IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:38
CHciałabym sie dowiedziec czy istnieją skuteczne środki na pozbycie się
rozstępów?Mam bardzo duże blizny po ciąży.Są już zupełnie blade,ale bardzo
szerokie.Ostatnio usłyszałam,że dobry jest CEPAN.No ale z drugiej strony
słyszałam,że na istniejące juz rozstępy nic nie pomoże.
Obserwuj wątek
    • bibi.mal Re: rozstępy 26.04.05, 07:54
      Witam,
      ja usunęłam rozstępy. Już ich nie ma. Wcale nie laserem, tylko poszłam do dr
      dermatolog estetycznej na mikrodermabrazję, po której wstrzyknięto mi w tkankę
      skórną jakieś witaminy. Efekt jest piorunujący. Moje rozstępy nie były skutkiem
      ciąży, ale mmmocno mnie szpeciły (dekolt). Zabieg wykonałam 2 razy, Pani dr
      kazała mi zacząć przyjmować tabletki inneov na gęstość skóry. Polecam taki
      zabieg również Pani, ponieważ widziałam efekty mikrodermabrazji na brzuchu i
      piersiach mojej bratowej (po dwóch porodach)- rozstępy są wyraźnie gładsze, a
      niektóre nawet zniknęły!!
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce wink
      • karolina_244 Re: rozstępy 26.04.05, 08:56
        Czesc a czy placilas za wizyte?? u tego lekaza czy panstwowo??
      • mamamata Re: rozstępy 06.05.05, 15:11
        Witam, a gdzie bylas jesli mozna spytac? zwlaszcza interesuja mnie sprawdzone
        gabinety w W-wie, mozecie polecic jakis?
      • ulka288 Re: rozstępy 15.05.05, 10:08
        witaj bibi czy możesz polecić dobrego dermatologa(jeżelim pochodzisz z Krakowa)
    • edyta9912 Re: rozstępy 04.05.05, 21:38
      A ja chciałabym wiedzieć,ile taki zabieg kosztuje i czy można go zastosować
      podczas karmienia piersią?
    • amusing Re: rozstępy 07.05.05, 19:01
      Podnoszę wątek do góry bo bardzo mnie ciekawi cena tekiego zabiegu. Niestety
      nie jestem w stanie sama się zorientować ile kosztuje u mnie w mieście bo jak
      wracam z Uczelni gabinety już są dawno pozamykane...sad Chyba jak będę chciała
      z niego skorzystać to będę musiała sobie wagary zrobićwink
    • drlegrand Re: rozstępy 11.10.17, 13:59
      Dzięki wielkiemu postępowi laseroterapii i medycyny estetycznej specjaliści dermatolodzy i kosmetolodzy są w stanie przywrócić Nam ładną, gładką skórą. Rozstępy leczymy tak jak blizny - przy wykorzystaniu rozwiązań laseroterapii, połączonej z mezoterapią czy karboksyterapia. Najlepsze efekty uzyskujemy stosując terapie łączone. Jeżeli mówimy o zabiegach, które naprawdę redukują rozstępy w sposób widoczny to wiąże się to z precyzyjnym uszkadzaniem skóry laserami frakcyjnymi. Takie nakłuwanie stymuluje fibroblasty do produkcji nowej elastyny i kolagenu. Włókna skręcają się i zagęszczają, powstają też między nimi nowe wiązania. W ten sposób głęboko umiejscowione rozstępy na nowo zaczynają się zapełniać i w rezultacie - zanikać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka