Dodaj do ulubionych

jak utyć?

IP: *.* 03.01.03, 16:14
wszędzie pisza jak schudnąć, a nigdzie jak utyć. A tymczasem ja przy 167 cm waże 49 kilo i chętnie złapałabym 3-4- kg. Jem dużo więcej niż np. moja siostra, w tym mnóstwo słodyczy i nic. Co Wy na to, Może ktoś wie, jak to zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: aronka Re: jak utyć? IP: *.* 03.01.03, 17:18
      Obawiam się, że Ci nie pomogę, ale wiesz, zawsze miałam ten sam problem. Ilość pochłoniętego jedzonka nie miała najmniejszego znaczenia. :( Przy wzroście 170cm ważyłam ok.50kg. Dobijały mnie wszelkie niemiłe uwagi (ludzie potrafią być wredni :fou: ). A ja na swoją "tuszę" nie miałam najmniejszego wpływu. Zmiana nastąpiła w ciąży i... tak zostało :D . Przed porodem ważyłam 65kg i byłam szczęśliwa! Bałam się, że szybko wrócę do dawnej wagi, ale nie! Nie wiem naprawdę, co na to wpłynęło. Jem wcale nie więcej niż kiedyś. Może tabletki anty...? W każdym razie teraz wpadam w panikę, kiedy jest kilo czy dwa mniej. Ważę ok.60kg. I wiesz co? Nawet nie przeszkadza mi sadełko gdzieniegdzie (wreszcie je mam!) i spory brzuszek. Jest OK. Myślę, że jeśli Ty, po ciąży ważysz tyle, co wcześniej, to pewnie tak zostanie. Chyba trzeba się z tym pogodzić. Ale może się mylę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka