arleta75 23.04.03, 17:42 Kochane dziewczyny - poradźcie co stosować na cellulitis i rozstępy powstałe w ciąży. Muszę zaopatrzyć się w jakieś kremy czy inne specyfiki, które można stosować karmiąc. Chciałabym jeszcze kiedyś ubrać strój kąpielowy Czekam na pomoc Arleta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenack Re: cellulitis i rozstepy 24.04.03, 10:06 Ja stosowałam żel Avonu na rozstępy. Wysmarowaam całe opakowanie w ciągu kilku tygodni. A efekty... Cóż, cudów nie ma więc rozstępy nie zniknęły jak sen złoty, ale z ciemnoczerwonych krech zrobiły się bladoróżowe kreseczki mało widoczne. Tyle tylko że nie wiem tak do końca czy pomógł żel czy po prostu rozstępy po pewnym czasie bledną same z siebie. Nie ma na nim informacji czy mogą go używać kobiety karmiące. Ja jeszcze swoją córkę karmiłam i mam nadzieję że jej nie zaszkodziło, w końcu smarowałam tylko brzuch. Na cellulitis polecam żel Vichy, drogi niestety okropnie. Stosowałam parę lat temu i efekty były widoczne. Teraz niestety nie stać mnie i używam żelu Avonu ale za krótko żeby mówić o jakichś rezultatach. Mam nadzieje że trochę pomoglam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
exodus774 Re: cellulitis i rozstepy 24.04.03, 10:43 a ja polecam szczotkę z drewnianymi wypustkami do masażu po kąpieli no i szorstką rękawice pod prysznic żele maści same nie zadziałają niestety a szorowanie naprawde pomaga niestety nie na rozstepy które chyba trzeba po prostu zaakceptować ale cellulitis znacznie się zmniejsza. A jeżeli chodzi o kremy żele z czystym sumieniem polecam serie ziaji w pomarańczowych opakowaniach tanie fajny zapach mozna wypróbować Pozdrowienia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ludikun Re: cellulitis i rozstepy 24.04.03, 12:27 Czesc, ja tez nie mialam pewnosci czym moge sie smarowac jako karmiaca mama, ale zadzwonilam do poradni laktacyjnej DZIECKA i dowiedzialam sie ze wszystkim !!! ( szkoda tylko ze nic nie pomaga... )Tak naprawde to obawiam sie ze na cellulitis nie ma dobrego srodka, kiedys wykupilam sobie pakiet zabiegow w pewnym zakladzie (kosztowalo mnie to 3 tys ) i nic... Kasia mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: cellulitis i rozstepy 24.04.03, 14:01 hej ja z czystym sumieniam moge ci polecic kosmetyki a.t.w sprawdzilam efekt jest ale najlepiej polaczyc to z masazem lub samemu sobie wmasowywac pamietaj kolkami w strone gorna nigdy odwrotnie pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
agatka Re: cellulitis i rozstepy 25.04.03, 10:54 Cześć, a jakie to były zabiegi, bo ja też zaczynam myśleć o gabinecie kosmetycznym? pozdrawiam, Agatka agatka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: cellulitis i rozstepy 24.04.03, 21:24 Hej, a ja polecam swojego męża (!) ktory świetnie robi masaż wcieajac nowy specyfik; oliwke do masażu Ziaji - efekty są już widoczne, mąż zadowolony. Do tegoo ozywiście: rękawica + piling, no i dużo wody minus słodycze(właśnie wcinam ciastka. Stosowałam różne kosmetyki (Avonu, Elancyla), zawsze trzeba dużó wytrwałości, jakiegoś ruchu, diety i masażu! Łącze się z Tobą w walce obrzydliwą skórką !!!!!!!!!! Kini Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: cellulitis i rozstepy 27.04.03, 10:49 a czy ktoś wie ile kosztuje usówanie rozstępów w gabinecie kosmetycznym??? słyszałam ze to boli... czy to prawda? dzięki pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś