mar-bella 31.10.08, 11:44 Witam, 3 miesiace temu urodzilam sliczna coreczke. Obecnie starsznie wypadaje mi wlosy. Jak mozna temu zapobiec- jakie odzywki, tabl. Czekam na sprawdzone i skuteczne porady. Dzieki. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ipola Re: Wlosy 31.10.08, 12:00 Merz Special Drages - to witaminy szczególnie na włosy, skórę i paznokcie. Ponadto jakiś lotion do wcierania, albo odżywka - polecam WAX - do kupienia w aptece, a najważniejsze to trzeba ten fatalny okres zwyczajnie przetrwać, bo to normalna reakcja organizmu po ciąży i porodzie, karmieniu. Przechodziłam to dwa razy. Zapewniam cię, że to minie i wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-bella Re: Wlosy 31.10.08, 12:05 Serdeczne dzieki za tak szybko odpowiedz, i jeszcze jedno pytanie jak dlugo trwa zazwyczaj taki okres wypadania wlosow?czy potem odrastaja w takiej samej ilosc co wypadly? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Wlosy 31.10.08, 12:41 Mi wypadały przez jakieś trzy miesiące, odrosły do stanu sprzed wypadania. Ale łykaj sobie witaminki na włosy, co najmniej przez 2 miesiące. Nie martw się, taki już nasz kobiecy los. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Wlosy 02.11.08, 19:19 Doustnie Skrzypo Vita /niedroga/ i szampon z czarnej rzepy, po 3 tygodniach przestały mi wypadać Odpowiedz Link Zgłoś