Dodaj do ulubionych

Matchbox z rakietą i kosmitami

11.11.09, 12:46
Rozważam to jako prezent dla sześciolatka zafascynowanego kosmosem i promami
kosmicznymi.Miałyście to w ręku? Warte to swojej ceny?Na zdjęciu wygląda
ciekawie,ale właśnie ze względu na kosmiczna cenę się waham.
Obserwuj wątek
    • rybalon1 Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 13:25
      mamy z zeszłego roku zestaw Atak Rekina , widzę ze to bardzo podobne , mój syn
      miał 4 lata w zeszłym roku jak to dostał i powiem szczerze , że bawił się tym
      niezbyt długo teraz leży i się kurzy.......moim zdaniem dla 6-latka to zbyt
      infantylna zabawka , dobre dla 3-4 może 5- latka. Łączenie tego jest proste jak
      budowa cepa smile nie widzę w tym atrakcji dla 6-latka. Wg mnie szkoda kasy na to
      lepiej kupić coś stosownego do wieku dziecka.
      • rybalon1 Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 13:29
        na pudełku jest chyba, że to zabawka dla wieku 4 + , kup mu coś 6+ lub 7 +
        polecam Lego EXO-FORCE smile
        • lidka73 Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 19:31
          O, to cenna opinia, dzięki, bo w Merlinie opisali to jako zabawkę dla 6-7
          latków.I pewnie rozmiarowo jest duże? Żeby było więcej do kurzenia? Pomyślę nad
          EXO-FORCE.
        • magda79pn Re: Matchbox z rakietą i kosmitami 11.11.09, 19:36
          wiem o czym piszesz ale nie mam, mamy za to od zeszłych świąt atak rekina i jest
          beznadziejny... mój wtedy prawie 3 latek bawił się nim może 3 razy po 20 minut,
          teraz jest rozłożone, częściowo pogubione i nikogo nie interesuje. Drugi raz na
          pewno bym nie kupiła i nikomu nie polecam ale LEGO polecam jak najbardziej smile,
          zastanawiałam się właśnie czy tego nie sprzedać na allegro i kupić lego (mimo że
          mają bardzo dużo różnych zestawów) które moi synowi uwielbiają, w tym roku na
          święta dostaną w większości lego bo z tego co zauważyłam jest to jedyna zabawka
          używana kilka razy dziennie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka