joanna1082 04.07.09, 14:56 Dziewczyny, czym usunąć plamy po oliwce dla dzieci?Próbowałam Vanishem, ale nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanoshii Re: Plamy po oliwce 06.07.09, 13:15 Plam po oliwce nie miałam, ale tłuste plamy najpierw zapieram w płynie do naczyń, poźniej polewa vanishem i zostawiam na noc. Następnie do pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
zalina10 Re: Plamy po oliwce 17.07.13, 21:41 Witam drogie Panie! Odkryłam środek, który usuwa nawet stare plamy po oliwce dla dzieci. Dostałam ubranka całe upaćkane w oliwce i próbowałam usunąć je niemalże wszystkim. Nawet vanish nie dawał rady ale za to najzwyklejszy proszek na plamy OXY do białego zakupiony w biedronce usuął wszystkie żółte zacieki koszt naprawdę żaden. Najpierwsz rozpuściłam proszek w bardzo ciepłej wodzie a potem na całą noc namoczyłam ubranka. Rano wyprałam wszystko w zwykłym proszku dla niemowlaków. Po plamach nie było śladów. Polecam wszystkim mamom. Odpowiedz Link Zgłoś
issys Re: Plamy po oliwce 27.08.13, 07:39 ja także polecam ten proszek jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś