Dodaj do ulubionych

20%na obniżkę w KappAhl

20.07.11, 09:22
końcowy etap obniżki..
sms+karta
od dzisiaj.
Obserwuj wątek
    • kakuba Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 09:33
      no właśnie też dostałam sms
      czy to znaczy, że nie będzie 50/50 w tym roku ???
      • agni71 Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 09:41
        Chyba na to sie zapowiada. A ceny wyprzedażowe w ogóle od czerwca zjechały w dół? Bo w czerwcu kupiłam kilka fajnych rzeczy z -20% od obniżki, póżniej byłam na pocz. lipca i ceny były takie same, tylko asortyment mniejszy (nic nie kupiłam). Ciekawa jestem, jak to teraz wygląda?
    • slonko1335 Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 09:45
      może któraś z Was wrzucić treść smsa?
      • czarnulkaaa2 Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 09:57
        Koncowy etap obnizki od dzis w KappAhl!Zobacz nowe ceny!Tylko dla Ciebie dodatkowo 20%znizki na obnizke do 24/7. Pokaz karte i SMSa przy kasie.Zapraszamy
    • kakuba Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 09:54
      treść sms:
      "Koncowy etap obnizki od dzis w KappAhl! Zobacz nowe ceny! Tylko dla Ciebie dodatkowo 20% znizki na obnizke do 24/7. Pokaz karte i SMSa przy kasie. Zapraszamy"
    • florentyna33 Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 09:55
      Koncowy etap obnizki od dzis w KappAhl! Zobacz nowe ceny! Tylko dla Ciebie dodatkowo 20% znizki na obnizke do 24/7. pokaz karte i SMSa przy kasie. Zapraszamy
      • florentyna33 "Pokaz" z dużej litery 20.07.11, 09:56
        sorki
        • czarnulkaaa2 Re: "Pokaz" z dużej litery 20.07.11, 09:58
          Się wszyscy rzucili smile Pytałam ostatnio o 50/50 i babeczka mi powiedziała, że firma od tego odchodzi i prawdopodobnie więcej nie będzie...
          • slonko1335 Re: "Pokaz" z dużej litery 20.07.11, 10:06
            dzięi kobietki. własnie wychodzę na zakupy i zajdę do kappahla a smsa jeszcze nie mam, zazwyczaj dostaję później ok. 12, a tak wklepię sobie jak coś znajdę ciekawego bo po południu drugi raz mi się nie będzie chciało jechać
    • malpa513 Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 10:19
      dajcie znać dziewczyny czy ceny spadły, ja poluję na śliczne bluzeczki dla dziewczynki 116-122, ostatnio były po 35 zł
      • listopadowka2008bis Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 10:27
        w Gdanskim Kapphalu babki wczoraj przemotkowywaly cos, wiec podejrzewam, ze spadly - relacja kolezanki, ktora tam byla smile naturalnie tez uslyszala, ze 50od50 zgodnie z ich wiedza nie bedzie w tym roku i ze one tez zaluja, bo same wtedy obkupowaly rodzine na caly rok.
        Ja w sumie w tym roku i dla Syna wypatrzylam tylko bluzki po 15 pln i spodnie dresowe za 28 pln. Dla siebie jedna bluzka i to na tyle, a wszystko kupilam w rej promocji 3za2 i w sumie wyszlo na to samo, co bym czekala do teraz na te -20%.
    • frestre Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 10:36
      czekające na 50/50 włącznie ze mną chyba się moooocno rozczarowały?!
      szkoda! ale podjadę zobaczyć, może coś znajdę do wyprawki przedszkolnej trzy-latka wink
    • pia_ Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 11:26
      Myślałam, ze podjadę do Dominikańskiej, bo tam mają wyprzedaż z powodu likwidacji, więc ceny z dodatkowym rabatem byłyby super, ale niestety nie ma już przecen na dziale dziecięcym, zostały tylko na damskim.
    • ptasie.radio Szczecin-jest coś w rozm od 110 chłopiec i dziewcz 20.07.11, 12:11
    • leneczkaz Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 12:36
      Szlag by ich wink
      To jadę dziś tongue_out
      • a-e-p Re: 20%na obniżkę w KappAhl Rzeszów 20.07.11, 14:33
        Mi tez powiedziano ze 50/50 nie bedzie.

Ceny wiekszosci rzeczy z wyprzedazy przecenione (szkoda ze nie wszystkich), np spodnie damskie/jeansy z 60 na 45zł, do tego -20%. Rozmiary mocno przebrane. Kupiłam jeszcze sukienke ze 149zł za 45zł(-20%), od dawna mi sie podobała. Na inne rzeczy nie zwracalam uwagi, bo nic IMO ciekawego.

Dołozony jest nowy towar dla dziewczyn. Dla dziewczyn malych rybaczki różowe po 15zł, reszta rybaczek po 35zł, jeansy rownież, tuniki patchworkowe po 15zł. Sukienki, tuniki z kolekcji Vintage po 45zł. Z obnizka ceny juz ciekawe. Niestety T-shirty z Miffy ciagle po 35zł.

Dla starszych jedynie była ciekawa sukienka plazowa za 15zl, reszta IMO na wesele... Kurtki softshell ciagle po 60zł, sa tylko jasne.

Ceny w Kappahl sa rozne w zaleznosci od miasta, zauwazyłam ze w Krakowie jest na pewno taniej.
        • malpa513 Re: 20%na obniżkę w KappAhl Rzeszów 20.07.11, 14:45
          te tuniki patchwirkowe po 15 zł - możesz je jakoś bardziej opisac, bo ja poluje własnie na takie tuniki/bluzki, wczesniej tydzien temu byly po 35 zł, sa 3 rodzaje, w takie kwiatoqwe wzorki, 1 jest z granatem, druga z takim turkusem, a trzecia zupelnie jasne pastelowe kolorki, wiesz może o ktore mi chodzi? nie moge nigdzie znaleźć zdjecia
          • a-e-p Re: 20%na obniżkę w KappAhl Rzeszów 20.07.11, 17:36
            malpa513 dokladnie to te, najwiecej jest tych pastelowych (pomarańczowych), pozostałe poprzebierane rozmiary.
    • slonko1335 Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 14:57
      Czatowałam na legginsy, takie kolorowe z nadrukami także zwierzątek, moja się nimi zachwyciła ale stwierdziłam, że prawie 50 zeta za głupie legginsy to przesada. No i oczywisćie nieprzecenione, mimo że góry od kompletów i owszem. Mnie nic jakoś nie powaliło ale też panie dopiero przemetkowywały towar, więc tak naprawdę trudno było rano stwierdzić co ile kosztuje a nie chciało mi się biegać ze wszystkim do kasy żeby sprawdzać.
      • krasulas Gliwice, Forum 20.07.11, 19:14

Byłam i szybko wyszłam.
        Jako, że moja córa kończy rozmiarówkę 128cm, to na siłę nic nie kupowałam - też nie bardzo było co! poza spodniami a'la pumpami (akt. cena 35zł). Powyżej 128 nic nie było fajnego...
        Dla chłopca 92-98 niby coś tam można było wybrać, ale tegoroczna wyprzedaż w Lindex'ie (od dzisiaj ostateczna) plus mimo wszystko kolekcja dziewczęca w granacie-czerwieni-bieli z H&M przebiła KappAhl (mam na myśli tylo %).
        Nie jechałam do Rudy czy K-c bo też sensu nie widziałam...

Na wieszakach z ciekawszych ofert: kurtki KAXS (86 czarna, 86 czerwona, kilka różowych) po 99zł-20%; czapki KAXS w mniejszych rozm. po 23zł, kuszulki KAXS po 15zł, spodnie jeansy 35zł...

Wisi już nowa kolekcja zimowa bardziej jednak dla chłopców (czerń, czerwień i niebieski z kol. KAXS).

pzdr

ps. w tamtejszym Cubus'ie kiszka!
    • leneczkaz Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 20:00
      Byłam. No i kupiłam 4 rzeczy jak już pojechałam ale bez szału. Na męskim za to sweterki co mój mąż chciał z 159 na 70 -20%, więc dostał fioletowy a mój tata beżowy wink

Potwierdzam, że jest już kolekcja zimowa a nie ma jesiennej i na razie nie wiadomo kiedy będzie (np. spodni p-deszczowych).
      • gosjana Re: 20%na obniżkę w KappAhl 20.07.11, 21:57
        U nas też nic ciekawego, to samo co na początku wyprzedaży, zastanawiałam się nad pizamą dla syna ale odpuściłam bo ma kilka, za to zaszalałam w innym sklepie-kupiłam sobie strój 2-częściowy za 180zl big_grin
        W ogóle w tym sezonie jakoś nie miałam natchnienia ani ochoty na latanie po sklepach na wyprzedażach, raz się przeszłam po CH i nic ciekawego nie znalazłam /poza butami kupionymi w necie/ jednym słowem zaoszczędziłam na kol jesienną big_grin

ps widziałam już w sklepie buciki ecco dla chłopców i dziewczynek, całkiem fajne smile
        • malwina79 Kraków 20.07.11, 22:42
          Byłam w Gal. Kazimierz i w Bonarce. Większy wybór w Kazimierzu, ale i tak kupiłam tylko jedną bluzeczkę KAXS za 12zł, błękitne, jeansowe rybaczki na 128, na które polowałam za 28zł i białe Magicy dla mamy ze 179 na 36zł! Generalnie nic ciekawego nie było, a zazwyczaj wychodziłam z Kappahla obładowana. Żałuję też, że moje dziecko zaczyna wyrastać ze 128 bo kolekcje dla starszych dziewczynek nie podobają mi się.
          Niestety mój kuzyn, który tam pracuje też mi potwierdził, że 50/50 nie będzie sad
    • fifiak Łódź? 21.07.11, 14:16
      Dziewczyny nie wiecie czy warto się wybrać? Szukam spodni (najlepiej dresy) i bielizny dla chłopca na 134-140.
      Też mnie pani poinformowała, że na 50/50 nie ma co liczyć.
      • czarnulkaaa2 Re: Łódź? 21.07.11, 15:46
        Nie odpowiem Ci dokładnie, bo to zupełnie inny rozmiar niż ten, którego szukam smile ale dziś byłam w Manu i był wieszak dla dużych chłopcow-nie przyglądałam się intensywnie, ale wisiały na pewno kurtki Woxo i było trochę spodni jeansowych.
        Dla swojego gada trafiłam fajne jeansy-po obniżce wyszło 28 zł smile i to by było na tyle...
        Natomiast wczoraj w Galerii kupiłam piżamy-też po 28 zł, dwupaki bokserek po 12-wszystko w rozm 98/104 i dla siebie spodnie 3/4 na które polowałam przecenione ze 129 na 35 smile
        Generalnie dla chłopców w przedziale 86-128 więcej rzeczy w Manufakturze. Wisiało jeszcze sporo krotkich spodenek, nie ma już ich na stronie, ale były z naszywką surf w trzech kolorach-błękitnym, grafitowym i brązowym-po przecenie wychodziły po 20 zł..
        • fifiak Re: Łódź? 21.07.11, 19:01
          Dziękuję, zajrzę jutro może coś jeszcze będzie.
    • squack Re: 20%na obniżkę w KappAhl 21.07.11, 18:42
      W poznańskim GOCCO dla fanów na Facebooku cały czas jest zniżka 20% wink
    • agni71 Re: 20%na obniżkę w KappAhl Arkadia 23.07.11, 20:17
      Poobniżali jeszcze troche ceny, sa wieszaki "wszystko po 25 zl, wszystko po 15 zł, wszystko po 35 zł". Z wieszaka po 25 zł wybrałam spodnie legginsy a'la jeansy jaśniutkoróżowe (ze zniżką wyszły po 20 zł) r. 128, oraz ozdobną bluzeczkę na cienkich ramiączkach w kolorowe kwiaty na 140.
      Kurtki, plaszczyki, co były po 90 zł, teraz sa po 60 zł.
      • listopadowka2008bis Matarnia 23.07.11, 21:32
        Dla facetow - nie patrzylam.
        Dla kobiet - w sumie jedna sciana bluzek plus dwa krecace sie stojaki - to samo co na poczatku wyprzedazy. Od kilku kolekcji to juz nie moj styl, wiec nic nie wybralam.
        Dla kobiet od 44 rozmiaru- jedna sciana - glownie bluzki, pozostaly rozmiary albo 44/46 albo 56. Kupilam jedna bluzke, ktora staniala do 35 pln (wczesniej na wyprzedazy kosztowala 49.90, a normalnie 79.90)
        Dla dzieci do 86 rozmiaru troche tego powykladali, jednak jest to mix wszystkiego co mieli chyba do 3 lat wstecz (kojarze jeszcze te kolekcje jak dla syna szukalam). Sporo rzeczy po 15 pln.
        Dla chlopcow wiekszych od 92 do moze 128 (?) - sporo jeszcze bylo spodenek krotkich po 35 pln. Z t-shirtow jakies totalne resztki. Kurtek brak. Kilka sztuk pizamek. Dwa przebrania spidermana.
        Dla dziewczynek - sporo bluzeczek po 15 pln z serii kaxs (mam syna, wiec dziewczyny mnie malo interesujasmile
        Dla 'nastolatkow' - nie patrzylam.
        Ogolnie, moim zdaniem nie warto sie wybierac do samego kapphala. Jednak wiadomo, ze jak ktos jedzie do Matarni, to obskoczy wszystko smile W cubusie bardzo duzo rzeczy dla dziewczynek i niemowlakow. Dla chlopakow od 92r. jak zwykle jakies resztki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka