adwarp 18.03.11, 09:02 www.nextdirect.com/pl/en/shopping/women/bags-accessories/12/4 www.nextdirect.com/pl/en/shopping/women/bags-accessories/12/4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: torebka, kobiecka opinia potrzebna:) 18.03.11, 09:08 Ladna Mala ( co dla mnie oznacza rezygnacje z polowy rzeczy w torebce ) ale ladna i bym kupila. A chcesz ja nosic na ramie czy w reku? w reku bedzie malo praktyczna. Nie wiem czy to wystarczajaco "kobiecka" opinia ale wpadla w moje gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: torebka, kobiecka opinia potrzebna:) 18.03.11, 09:18 jesli ta i tylko ta to bierz bo bardzo fajna jest Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: torebka, kobiecka opinia potrzebna:) 18.03.11, 09:42 generalnie wolę na ramię, a ponieważ jest też długi pasek, więc da radę Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: torebka, kobiecka opinia potrzebna:) 18.03.11, 09:19 starobabciowa i nieciekawa nieciekawy kolor, nieciekawa forma przy tym wszystkim wcale nietania jak na to z czego jest zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 moofko teraz takie na czasie 18.03.11, 09:24 choc w mój gust bardziej taka trafia www.katsu.pl/product/TORBA-%22SOWA-MUSZTARDOWA%22,XXL2# gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: moofko teraz takie na czasie 18.03.11, 09:33 no ta jest zupelnie inna w stylu, formie rozmiarze, kolorostyce przejarzalam trendy na wiosne i dominuja torebki wciaz bardzo duze, i bardzo odwazne w formie wzorze i kolorze mysich pipek nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: moofko teraz takie na czasie 18.03.11, 10:25 "mysich pipek nie widzialam" a co to mysia pipka? oczywiście bardzo duże są modne, ale ja akurat nie przepadam za wielką torbą do której mogłabym schować dziecko, ale są tez modne te mniejsze www.bagsnob.com/the_latest_it_bags/ www.handbagstylenews.com/2011-Handbag-Trends-12753595 Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: gapa jestem, dwa razy wkleiłam tą samą:( 18.03.11, 09:41 jeszcze miała być www.nextdirect.com/pl/en/shopping/women/bags-accessories/13/7 boję się trochę jakości, bo to niestety nie skóra, ale może jeden sezon przeżyje? Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka zdecydowanie ta 2 18.03.11, 09:51 i kolor i krój i ona sama super Mogę sobie też taką zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Sowa miażdży :D 18.03.11, 09:56 Torebka sowa-jest boska,chyba juz wiem na co wydam moją premię!! Tamte z Nexta kompletnie nie w moim stylu,nie dalabym za taką nieskórzana torebkę wiećej niż 100zł. Sowa to co innego,gdyż jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Sowa miażdży :D 18.03.11, 10:04 te sowe posiadam i matrioiszke tez.dziewczyna jest na maksa utalentowana.wyczaiłam ja w ddtvn w cyklu kobiecy biznes.mnóstwo ludzi mnie zaczepia skad mam te torby.moze niepotrzebnie sie chwaliłam linkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: gapa jestem, dwa razy wkleiłam tą samą:( 18.03.11, 09:56 Wez dwie ja bym wziela dwie. ale jak musisz wybrac jedna to wez ta pierwsza albo druga ot i doradzilam Dwie sa bardzo ladne. w pierwszej zmiescisz mniej rzeczy druga jest chyba bardziej pojemna. wiec musisz wybrac praktycznosc Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: gapa jestem, dwa razy wkleiłam tą samą:( 18.03.11, 09:59 Mnie się podoba ta druga. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: olej obie 18.03.11, 10:05 usta tez sa boskietylko małe bo to wieczorówka Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: olej obie 18.03.11, 10:13 naprawde sa bardzo ciekawe a trwale, bo mnie korci? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: olej obie 18.03.11, 10:25 sowe uzytkuje od miesiaca jest bardzo porzadnie uszyta ,na podszewcw ma dwie kieszonki małe jedna na komórke druga na suwak.filc gruby i choc przez te drewaniane raczki jest sztywna to ma klin którym mozna ja regulowac przez co jest baaardzo pojemna.ja te torbe kocham .ma to COS zdecydowanie.matrioszka to mała wieczorówka ale tez superowa.portfel spory i komórke miesci Odpowiedz Link Zgłoś
maghdalena33 ta druga 18.03.11, 11:08 Zdecydowanie ta druga. Ta pierwsza jest jakaś babcina. Nie podoba mi się kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś