Dodaj do ulubionych

cos na brzuch po cc

23.02.05, 08:31
wreszcie znalazlam cos na flak smile ktory zostal mi po cc -
kupilam hula-hop i efekty juz widac - polecam goraca - brzuch robi sie zwarty
i duzo lepiej wyglada smile juz po kilku dniach cwiczen
Obserwuj wątek
    • gpat Re: cos na brzuch po cc 23.02.05, 19:13
      Ja też wpadłam na taki sam pomysł, ale jakoś dzieci mi przeszkadzają ćwiczyć,
      poza tym szybko mi spada z bioder i raczej była to inna gimnastyka-skłony po
      hula-hop. A myślę , że i bioderka by zyskały na systematycznym kręceniu, nie
      mówiąc o gracji w ruchach, bo jak kręcłam to taka przyciężkawa byłam. A tak mi
      się marzy szczupła talia z przed 2 lat.
      Jak długo dziennie kręcisz? Czy czujesz, że ćwiczy prawie całe ciało?
      • kasj Re: cos na brzuch po cc 24.02.05, 07:03
        krece 2 x 10 minut dziennie - w wieku szkolnym byl to ulubiony sprzet do zabawy
        na osiedlu wiec teraz problem nauki krecenia mam z glowy - podczas cwiczenia
        nogi i miesnie brzucha napiete jak struny - u mnie corcia tez przeszkadza -
        wiec cwicze jak zasnie i przed wyjsciem do pracy jak jeszcze spi; wczesniej
        cwiczylam brzuszki - ale nie daly takiego efekty;
        pozdrawiam
        • gpat Re: cos na brzuch po cc 24.02.05, 09:59
          W dzieciństwie też tym kręciłam, byłam szczuplutenka,zwinna, ale teraz zrobiłam
          się taka niezdara po urodzeniu dzieci. Dlatego myślałam o aerobiku ale może
          najpierw spróbuję z hula-hop. Brzuch mam 2 razy po cc. Z drugą córeczką był
          naprawdę wielki(jej waga 4100). Teraz po roku jest prawie płaski ale flakowaty.
          Myślę, że dzięki tobie zmobilizuję się bardziej, bo i 6 kilo mniej by mi jeszcze
          pasowało. A głodować nie cierpię .
          Pozdrawiam.
          • kasj Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 10:58
            ja w zasadzie mam problem ze skora na brzuchu - no taki flak - probowalam juz
            wiele razy z brzuszkami - i flak dalej byl - teraz po hula-hop zrobil sie
            bardziej plaski i skora nie jest juz taka rozlazla - uwazam, ze to moje
            najlepsze odkrycie gimnastyczne - licze, ze znikna mi tez delikatne boczki
            pozdrawiam i jeszcze raz polecam
    • daaisy1 Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 13:31
      ja też kupiłam hula hop....ale wstyd się przyznać nie umiem nim kręcićsad Może
      macie jakieś rady na naukę kręcenia?
      pozdrwaiam
      Edyta
    • gpat Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 14:28
      A mam jeszcze pytanko-kręcisz te 10 minut bezustannie, czy jednak parę razy ci
      hula spadnie?
      • kasj Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 14:41
        moj rekord to 5 minut ciaglego krecenia smile- spadnie - pewnie, ze spadnie, ale
        zawsze najdluzej krece za pierwszym razem;
        moj siostrzeniec uczy sie teraz krecic - i chyba metoda jest delikatny wykrok -
        na szerokosc stopy do przodu i szybkie ruchy biodrami do przodu i do tylu - no
        nie wiem wink - nauczylam sie dawno temu i nie pamietam jak to bylo

pozdrawiam i wytrwalosci zycze - bo warto
    • joisana Re: cos na brzuch po cc 25.02.05, 15:48
      wink)) też miałam ochotę zadać naiwne pytanie jak krecić aby, jeśli wogóle, to
      rzadko spadał, ale to pewnie wyłącznie kwestia wyczucia, treningu no i talentu,
      którego szczerze zazdroszczę wink. A pomysł rewelacja, hula-hop kupię i będę
      trenować, ostatecznie ma kto odziedziczyć wink. Pozdrawiam.
    • joisana wklejam: 25.02.05, 18:16
      hula-hop
      Autor: aniasol IP: (2567).chello.pl
      Data: 25.02.2005 11:35

