lidka73 11.11.09, 12:46 Rozważam to jako prezent dla sześciolatka zafascynowanego kosmosem i promami kosmicznymi.Miałyście to w ręku? Warte to swojej ceny?Na zdjęciu wygląda ciekawie,ale właśnie ze względu na kosmiczna cenę się waham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 13:25 mamy z zeszłego roku zestaw Atak Rekina , widzę ze to bardzo podobne , mój syn miał 4 lata w zeszłym roku jak to dostał i powiem szczerze , że bawił się tym niezbyt długo teraz leży i się kurzy.......moim zdaniem dla 6-latka to zbyt infantylna zabawka , dobre dla 3-4 może 5- latka. Łączenie tego jest proste jak budowa cepa nie widzę w tym atrakcji dla 6-latka. Wg mnie szkoda kasy na to lepiej kupić coś stosownego do wieku dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 13:29 na pudełku jest chyba, że to zabawka dla wieku 4 + , kup mu coś 6+ lub 7 + polecam Lego EXO-FORCE Odpowiedz Link Zgłoś
lidka73 Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 19:31 O, to cenna opinia, dzięki, bo w Merlinie opisali to jako zabawkę dla 6-7 latków.I pewnie rozmiarowo jest duże? Żeby było więcej do kurzenia? Pomyślę nad EXO-FORCE. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 19:36 wiem o czym piszesz ale nie mam, mamy za to od zeszłych świąt atak rekina i jest beznadziejny... mój wtedy prawie 3 latek bawił się nim może 3 razy po 20 minut, teraz jest rozłożone, częściowo pogubione i nikogo nie interesuje. Drugi raz na pewno bym nie kupiła i nikomu nie polecam ale LEGO polecam jak najbardziej , zastanawiałam się właśnie czy tego nie sprzedać na allegro i kupić lego (mimo że mają bardzo dużo różnych zestawów) które moi synowi uwielbiają, w tym roku na święta dostaną w większości lego bo z tego co zauważyłam jest to jedyna zabawka używana kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś