Dodaj do ulubionych

geox baleriny :(

30.09.12, 19:16
rok temu kupiłam baleriny geox piuma dla siebie, kosztowały niemało, ale na poczatku byłam mega zadowolona, mięcikutkie, wygodne, super, ale teraz, po roku buty wygladaja fatalnie,choć przecież nie chodziłam w nich zimą i latem i w sumie j butów nie niszczę, te podeszwę przednią maja zjechaną, z tego powodu też czubki są starte, a na dodatek ostatnio tzn. po lecie zaczęła mi farbować wkładka,dziś pięty mam zupełnie czarne mimo, że miałąm na stopach cienkie skarpetki, czy któraś z Was ma podobną do mojej opinię?
Obserwuj wątek
    • ulululu77 Re: geox baleriny :( 30.09.12, 22:04
      ja mam podobne doświadczenia, ale akurat z modelem dla dziewczynki
      używane wiosną, przy ładnej pogodzie, po kilku wyjściach wyglądały tragicznie sad
      czubki zdarły się w przeciągu tygodnia, kolor błyskawicznie poszarzał (pierwotnie był jasnofioletowy)
      chociaż córka mówiła, że wygodne, to wstyd było w nich chodzić sad
    • lucyna_1980 Re: geox baleriny :( 01.10.12, 07:54
      Piuma są dwa rodzaje:
      takie bardziej sztywne - te mam
      new.intershoe.com.pl/i,242,27,f,kolekcje.html#/1026
      i take bardziej miękkie:
      www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/BALERINY-GEOX-PIUMA-F.html
      Mam te pierwsze i nic się z nimi nie dzieje, te drugie oglądałam, ale wydały mi sie takie mniej trwałe przez to że są takie bardzo miękkie i delikatne i wydały mi się takie jednorazówki.
      Te co mam są naprawdę super jeśli chodzi o wygodę i trwałość, nic nie farbuje.

• paproszek57 Re: geox baleriny :( 01.10.12, 20:17
        ale ja mam te pierwsze smile przygłądam się i nadziwić się nie mogę jak bardzo się zniszczyły

może któraś z Was poleci podobne baleriny, takie bardziej sportowe niż eleganckie, bo na te juz patrzeć nie mogę, a baleriny uwielbiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka