Dodaj do ulubionych

Rozstępy po ciązy

20.12.05, 17:32
Hej dziewczyny!
Znacie może jakieś skuteczne kosmetyki (i nie kosmicznie drogie), które choć
trochę zmniejszą rozstępy i ujędrnią brzuch? Obecnie stosuje Mamamija z
Ziajki ale chyba niewiele daje. Po ciąży zostałymi pasmudne rozstępy i
taka "Brzydka" skóra na brzuhu - czym to atakować?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Rozstępy po ciązy 20.12.05, 17:48
      Zajrzyj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=580
    • maniolka05 Re: Rozstępy po ciązy 20.12.05, 21:52
      cześć. ja stosuję krem gerbera przeciw rozstępom i kompleksem ujedrniającym.
      wiadomo,ze całkowicie nie zejda ale zawsze mozna pomóc. ja stosuje dopiero od 3
      miesiecy ale widze lekką poprawę. kosztuje ok.30 zł 150 ml. warto spróbować. smile
    • malex Re: Rozstępy po ciązy 20.12.05, 23:33
      na brzuszek polecam biotherm biovergetures przeciw rozstepom. po miesiacu widze
      juz rezultaty. na piersi natomiast uzywam clarins gel buste - jest ok, ale nie
      powala mnie. powodzenia
      • mama.noemi Re: Rozstępy po ciązy 22.12.05, 15:50
        Hej! Ile kosztuje krem biotherm biovergetures przeciw rozstepom i gdzie go
        można kupić?
        • ola978 Re: Rozstępy po ciązy 22.12.05, 16:33
          w drogeriach typu Douglas czy Sephora.kosztuje chyba 150 zl, ale warto. fajne
          ma tez produkty na biust.albio clarins
    • iza9919 Re: Rozstępy po ciązy 22.12.05, 16:42
      Cześć.Ja miałam straszne rozstępy na pośladkacz, udach i na piersiach.
      Urodziłam 4 miesiące temu i nie stosuję żadnych kosmetyków. W tej chwili moje
      rozstępy są już malutkie
      • luna333 Re: Rozstępy po ciązy 22.12.05, 20:08
        ja wcierałam krem no-scar na mega obleśne rozstępy na całym brzuchu (mimo że dbałam o siebie i przed ciążą i w jej czasie to i tak się zrobiły sad ) grunt że już po pierwszym opakowaniu - wcierania raz dziennie rozstępy znacznie się spłyciły i bardzo zbladły, po drugim opakowaniu stały się ledwo widoczne. tyle że to kosztuje ok 40zł za 30ml sad
        • schiriou Re: Rozstępy po ciązy 23.12.05, 11:41
          A gdzie można kupić ten krem no-scar?
          • luna333 Re: Rozstępy po ciązy 23.12.05, 21:13
            krem no-scar można kupić w większości aptek (przynajmniej w warszawie)
    • lirio Balsam za 12,50 22.12.05, 20:18
      Rewelacyjny. Można oczywiście kupić też w drogeriach.
      www.kdc.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=714030&p_op=1010&session=894e022075391ee4
    • sloneczkoale Re: Rozstępy po ciązy 23.12.05, 11:53
      czesc mama.noemi
      ja stosuje od poczatku tzn od 12 miesiecy po porodzie balsam Garniera ten zolty
      jest supper czuje jak mi skore po tyms ciaga, naprawde polecam mi bardzo i to
      bradzo pomogl.
      W ciazy przytylam 40kg fakt mialam roztepy tylko w podbrzuszu i oczywiscie na
      piersiqach ale znikły tak nie dokonca ale trzeba sie uwaznie przyjrzec, chodze
      na solarium mowia ze roztepy sie nie opalaja ale naprawde to skutkuje, 2 mc po
      porodzie jak przestalam krwawic bralam tez zabiegi fizykoterapii na wzmocnienie
      miesni brzucha.
      Treaz jestem 12 mcy po porodzie i wchodze w rozmiar 36, ciuchy z przed ciazy sa
      na dmnie za duze, trzeba tylko chciec bo te 40 kg to......... ale najwazniejsze
      ze zdrowa Nikolke mam.
      Pozdrowienia Ola i Nikolka
    • michalina761 Re: Rozstępy po ciązy 24.12.05, 17:18
      Ja dostałam rozstępów miesiąc po porodzie. Wyskoczyły na cyckach, co oznacza że
      Gerber działał na pozostałe części ciała.
    • driadea Soposoby na straszne rostępy Autor: asia2044 25.12.05, 14:11
      Data: 25.12.05, 14:09

Jestem 2 miesiące po porodzie i mam straszne rostępy najbardziej martwią mnie
      rostępu na nogach. słyszałam o zabiegachkosmetycznych które niwelują
      rostępy. Czy ktoś wie coś na ten temat. Amoże macie jakieś skuteczne sposoby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka