Dodaj do ulubionych

L-KARNITYNA ,CHROM I GUAM -PODCZAS KARMIENIA

IP: *.* 10.12.02, 13:46
Drogie eMamy,Piszę na prośbę mojej przyjaciółki .Urodziła dzidzię 1.5 miesiąca temu.Karmi piersią a chciałaby powoli wrócić do swoich dawnych zajęć czyli aerobiku i spinningu(jazda na specjalnym rowerze treningowym).Jako wspomagacz przy zrzucaniu kilogramów przed treningami jadła L-karnitynę (preparat wspomagający spalanie tłuszczyku),chrom -na mniejsze łaknienie -szczególnie słodyczy.Obkładała się takze "błotkiem morskim" czyli guamem-na celulit.Teraz natomiast ,nie wie czy przy karmieniu można to dalej praktykować .Co prawda lekarz nie powiedział ani tak ani nie -i to jest problem.Czy któraś z Was mogłaby coś na ten temat powiedzieć ?Może jest wśród waz jakiś lekarz-zalezy nam na opiniach osób kompetentnych-wiadomo dzidzia jest najważniejsza !!!!!!Bardzo mi zalezy na Waszych opiniach ,tymbardziej ,że za 2 miesiące też już będę szczęśliwą mamuśką i z czasem i ja chciałabym wrócić do dobrej sylwetki i formydzięki za wszelkie posty,pozdrawiamy mama i 32 tygodniowy Brzusio
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: L-KARNITYNA ,CHROM I GUAM -PODCZAS KARMIENIA - odpowiadam IP: *.* 10.12.02, 17:47
      1) L-karnityna - zabroniona zarówno w ciąży jak i podczas karmienia piersią,2.) chrom - również zabronione, j.w.1-2) te informacje znajdziesz nawet na tych preparatach, w ulotkach lub na opakowaniach3.)Guam - zdania tutaj sa podzielone, ale kilka eMam (było w jakimś wątku) pozwoliły sobie na ten zabieg, bo kosmetyczki pozwoliły :) I dzieciom nic nie było.- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka