Dodaj do ulubionych

brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam!

21.09.06, 14:40
ale jestem dzielna! ktos z was tez?
Obserwuj wątek
    • agnes123 Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 14:41
      Ja niestety nie-choć ostatnio schudłam i brzuszek już mniejszy,pomimo to
      przydałoby się poćwiczyc te brzuszki - ale nie mam silnej woli - troszkę brak
      czasu ostatnio - choć ten czas to...... raczej wymówka smile)
      • weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 14:52
        agnes to tak jak u mnie sad nawet 6 waidera cwiczylam caly tydzien sad
        Zeby tak sie chcialo jak sie nie chce .................
        • agnes123 weronikarb 21.09.06, 15:09
          dokładnie weronikarb i co na to poradzić ????? smile)
          • weronikarb Re: weronikarb 22.09.06, 08:10
            a moze razem sie zmotywujemy ??? I będziemy chwalic jak sie uda??
            Qurcze ja ide na wesele na poczatku listopada i musze choc troche ta oponke
            zrzucic ale tak mi sie NIECHCE!!!!
            Do tego od dzisiaj okres to mnie normalnie rozwala sad
    • lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 14:55
      Niezla jestes, konsekwentna. Ile ty robisz tych brzuszkow dziennie i z jakimi
      przerwami??? Bede cwiczyla razem z Toba!! big_grinDDDDDDDDD
      • lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 15:07
        Gdzie jestes moj fitness-guru?????
        • monk164 Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 15:12
          ja wlasnie zrobilam 40 o matko ,wieczorem powtorka .pozdrawiam
          • lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 15:13
            Piszcie ile razy dziennie i po ile???
            • magda19782 Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 21.09.06, 16:01
              ja staram sie robic 50 dziennie, ale jak maly daje popalic w dzien to nie mam
              na to sily.
              Robie przede wszystkim w te dni kiedy nie moge oprzec sie pokusie zjedzenia
              ciasteczek, moje lakomstwo jest niestety ode mnie silniejsze i brzuszkami
              zabijam wyrzuty sumienia
    • demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:12
      Ja, ja !! Już tydzien całysmile Dzieś mija tydzien - własnie jestem po porannej
      pięćdziesiątce smile)) trzyamm kciuki smile
      • weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:18
        Domonii a moze zrobisz 25 a te drugie 25 za mnie smile
        • demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:22
          każdy robi za siebie smile dlaczego tylko mnie ma boleć brzucholek?? Do roboty
          Kochana, do roboty smile
          • weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:23
            Demonii chyba dzis postaram sie zrobic
            • demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:29
              Ja już myslami jestem przy moim płaskim brzuszku i to mnie dopinguje smile mam
              zdjęcia sprzed ostatniej ciąży i aż mi serducho rosnie jak sobie wspominam i
              patrzęsmile a wyjątkowo szybko mi idzie powrót do formy. Przedtem to rok mijał
              zanim wracałam do swojej wagi, a teraz...dopiero 4 mies. a mi tylko 6kg zostało
              do zgubieniasmile)
              powodzenia smile)
              • weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:30
                ja mam za soba juz prawie 40 kg smile W dzien cc wazylam przy 174 100,800 teraz
                prawie 3 lata po mam 64kg, tylko ta skora na brzuchu (oponka) pozostala i juz
                stracilam werwe smile
                • demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:37
                  Mi za każdym razem (cztery ich było) przybywało po 30 kilka kilo sad oponki nie
                  mam, ale coś czuję że się z lekka marszczyć skubana skóra będzie, bo bębenek
                  ogromny teraz miałam (na szczescie bez rozstępów). Zobaczymy jak będzie, może
                  nie tak źle smile ja po 4.mies. przy wzroście 177 mam 71kg i moj małż mowi, że
                  chudnę w oczach smile Ach Ci nasi Kochani Mężczyźni smile
                  Następna tura o 13 albo coś koło tego smile
                  • weronikarb Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:41
                    oj musze sie wziasc aby tez sie pochwalic smile Ale mniej 50 to nie dam rady,
                    qurcze sie podnies nie moge nawet smile
                    • demonii Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 08:44
                      jak nie dajesz rady to rób najpierw do połowy smile albo z nogami ugietymi i też
                      do połowy smile ja pierwsze dwa dni robiłam po 25 smile ale zawsze 3 ray dziennie
                      (teraz zaciskam zęby i dalej do przodu) no i dziewczynki ze mną ćwiczą jak je
                      najdzie smile
                      • nataliaostrowska czwarty dzien brzuszkow! 22.09.06, 09:08
                        no dziewczyny, widze, ze to dziala!!! ja zie motywuje dzieki wam i widze, ze wy
                        tez! to super. ja robie raz dziennie ok.100 brzuszkow. w sreiach po 20 spiec do
                        przodu a potem 20 na boki, czyli te tzw. skretne. caluski i lece robic
    • yenna_m a ja wczoraj pedałowałam 5 min na orbitreku 22.09.06, 09:32
      przy max obciążeniu... wink
      dziś też będę wink

na większe poświęcenie niż to cholerne 5 minut mnie nie stać big_grin
      • weronikarb Re: a ja wczoraj pedałowałam 5 min na orbitreku 22.09.06, 11:47
        Yenna ja od wiosny "kupowalam" dla synka fotelik na rower - kupilam w koncu,
        czekam na dostawe, w koncu rusze rowerem tez
      • mysia-mysia yenna popełniasz poważny błąd! 22.09.06, 12:47
        jeżeli chcesz wyrobić sobie tzw. wydolność oraz spaliś tłuszcz to powinnaś
        pedałować dłużej ale przy minimalnym obciążeniu
        w przeciwnym razie spalisz wyłącznie cukier, co nadrobisz rzucając się na jedzenie
        bohaterstwo w fitnesie na nic się nie zdaje
    • lucerka Re: brzuszki juz trzeci dzien! zrobilam! 22.09.06, 12:51
      Wlasnie natchniona tym watkiem zrobilam 20 brzuszkow. Wiem, ze to malo ale po
      wczorajszych mam straszne zakwasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka