Dodaj do ulubionych

Rada na trądzik- proszę

IP: *.* 01.03.03, 16:13
Czy znacie jakiś dobry kosmetyk- krem, żel, maseczkę- cokolwiek co pomogłoby mi w pielęgnacji cery trądzikowej? Baba z trzydziestką na karku a moja twarz wyglada jak buzia nastolatki( ma to tez dobre strony...zero zmarszczek.. :) )Odkąd pamiętam leczę tę swoja skórę ale tak naprawdę efekt przyniosła dopiero ciąża..( ha a może by tak nastepna na poprawę cery? :) )Może znacie coś co może poprawic stan mojej buzi?W tym przypadku cena nie gra roli..( hihi zawsze chciałam to napisać. :) )PzdrKasia
Obserwuj wątek
    • Gość: dzidecka Re: Rada na trądzik- proszę IP: *.* 01.03.03, 18:32
      Ja z tradzikiem wygrałam dzieki dermatologowi. Były tabletki i masci robione. Jak zaszlam w ciaze dostalam masci i te pomogly jeszcze bardziej. Teraz mam super cere i stosuje krem Nivea Visage na dzien :)
    • Gość: aneea Re: Rada na trądzik- proszę IP: *.* 01.03.03, 22:04
      Oj znam ten problem, znam... cryingJakasia - polecam przede wszystkim wizyte u kosmetyczki. Dobrej kosmetyczki. Mnie jakis czas temu bardzo pomogla seria zabiegow na bazie kwasow owocowych (tzw. eksfoliacja). Efekt byl szybki i naprawde bardzo zadowalajacy :). Przebarwienia zniknely, koloryt sie wyrownal, pory zmniejszone, buzia sie nie blyszczy. Krostek nie ma :). No rewelacja!Jak tylko uzbieram troche pieniazkow i znajde wiecej czasu, wybieram sie znowu, bo juz nie moge patrzec na swoja cere od pewnego czasu... Szara, wymieta, widoczne pory, od czsu do czasu jakas krostka. W dodatku zaczely mi sie robic drobne zmarszczki :cry:. Boszzz litosci, mam dopiero 28 lat! :cry:Jesli nie masz mozliwosci skorzystania z zabiegow, polecam kremy z kwasami, ale takie apteczne. Watek o kremach jest gdzies tu na forum, powinnas znalezc bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka