mama-zuza 08.11.07, 13:16 jakich kosmetykow(kremy,balsamy) uzywacie?ja slyszalam ze najlepsze sa te dla dzieci...i uzywam zwyklego kremu nivea do twarzy a do ciala oliwki.mam 22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gku25 Re: kosmetyki 09.11.07, 00:50 Oliwka jak najbardziej. Ale kremy dziecięce do twarzy osoby dorosłej się nie nadają. Też wychodziłam z założenia, że dla dzieci są najlepsze. Dopóki nie musiałam iść na oczyszczanie twarzy, bo różne cuda się z nią działy. Kosmetyczka określiła rodzaj mojej skóry, dała kilka rad co do pielęgnacji oraz kosmetyków i cuda już się nie dzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: kosmetyki 09.11.07, 00:52 NIVEA jest dość tłustym kremem - mi nie pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola211 Re: kosmetyki 28.05.15, 11:33 Dla niemowląt i małych dzieci polecam kosmetyki ze 100% naturalnym składem kropleurody.pl/dla-dzieci-i-niemowlat.html Dla rodziców też tylko takie Kupujcie z głową naturalne kosmetyki pielęgnacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola211 Re: kosmetyki 02.09.15, 16:38 Jednak przerzuciłam się na kosmetyki naturalne stąd - naturalny.pl/kosmetyki-naturalne.html Odpowiedz Link Zgłoś