dianakatra 28.04.03, 19:26 Hej, jestem mamą 2,5 miesiecznej Diany. mam obsesję opalania się, chodzę do solarium 2 razy w tygodniu, moze znacie inny sposób na ładną i trwałą opaleniznę, Pozdrawiam Gosia&Diana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamskakamila Re: Solarium !!! 29.04.03, 08:50 Cześć , ja też bardzo lubię sie opalać i oprócz solarium uzywam kremu brązującego firmy ZIAJA - SOPOT !!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam , jest bardzo dobry - mozna kupić do twarzy i do ciała !!!! Jest stosunkowo niedrogi około 8 pln i wydajny ! Polecam KAMILA P.s bardzo łatwo się rozprowadza ... Odpowiedz Link Zgłoś
dianakatra Re: Solarium !!! 29.04.03, 11:26 Dzięki za radę, nie jestem sama. czy ten krem to samoopalacz?? czy przyspieszacz opalania? Pozdrawiam Gosia. Skąd jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka1 Re: Solarium !!! 02.05.03, 12:44 Jestem mamą prawie dwumieśięcznej córeczki.Karmie piersią i chciałam się dowiedzieć czy istnieją jakieś przeciwskazania do korzystania z solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
dianakatra Re: Solarium !!! 02.05.03, 17:32 hej, opalanie na solarium jest bezpieczne dla mamy karmiącej, dlatego się nie martw. Pozdrawiam i życzę miłego opalania ale z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
ekanka Re: Solarium !!! 03.05.03, 16:14 Witajcie! Ja uważam, że solarium nie jest bezpieczne dla nikogo. Więc jeśli chodzi o matki karmiące to dla nich jest po prostu tak samo niebezpieczne jak dla wszystkich innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś