dzidzia_ch 09.12.09, 09:16 chcialabym skorzystac z akcji za kazde wydane 100zl bon na 20zl tylko mam pytanie chce kupic domek za 199zl czy jesli doloze cos za 2zl i bede miala paragon na 201zl to dostane dwa bony czy jeden? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaroosi Re: bony real 09.12.09, 09:20 W Realu dostaniesz 2 bony. Ostatnio tylko Tesco wykombinowało, że dawało bon za paragon a nie za kwotę na paragonie. Odchodziły kombinacje aby na 1 paragonie było 100 zł a na 2 paragonie reszta zabawek za kolejne 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: bony real 09.12.09, 09:29 to jeszcze jedno pytanko czy w real mozna zwracac zabawki? jesli to to ile ma sie dni na zwrot? pytam bo kupie domek w ta sobote a jesli bylaby akcja -50%(nawet jesli byloby to w bonach) to chcialabym miec mozliwosc go oddac Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: bony real 09.12.09, 09:41 Tego to nie wiem, ale zobacz na stronie Reala może mają jakiś regulamin sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: bony real 09.12.09, 10:04 W realu w bydgoszczy oddałam kombinezon po 5 dniach, bo tak mnie poinformowan, że mam tyle dni na zwrot, najlepiej jest zapytać się w swoim Realu, bo wyczytałam ostatnio na forum że w Auchanie są zwroty do 3 dni a w moim powiedzieli mi, że w ich akurat nie ma - taka polityka firmy, że kierownik sklepu może sobie decydować Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: bony real 09.12.09, 11:33 W gdańskim Realu było tak, że nie mozna było zwrócić, tylko wymienić na coś z tego samego działu. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: bony real 09.12.09, 13:37 Co do zwrotów w Real Galeria Biała - zwrotów zabawek generalnie nie ma, ale jest możliwe zwrócić, jeśli jest to niedługo po zakupie, do kilku dni, podając przyczynę zwrotu. Taką info udzieliła mi kierownik w Realu. Nie mogłam się dowiedzieć, do ile dni konkretnie można zwrócić i w końcu się nie dowiedziałam. Masło maślane. Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: bony real 09.12.09, 14:02 a ta akcja jest nadal??? czy byla tylko w zeszly piatek -sobote i niedziele ? Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: bony real 09.12.09, 16:24 tylko te 2 zł tez muszą byc z działu zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: bony real 09.12.09, 16:57 emma30 napisała: > tylko te 2 zł tez muszą byc z działu zabawki. te bony chyba nie są tylko za zabawki ja kupowałam normalna spożywkę i też dostałam Odpowiedz Link Zgłoś