł kręcenia hula-hop, ale jest jeden problem. Gdzie kupić to cudo?. Jestem z Warszawy, często jeżdże po sklepach, ale jakoś nie rzuciło mi się w oczy. Czekam na podpowiedzi. Szukać sklepu sportowego ??? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kasj Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 09:51 jesli chodzi o kupno hula-hop to ja szukałam przez pół roku - jestem z Bielska i nie mogłam nigdzie trafic - znalazłam w małym sklepie sportowym jak byłam na feriach w Rabce - to kupiłam od razu dwa - mniejsze dla córci; podobno można kupić nawet w zwyklych kioskach ruchu ; 2 m-ce po cc - jak brzuch nie boli to moze mozna - ja jestem 4 lata - i stad ten moj zachwyt nad kreceniem - bo wczesniej nic nie pomagalo na faldziora pozdrawiam Kasja Odpowiedz Link Zgłoś
xxara Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 17:06 Super pomysł. Masaż i ćwiczenie w jednym. Oprócz hula hoop szukam masażysty specjalizującego się w masażu popołogowym. Super działa. Kiedy dowiem się więcej, napiszę Odpowiedz Link Zgłoś