-------------------------------------------------------------------------------
      -
      Cześć, ja też jestem po cc i chciałabym poprawić wygląd mojego nieszczęsnego
      brzuszka. Zamierzam jak najszybciej kupić hula-hop. Dobrze by było do lata
      poprawić znacznie brzuszek. Zostało mi jeszcze dyżo do zrzucenia, ale powoli
      się uda. Trzymajcie za mnie kciuki
      pozdrawiam Ania i 4 m-czny Kubuś

• mamafilipa Re: wklejam: 26.02.05, 20:08
        No dziewczyny... to co przeczytałam juz mi wystarczy ,żeby odszukać gdzieś w
        garażu taty moje hula hop wink
        Dodam jeszcze,że ja również jestem po cc i również nie podoba mi się mój
        flak... a taka byłam kiedyś dumna z mojego brzuszka.Brzuszki nie dały efektu
        więc liczę na hula hop.
    • jk3377 Re: cos na brzuch po cc 27.02.05, 21:44
      Posłuchalam waszej rady-wczoraj kupilam sobie hula-hop...ale za duże hiihhi...
      srednica 90... musze kupic drugie mniejsze, w mieszkaniu wsrod
      wszystkich "gratów" zatacza wielkie koło...
      Za to moj synek ma ubaw... gdy kolo spadnie smieje sie tak mocno ze az sie
      wystraszylam czy powietrze zlapie... jesuuuuu... juz ma dosyc patrzac na moje
      krecenie..hihih
      Teraz tylko czekam na efekty...smile

Nasz kochany Szymuś

Wiek Szymusia
      • kasj Re: cos na brzuch po cc 28.02.05, 08:28
        ja mam dwa - i wolę wieksze - bo łatwiej sie kręci i jest dobrze
        trzymam kciuki za wszystkie zakręcone e-mamy
        pozdrawiam

Kasja
    • emma71 Re: cos na brzuch po cc 03.03.05, 17:46
      Cześć dziewczyny,
      Jestem na tym forum pierwszy raz i od razu taka rewelacja na zrzucenie
      brzuszka.Oczywiście zaraz polece po hula hop ale mam pytanie bo ja jestem 2 m-
      ce po cc i sie zastanawiam czy już moge tak ćwiczyć.Czuję sie od dawna
      wspaniale i nic mnie nie boli poza sercem jak patrzę w lustro na te fałdy
      skóry.Co myślicie?Moge zacząć?
      Pozdrowienia
      • joisana Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 10:25
        Myślę, że to jest super ćwiczenie po cc, mało obciążające, a swoje robi wink. Na
        pewno możesz je stosować, to nie brzuszki-na te musisz poczekać ok.6miesięcy od
        cc.
    • ewa-gabi Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 08:38
      Pozdrawiam Mamuśki !
      Bardzo podoba mi się pomysł kręcenia hula-hop, ale jest jeden problem. Gdzie
      kupić to cudo?. Jestem z Warszawy, często jeżdże po sklepach, ale jakoś nie
      rzuciło mi się w oczy. Czekam na podpowiedzi. Szukać sklepu sportowego ???
      Ewa
      • kasj Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 09:51
        jesli chodzi o kupno hula-hop to ja szukałam przez pół roku - jestem z Bielska
        i nie mogłam nigdzie trafic - znalazłam w małym sklepie sportowym jak byłam na
        feriach w Rabce - to kupiłam od razu dwa - mniejsze dla córci; podobno można
        kupić nawet w zwyklych kioskach ruchu ;
        2 m-ce po cc - jak brzuch nie boli to moze mozna - ja jestem 4 lata - i stad
        ten moj zachwyt nad kreceniem - bo wczesniej nic nie pomagalo na faldziora smile

pozdrawiam

Kasja
        • xxara Re: cos na brzuch po cc 07.03.05, 17:06
          Super pomysł. Masaż i ćwiczenie w jednym. Oprócz hula hoop szukam masażysty
          specjalizującego się w masażu popołogowym. Super działa. Kiedy dowiem się
          więcej, napiszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka