Gość: gocha11 IP: *.* 11.04.02, 18:32 pytałam kiedyś o to ma emamie, ale nie było odpowiedzi. może teraz ktoś ma jakiś pomysł?gocha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yavien Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 11.04.02, 18:40 Bodajże siunia w dłuuugim wątku 3, 2, 1, 0 - start... pisała, że biega za świetnym kremem do biustu. Pullanna? czy jakoś tak, ujedrniajaco- powiększający.Jest też wątek na emamie "taki mały wiosenny temacik" gdzie dziewczyny polecały sprawdzone i niedrogie kosmetyki, sprawdźPozdrawiam Magdalena mama Jasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha11 Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 11.04.02, 21:04 dzięki, właśnie znalazłam to o co mi chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - JESZCZE COŚ :) IP: *.* 11.04.02, 23:30 Polecam - sprawdzone, dlatego tak odważnie piszę:1 krem ujędrniająco-powiększający PULANNA "BREAST CREAM"2 żel do pielęgnacji biustu, tej samej firmy, "BUST NUTRITION Gel" - żel wspomagający działanie tego kremu co wyżejNajpierw posmaruj żel a potem na to krem - wg. załączonej ulotki na kremie. Rewelacja, ale trzeba byc systematycznym. 2 opakowania zużyjesz i biustu nie poznasz To wszystko musi miec czas by zadziałać. Jednak takie poświęcenie się naprawdę opłaca. Koszt nie duzy, bo ok. 35 zł jedno, a skutek pewny. Wszyscy co spróbowali, byli zadowoleniJa zaczęłam nie dawno używać, więc jeszcze nic nie powiem od siebie. Ale za jakiś czas zamelduje - Siunia w 10-tym dniu diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: krem do reanimacji biustu - JESZCZE COŚ :) IP: *.* 16.04.02, 13:24 Czy to "cudo" można stosować w trakcie karmienia????Misiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - JESZCZE COŚ :) IP: *.* 16.04.02, 23:00 tego nie wiem, ale zapytamdam odpowiedź jutro- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstancja23 Re: krem do reanimacji biustu - bardzo powiększający? IP: *.* 13.04.02, 14:43 W "wiosennym temaciku" polecano mi (nie pąmiętam teraz kto - przepraszam) ten krem Pullana, ale czy on bardzo powiększa?, bo jak juz nie chce większego biustu - wręcz przeciwnie chętnie oddam trochę hi, hi, ... @gata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 16.04.02, 12:24 Gdzie można kupić ten rewelacyjny krem? Czy on naprawdę coś pomoże po dwójce ssaczy z których jeden jeszcze podjada (no właśnie a co z karmieniem czy ssaczek się nie struje?)? Tak szczerze mówiąc to ja zaczęłam juz zbierać na chirurga plastyka(uzbieram tak gdzieś za 2 lata ) ale strasznie się boję, no i mąż też (po co się kroić jeśli nie ma zagrożenia życia?-i coś w tym jest).Siunia jak tam efekty? Napisz!Pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 16.04.02, 23:20 Nie pytajcie mnie jeszcze o efekty, bo dopiero dwa tyg. używam. Ale sprawdziła to nasza koleżanka i mówiła, że rewelacja. Tylko trzeba systematycznie używać. No i trzeba dać czas kremikowi, by pokazał co potrafi Myśle, że do wydawania opinii poczekam do czasu, aż skończe przynajmniej pierwsze opakowanie. Jednak postanowiłam sobie, że co kolwiek by się działo, zużyję dwa opakowania. Bo z kosmetykami, jak z dietami - u jednych efekty widac szybciej u innych trzeba czekac troszke dłużej. Więc nie dajmy sie zwariowac.Co do powiększania biustu... Myślę, ze albo ma sie biust mały albo duzy, są to uwarunkowania przezde wszystkim genetyczne. Jednak ten krem faktycznie zbiera je do kupy, a o to najbardziej chyba chodzi. Przez to małe wydają sie większe a duże zyskuja na wyglądzie. Tu mimo wszystko na tym kremie, napisane jest, że jest on przeznaczony dla mam po ciąży i posiadających małych ssaków A przecież chcemy mieć piekne i jędrne piersi jak za dawnhych czasów Dla poparcia skuteczności coś Wam napiszę.Stosowała yto pewna pani, ppotem zaczęła się odchudzać. Schudła 9 kg (więc wiecie jak taka utrata wagi wpływa na biust) a biust dalej miała ładny i jędrny. Więc dlatego i ja kupiłam sobie ten krem. Bo też tak chce. Tym bardziej, że teraz po diecie to ...... pożal sie Boże co ja mam w miejscu gdzie powinny buyc piersi Niestey krem zaczęłam stosować dopiero pod koniec odchudzania, ale cos czuje, że jednak będę zadowolona.Krem mozna kupic w drogeriach. Ale kosmetyków tej firmy to najwięcej kremów do twarzy. Jak znajdziecie drogerie, gdzie w ogóle będą mieli kosmetyki tej firmy, to poproście panią by wam zamówiła. Tylko dokładnie spiszcie nazwę kremu i żelu (też polecam, bo żel wspomaga działanie kremu)Ja czekałam tydzień za zrealizowanie zamówienia A teraz jeszcze złożyłam kolejne, dla koleżanek i rodzinki Pani w sklepie w szoku i pytała czy naprawde on taki9 dobry. Kazałam jej polecac go innym, z cdzystym chyba sumieniem A skoro mają byc tak rewelacyjne efekty, to koszt tej imprezy nie jest taki duży. Jedno z nich kosztuje 34-35 zł a drugie 37 zł.Pozdrawiam- Siunia schudnieta, która stanik nosi na wystających łopatkach, bo na biuście się nie trzyma (bo go prawie nie ma) - jak narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha11 Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 16.04.02, 20:16 a czy ktoś przetrenował krem Avonu? podobno nadaje się dla karmiących, ale czy zbierze do kupy skórę rozwleczoną jak szmata do podłogi? no i czy ta Pullana bardzo powiększa (w moim przypadku trudno mi sobie wyobrazić jeszcze większe cyce - choć dzidziuś pewnie by się ucieszył)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 18.04.02, 00:35 Krem Avonu ponoc tez jest dobry, ale ja go nie sprawdziłam.W czasie karmienia napewno wolno MUSTELLE 9 czy jakoś tak, do kupienia w aptece.Potem możesz zastosowac inne - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 21.04.02, 15:42 Gocha, nie wiem w jakim wieku jest Twój ssacz, ale do 2 miesiąca życia mojego miałam rozmiar 80 3D, a teraz (mały ma 10 miesięcy) mam 75B. Ale jakie to piersi, pożal się Boże, to nie będę pisać, bo bym chyba się zapłakała nad tymi przekłutymi balonikami.......Pozdrawiam.jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agagacek Re: krem do reanimacji biustu - podpowiedź IP: *.* 24.04.02, 12:32 Ja też za waszymi namowami kupiłam sobie i żel i krem. Nie będe pisać o efektach bo to dopiero 2 dni, ale chcę wam podpowiedziec jak bedziecie kupowac krem to sprawdźcie czy jest w starym czy w nowym opakowaniu. Tzn stare jest to identyczne pudełko jak przy żelu i jest w nim 60 g kremu, nowe to tuba która ma 125g kremu a skład i właściwości są te same. Cena jest identyczna!!! 35,80 pln (przynajmniej w Krakowie) więc chyba bardziej się opłaca tubę , ale musicie pytać bo weszła od niedawna (ponoć juz tak będą teraz produkować).powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: krem do reanimacji biustu - podpowiedź-do agagacek IP: *.* 25.04.02, 07:42 Proszę odziel się informacją gdzie w Krakowie kupiłaś te kremy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aari Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 21.04.02, 21:46 Ja też mam dwie puste sakiewki hahahahaI do 3 miesiąca życia naszego dzidziusia miałam big Cyc- teraz cycusie ą już troszkę mniejsze i takie mogłyby zostac ...ale skóra jest w opłakanym stanie .... muszę coś z nimi zrobić - Mustella jest strasznie droga , spóbuję tej Pullannywiol&szmatcyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 22.04.02, 16:07 " wioleta&szmatcyc" ......Boziu, jak ja się z tego uśmiałam Jestes świetna Ja naprawde gorąco polecam krem i żel PULANNY - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstancja23 Re: Gdzie w W-wie kupić krem Pullana? IP: *.* 21.04.02, 22:44 No właśnie!!! Bardzo proszę o namiary sklepów najlepiej po linii Metra hi, hi... @gata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 26.04.02, 23:02 Stosując krem i żel PULANNY mogę dodatkowo używać krmu przciew rozstępom VICHY? czy to wspomoże działanie kremu ujędrniającgo czy skutek będzie odwrotny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 26.04.02, 23:38 Oj, Gosieńko, tego to ja nie wiem. Ale krem ujędrniający, żel wspomagający i jeszcze krem na rozstepy to juz chyba za duzo A może nie?Naprawdę nie wiem. Ale zyczę Tobie zadowalających efektów- Siunia stosująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaA Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 27.04.02, 14:57 A może te kosmetyki stosować przemiennie ? raz PULANNA raz VICHY - jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 27.04.02, 17:38 Hm......... wydaje mi się, że zarówno jeden jak i drugi, należy stosować regulkarnie i systematycznie.A może zrób inaczej.Rano i wieczorem krem ujędrniający , a w południe jak dzidzia zaśnie smaruj sie tym na rozstępy. Bo wiem, że ten ujędrniająco-powiększający należy stosować rano i wieczorem, nie wiem jak z tym kremem na rozstępy Vichy. Albo jeszcze inaczej. Jak juz posmarujesz się jednym i dobrze wchłonie, to wtedy drugim. Hm... tylko czy stosowanie jednego i drugiego dwa razy dziennie to nie będzie za duzo? Nie wiem co doradzić.Ja osobiście mam w nosie rozstepy, bo na piersiach i tak nikt ich nie widzi oprócz mnie , więc ja smariuje sie narazie tylko tym uędrniającym Jak zużyje dwa lub rzy opakowania, to wtedy zafunduje sobie tą kuracje na rozstepy . Najpierw chcę poprawic kondycje biustu, a potem zadbam o jego estetyke pod względem rozstepów.A Ty co wybierzesz?Jak bedziesz stosowac jedno i drugie, to daj znac jak znoszą to Twoje piersi, to może i ja tez zaczne na rozstepy krem stosowac równolegle z tym ujędrniającym - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 27.04.02, 19:35 Witajcie Dziewczyny,jak tak czytam Wasze posty, to Wam zazdroszczę, że w ogóle macie tę Pulannę. Gzieście ją kupiły ? Ja mieszkam w Kaliszu, a tu to pewnie nikt o tym nawet nie słyszał, bo zarówno panie aptekarki, jak i sprzedawczynie w sklepach kosmetycznych robią wielkie oczy.Podajcie, proszę jakiś adres, jeśli znacie, w Poznaniu, lub Kaliszu, lub Ostrowie Wlkp, albo w ogóle gdziekolwiek, może jak zadzwonię, to przyślą mi za pobraniem.A jeśli chodzi o rozstępy, to czy Vichy naprawdę je zmniejsza ? Choć troszkę ? Jeśli ktoś miał jakieś efekty, proszę, niech się pochwali.Pozdrawiamzwiotczała, zrozstępiona i w ogóle szpetna (o rety, jaki ze mnie potwór) jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 27.04.02, 21:51 Jaguś, nie pisz tak smutno, bo serce mi sie kraje jak to czytam.....Na wszystko jest rada.Co do Vichy to ja mam złe zdanie - ale może inne dziewczyny stosowały i z dobrym skutkiem.Jeżeli zaś chodzi o Pullane, to pytaj czy w ogóle maja te kosmetyki. Wszędzie w sumie naet pełno ich kremów do twarzy, toników, mleczek itp. Jak już znajdziesz sklep gdzie będą mieli, to poproś sprzedawczynie, by pogadała z osobą, która im dostarcza kosmetyki, żeby sprowadzili jedno opakowani dla Ciebie. Ja tak zrobiłam, po tygodniu dostałam krem Powodzenia- SiuniaPs. Koszt kremu 36-37 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 28.04.02, 09:02 Witam ponownie.Siuniu, dzięki za słowa pociechy. Tak sobie myślę, że robi się ciepło, więc niebawem wsadzę bobasa do wózka i zrobię sobie kurs po mojej metropolii , i będę pytać, tak jak radzisz.O Vichy pytałam się, bo jest powszechnie dostępne, ale słyszałam o czymś na cellulitis, co podobno jest rewelacją - Elancyl Extreme Minceur - ampułki Galenica, oraz Elancyl Cellu - Stop - żel. Jedna z mam napisała, że stosowała wiele rzeczy na cellulitis, a tylko to jej rzeczywiście pomogło. Tyle, że w moim wielkim mieście o czymś takim też nie słyszano (może ktoś się ze mną zamieni na mieszkania - oddam mieszkanie z wygodami w Kaliszu w zamian za podobne w Warszawie, na przykład ).Pozdrawiam serdeczniejaga pocieszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 28.04.02, 09:09 Cześć.Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.Pa.jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzaM Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 02.05.02, 20:31 Witaj Jaga,ja nie stosowalam kremu na rozstepy Vichy,ale kiedys jak chodzilam na aerobic,to podsluchalam,ze dziewczyny go chwalily.Stosowalam krem-zel do biustu z Avona i kicha!!Na mnie nie podzialal.Mam taki zel(krem)ujedrniajacy biust z kompleksem ceramidowym firmy Norel.Firma malo znana,ale sklad kremu jest dobry i napisane jest,ze dziala jak lifting oraz zmniejsza rozstepy.Kupilam go w aptece i w porownaniu do vichy czy innych firmowych kosmetykow kosztowal "grosze",jakos do 10 zl.Mam ga juz dosc dlugo,ale najgorsze jest to,ze nie jestem systematyczna.Sprobujcie,wydatek niewielki,a moze sie oplaca?!Piszecie o kremach,a oprocz nich sa jeszcze cwiczenia na poprawe wygladu piersi,no i nie zaleca sie spac na brzuchu !pzdrIza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorociaus Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 24.05.02, 13:10 JAGA !!!! OTWÓRZ OCZY1.Nie ma cudów, skóra która raz pękła nigdy nie wróci do poprzedniego stanu ponieważ to jest blizna2.Nie ma kremów które by to zwalczyły ale kremy ujędrniająceznacznie poprawiają wygląd skóry3.Rozstępy opalone wyglądają o 100 razy lepiej niż blade4.(pocieszjące)Rozstępy po jakimś czasie około 1-2 lat po powstaniu robią się o wiele ładniesze niż na początku (również bez stosowania żadnych kosmetyków)Wiem co mówię bo z tym problemem borykam się od 15-go roku życia czyli 10 lat.Poza tym nie ma lepszej metody poprawy skóry i nie tylko jak ją zaakceptować.KOCHAJ SIEBIE I CIESZ SIĘ TYM, ŻE DOTYKAJĄ CIĘ TYLKO TAK BŁACHE PROBLEMY !!! NIE MA DRUGIEJ TAKIEJ SAMEJ OSOBY NA ŚWIECIE JAK TY (WIDZISZ JESTEŚ WYJĄTKOWA)jaga napisała/ł:> Cześć.> Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.> Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.> Pa.> jagajaga napisała/ł:> Cześć.> Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.> Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.> Pa.> jagajaga napisała/ł:> Cześć.> Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.> Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.> Pa.> jagajaga napisała/ł:> Cześć.> Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.> Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.> Pa.> jagajaga napisała/ł:> Cześć.> Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.> Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.> Pa.> jagajaga napisała/ł:> Cześć.> Troszkę mi się pomajdało z tym kremem Vichy - raz piszę o rozstępach, raz o cellulitis. To pewnie dlatego, że ciągle, naprzemiennie rozmyślam o jednym i o drugim.> Za zamieszanie przepraszam, ale ponawiam prośbę - jeśli ktoś coś skutecznego na rozstępy wypróbował, niech da znać.> Pa.> jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 24.05.02, 14:59 Cześć Dorociaus.Oczywiście masz rację, i to na całej linii. Mój mąż też mi czasami otwiera oczy, tyle że bardziej lapidarnie, cyt. "nie masz poważniejszych problemów?"U mnie jest tak (uwaga, teraz się bedę żalić), że po pierwszym dziecku miałam 10 kg nadwagi, więc powstały rozstępy. Po drugim natomiast schudłam za szybko i za bardzo (4 miesiące po porodzie ważyłam 47 kg przy wzroście 160 cm), więc uzyskałam doskonale zwiotczałą skórę, zwłaszcza na piersiach. Cellulitis sama nie wiem kiedy i jak się przypętał. I tak czasmi mi żal, że tak brzydnę i się starzeję, no i pożalić się trzeba, i porady zasięgnąć.........Ale takie przywrócenie do porządku jest mi potrzebne również, więc dzięki za posta.Pozdrawiam serdecznie.jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaI Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 30.04.02, 23:55 Cześć,Przez całą ciążę używałam na przemian kosmetyków Vichy i Mustela. Vichy nic nie pomagały, Mustela owszem - ale na pierwsze rozstępy - i tylko ta intensywna. Niestety pomimo używania tych kosmetyków zostały mi okropne rozstępy. Nadal używam Musteli mam nadzieję że pomoże.Właśnie dzisiaj kupiłam ampułki Galenica - elancyl extreme minceur. Czy może wiecie czy nie pogorszą one rozstępów? Może to śmiesznie brzmi ale bardzo nie chcę aby te sztraszne pręgi były jeszcze bardziej widoczne.AgaIP.S. Zostały mi dwa kremy Musteli - jeden przeciwko rozstępom i drugi na obolałe nogi jeżeli ktoś jest zainteresowany piszcie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaB Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 02.05.02, 15:43 Tyle się naczytałam o PULANNIE że zaczęłam tego szukać. Znalazlam przy stacji Natolin ale niestety i na kremie i na zelu jest napisane "nie stosować podczas karmienia". Czy któraś z Was Drogie Mamy stosowała je podczas karmienia? A może ktoś zna równie dobrze działający krem do stosowania w czasie karmienia. Mustele już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 04.05.02, 19:41 Witam!Hurra! Udało mi się kupic Pulannę - krem. Żel ma być w przyszłym tygodniu, a ampułki Elancyl - też w przyszłym tygodniu. Z Pulanną zaczynam dziś, jak pojawią się efekty (lub nie) to poinformuję. Pozdrawiam serdecznie.jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka! Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 10.05.02, 17:06 Hurra!!!U nas jest promocja 1.maja -16. czerwca .Jutro mam mieć z Pulanny Breast Cream za 28.50 (tuba 125 g)i Bust Nutrition Gel za 21.40 (tuba 215 g).A jaki jest krem wyszczuplający Slimming Cream z tejze firmy. Zachęcająca jest cena, też 28,50 za 150g tubę.W ogóle zajzałam na stronę www firmy Pulanna i jest tam wiele ciekawostek o pochodzeniu tych kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka! Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 10.05.02, 17:07 Bust Nutrition Gel - tuba 125 g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Husia Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 23.05.02, 13:37 Miśka, powiedz co znaczy "u nas"? Daj Jakiś namiar, bo ceny rzeczywiście atrakcyjne.Pozdrawiam,Jeszcze zwiotczała Husia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka! Re: krem do reanimacji biustu - help IP: *.* 24.05.02, 19:38 Cześć Husia!U nas, czyli w małych Ropczycach koło Dębicy.PozdrawiamMiśkaP.S.A krem i żel juz mam i się nimi smaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0107 Re: krem do reanimacji biustu - help- do Siuni IP: *.* 09.06.02, 10:53 Mam pytanie. Skierowane jest głównie do Siuni, bo ona używa go najdłużej, ale będę wdzięczna również za inne odpowiedzi.Minęło juz trochę czasu, czy ten krem rzeczywiście daje jakieś efekty?Pozdrawiam, Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: krem do reanimacji biustu - help- do Siuni IP: *.* 09.06.02, 12:16 Zatem odpowiadam Używam kremu i żelu. Jestem bardzo zadowolona.Oczywiście zdarzyło mi się troszkę oszukiwać (szczególnie gdy np. wracaliśmy badzo późno od znajomych), czyli tylko krem, juz bez żelu.Ale kondycja biustu poprawiła się znacznie.Myślę, że te kosmetyki na stałe zagoszczą w mojej łazience Polecam, dziewczyny, polecam.Ale grunt to systematyczność i stosowanie wg. tego co napisane.- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0107 Re: krem do reanimacji biustu - help- do Siuni IP: *.* 09.06.02, 10:55 Mam pytanie. Skierowane jest głównie do Siuni, bo ona używa go najdłużej, ale będę wdzięczna również za inne odpowiedzi.Minęło juz trochę czasu, czy ten krem rzeczywiście daje jakieś efekty?Pozdrawiam, Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsik Re: krem do reanimacji biustu - help- do Siuni IP: *.* 09.06.02, 20:34 hej! to ja - kolejna użytkowniczka kremu pulanna! jest nieźle, a to dopiero trzeci dzień! skóra się zrobiła miła w dotyku...jakaś taka "mniej pusta" - czy jak to tam inaczej określić - w każdym razie: widać poprawę! polecam i dziękuję za polecenie Odpowiedz Link Zgłoś