Dodaj do ulubionych

5 dni i 5 kg mniej!!!

16.01.07, 16:32
Od 5 dni jestem na diecie 13 dniowej...Dziewczyny zważyłam się dzisiaj i co
widzę??? 5 kg mniej!!! ale chyba z brzucha mi nie idzie niestetysad mam duzy
brzuch po ciąży,ale brzuszkami mam nadzieję nadrobićsmile pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • aaniac Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 16.01.07, 17:36
      Kurczę, ale Ci zazdroszczę...No i GRATULUJĘ OCZYWIŚCIE!!!!smile smile smile!!!Ja od dawna
      myślałam o tej diecie, ale jakoś zawsze było coś innego...wink. Ale naczytałam się
      już tyyyyle o skuteczkości 13-tki, że od jutra zaczynam (może wciągnę Mężusia
      hehewink- razem będzie nam raźniej). Uff, jak na razie chęci i motywacja jest
      silan- mam nadzieję, że wytrwam. Trzymajcie kciuki Mamusiesmile. Jak będę dawała
      sobie radę- podzielę się z Wami (zawsze może ktos pocieszywink ).
      Pozdrawiam, i życzę wytrwałości i kolejnych sukcesów!!!
    • anek45 [...] 16.01.07, 18:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • karolah2 Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 16.01.07, 19:19
        hehehesmileja sama nie wierzę,ale zważyłam się nawet u sąsiadki i rzeczywiściesmile))
        naprawde polecam tę dietę...nie jest łatwo...tymbardziej,ze dla męża obiad
        trzeba zrobić...niedzielny pikantny kurczak z ziemniakami i suróweczką,a ja
        musze wpieprzać2 jajeczka,marchew i sereksmile myslałam,ze coraz lepiej będzie,ale
        u mnie jest tak: zjem dwa jajka i jestem juz najedzona...ale coraz bardziej mam
        ochotę na przekąskisad ale wytrzymam! muszę wytrzymać!!! ja za was trzymam
        kciuki,a Wy za mnie trzymajciesmile
        • 19maj Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 16.01.07, 20:01
          super trzymam mocna kciuki, i zdawaj na bieżąco relacje, ja zaczynam od
          poniedziałku
        • anek45 [...] 17.01.07, 00:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • karolah2 Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 17.01.07, 09:08
            no jeśli mąż wraca zmęczony z pracy to obiadu mu nie mam zrobić?smile o nie nie ja
            dbam o mojego ukochanegosmile)jak ma woln to oczywiście sam sobie robitongue_out
            • karinka21 Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 19.01.07, 08:25
              karolah przy takim szybkim chudnięciu musisz ćwiczyć, bo zostanie Ci obwisła
              skóra i ciało nie będzie ładnie wyglądać. Ale efekt masz imponujący, gratuluję.
              Ja na swojej diecie mniej żrećsmile taki będę mieć po 2-3 tygodniach, a dzisiaj
              dopiero 5 dzień nie jem kolacji i słodyczy i już mnie skręca, ale oprócz tego
              dużo staram się ruszać i codziennie ćwiczę 15-20 minut. A do zrzutu mam właśnie
              te 5-6 kg, co mi ostały się po ciążysmile
              • karolah2 Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 19.01.07, 09:37
                Cwiczę dużo chybasmile 200 razy na skakance 3 razy dziennie po 5o
                brzuszków...kilka razy nozyce pionowe i poziome i dwa razy w tygodniu aerobiksmile
                • agnes123 karolah2 19.01.07, 09:44
                  wow .... gratuluję tej skakanki - brawo !! Nie miałabym tyle samozaparcia w
                  sobie ;/ ... ;/
                • karolah2 agnes123 19.01.07, 14:14
                  Powiem ci,ze jakos skakanka mi najłatwiej przychodzismile)) gorzej już z
                  brzuszkamisad moja mama też nie mogła uwierzyć,ze az 200zrobie,ale przyszła i
                  zobaczyła,wtedy uwierzyłasmile)) spróbuj na pewno dasz radęsmile)
    • bemilkaa Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 20.01.07, 00:10
      Po ciaży mam 10 kg do zrzucenia.
      Czy możecie podac szczegóły diety 13 dniowej?
      Pozdrawiam
      • paliwodaj Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 20.01.07, 03:47
        Dziewczyny, to co zauwazylam po sobie. Gdy jeszcze bylam w liceum tez
        stosowalam rozne diety. Chudlam, a po zakonczeniu diety jeszcze szybciej tylam.
        Organizm moj byl na tyle "madry" ze magazynowal wiecej tluszczu na wypadek
        mojej nastepnej diety i mniejszego dostarczania skladnikow odzywczych .
        Rozumiecie o co chodzi...troche nieskladnie to wyszlo.
        Ale teraz przez ponad 10 lat musze uwazac na jedzenie, bo jezeli troche wiecej
        zjem to od razu spodnie sa ciasne.
        Na szczescie trzymam sie w normach, a skutecznie dopamagaja mi w tym moi
        synkowie, ktorzy nie pozwola mi 5 minut posiedziec smile
        Po tym wszystkim, osobiscie nie polecalabym tak szybkiej utraty wagi.
        • karolah2 Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 20.01.07, 08:05
          No widzisz ta dieta jest bardzo dobra,bo po tych 13 dniach możesz jeśc
          normalnie,a waga nie idzie do przodu!!! moja znajoma ponad trzy lata utrzymała
          tę wage!!! poczytaj na tym forum o dziewczynach,które korzystały z tej
          diecty.Również nie przytyły tego co zgubiłysmile)
          • mk2003 Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 20.01.07, 15:55
            Czy mogła bym poznać szczeguły tej diety.
    • aaniac Re: 5 dni i 5 kg mniej!!! 20.01.07, 15:59
      smile co do tego, że po 13- ce się nie tyje to troszkę chyba z przymrużeniem okawink.
      My z Mężusiem 4 dzień- SUUUPER (choć jak dla mnie to mało kawusi...a jedzonka
      nawet za dużowink- Synek podjada mi jajka i brokuły haha!). Na stronie Czarnej
      Oliwki- wpisać trzeba w wyszukiwarkę Onetu, bo nie pamietam dokłanie adersu
      stronki, jest baaardzo dokładnie o doświaczeniach dziewczyn, które stosowały 13-
      kę. Myślę, że ta dieta wyrabia nawyki regularności jedzenia, no i po
      zmniejszeniu pojemniości żołądka- doboru skłądników. Z tego, jak czytałam, to po
      diecie kopenhaskiej dobrze jest myślec o tym co się je- polecane są diety-
      kapuściana, lub 1000- 1200 kal. Bo chyba żadna z nas, momo obietnic, po
      zakończeniu tej diety nie będzie w stanie pochłonąś całej pizzy, "niedzielnego
      obiadku-jak u Mamusi"wink, czy ciastawink.
      Ponieważ to dieta niepełnowartościowa- trzeba uzupenić, oczywiście umiejętniewink,
      niedobory pewnych składników- myślę, że więcej warzyw i owoców.
      Tzryama kciuki wsztskie 13-kismile, powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka