Dodaj do ulubionych

Duplo na 4. urodziny??

12.05.12, 10:45
Zbliżają się 4 urodziny mojej chrześnicy i zastanawiam się czy nie jest już "za stara" na lego duplo? Dziewczynka jest fanką Puchatka i myślałam o takim zestawie Domek Kubusia, ogólnie ma kilka zestawów duplo i hello kitty, którymi się ciągle bawi, ale nie wiem czy jest sens dokupowanie kolejnych zestawów w tym wieku? Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • nika1310 Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 10:50
      moj syn lat 6 nadal sie bawi duplo a zestawy city stoją i sie kurzą w kącie, myślę że jest sens
    • barbie09.07 Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 10:52
      U nas duplo bawi się 4,5 latka i 8-latka smile Jeśli Mała bawi się duplo to zestaw puchatkowy ją na pewno zachwyci wink
    • liveveb Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 11:43
      Dla dziewczynek jest nowa seria księżniczki - moja 3 latka dostała i jest zachwycona...
      duplo.lego.com/pl-pl/Products/Default.aspx
      Ceny zróżnicowane, więc na 100% znajdziesz zestaw na każdą kieszeń.
    • lifecolor Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 11:47
      Moja 4latka dostała na urodziny taki zestaw:
      www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3498753&prodFindSrc=search
      i jest swietny
      Elementy mniejsze niż w duplo,ale nie takie drobiazgi jak w lego friends.Ładne kolory, instrukcja krok po kroku jak ułozyc rózne domki, drzewka itp.
      • lifecolor Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 11:48
        allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=lego+5560
      • patatajowa Re: Duplo na 4. urodziny?? 14.05.12, 07:47
        te zalinkowane w rozowym pudełku fajne ale to po prostu zwykłe małe lego.
        nic pośredniego między duplo a małymi lego bo czegos takiego nie ma.
        • lifecolor Re: Duplo na 4. urodziny?? 14.05.12, 08:22
          Między duplo a LEGO FRIENDS, zwykłego małego lego więcej nie mam, więc nie wiem.
          • lifecolor Re: Duplo na 4. urodziny?? 14.05.12, 08:27
            Nie mają tyle drobiazgów,co lego friends-o to chodziłosmile
    • nikitka78 Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 11:54
      Nie jest za "stara". Mój 4,5latek ma duplo i lego. Bawi się tylko duplo.
      • anick5791 Re: Duplo na 4. urodziny?? 12.05.12, 21:32
        Sama się lubię pobawić Duplo wink Upewnij się tylko, że nie ma takiego puchatkowego zestawu - duplo im więcej tym lepiej imho smile
    • gwen_s Re: Duplo na 4. urodziny?? 13.05.12, 22:06
      jeżeli ma duplo to warto dokupić.
      Mój na 4 urodziny dostał już zestawy "małego" lego i duplo oddał dla młodszego, nawet się nie obejrzał mimo jego ukochanej kolekcji z carsów...
      Lego friends są super wg mnie dla dziewczynki smile Ale jeżeli jest fanką Puchatka to pewnie z duplo się ucieszy pod warunkiem, ze już takiego nie ma.
      • mariannamm Re: Duplo na 4. urodziny?? 14.05.12, 07:30
        Moja corka ma prawie 4 lata i juz dawno nie bawi sie duplo.
        Woli lego friends ale ona od malego lubuje sie w malych elementach nigdy nie bawila sie duplo mimo, ze miala cala torbe ikeowska ich po dzieciach chrzestnej.
        Jezeli jubilatka nadal sie bawi to kupowac jak najbardziej smile
        • alexalexa Re: Duplo na 4. urodziny?? 14.05.12, 08:10
          przyszedł mi na mejla rabat 20% na duplo w real, nie skorzystam, więc jeśli ktoś chętny - poproszę mejla - zakup w okresie 10-25.05
          • annex81 Re: Duplo na 4. urodziny?? 14.05.12, 10:24
            ceny duplo w realu i tak są bardzo wysokie. Specjalnie wczoraj byłam, bo mam też ten kupon na 20% rabatu, ale nawet z tym rabatem się nie opłaca. Model 5634 kosztuje bez rabatu w real-u 229zł, a na allegro widziałam za 159 i wysyłka gratis. U mnie więcej "dużych" zestawów nie było. Ten był największy. Jak ktoś potrzebuje ten rabat na 20% to też moge odstąpić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka