misia53 16.01.12, 21:35 Jakim waszym zdaniem jest najdelikatniejszy dla rak, ktory nie wysusza skory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Plyn do naczyn dla alergikow 16.01.12, 21:51 gumowe rękawiczki zawsze najlepsze.zwłaszcza jak dużo myjesz. bo jak okazjonalnie to polecam ludwik balsam biały. Odpowiedz Link Zgłoś
misia53 Re: Plyn do naczyn dla alergikow 16.01.12, 22:03 Duzo nie myje mam zmywarke, ale mimo to tak mam wysuszone rece jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
sole78 Re: Plyn do naczyn dla alergikow 16.01.12, 23:17 pur balsam, ja używam akurat różowego. Musisz próbować, ja na ludwika mam np. uczulenie i na morning fresh też, a pur mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka Re: Plyn do naczyn dla alergikow 16.01.12, 23:36 mam bardzo silną alergię na pur, ludwik z balsamem , mogę używać płyn z biedronki ( uważam jednak że jest słabej jakości ) i ludwik zwykły , z tego co czytam co dla jednego jest dobre drugiemu szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: Plyn do naczyn dla alergikow 16.01.12, 23:46 Ja mam podobny problem i ostatnio odkryłam niemiecki Fairy Sensitiv. Jak dla mnie jest super ale niestety nijak ma się do tego dostępnego w Polsce. Znalazłam link, tylko mój ma czerwoną zakrętkę: www.edeka24.de/Putzmittel/Geschirrspuelmittel/Fairy/Fairy+Geschirrspuelmittel+Sensitiv.htmlPozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: Plyn do naczyn dla alergikow 16.01.12, 23:47 jeszcze raz www.edeka24.de/Putzmittel/Geschirrspuelmittel/Fairy/Fairy+Geschirrspuelmittel+Sensitiv.html Odpowiedz Link Zgłoś