Dodaj do ulubionych

Smart Trike czy Little Tikes????

09.12.12, 21:45
Chcę kupić córci na roczek fajny rowerek trzykołowy, wygodny dla dziecka, ze sterowaną rączką, pałąkiem. Będziemy jeździć po saloniewink) Brałam pod uwagę te dwa, ale nie wiem czy smart trike(fresh, zoo)nie będzie za malutki tzn krótki -tylko 70 cm, z kolei Little tikes to aż 114cm i zastanawiam się czy za nawet dwa lata mała da radę tym pedałować? a może znacie jakieś inne.Jarmarczne żółwie , kaczki nie bardzo bo z doświadczenia wiem że szybko się rozlatują. poradźcie.
Obserwuj wątek
    • pati-girl Re: Smart Trike czy Little Tikes???? 10.12.12, 00:42
      Hej,
      ja kupiłam smarta (biedroneczkę) i jestem super zadowolona (kupiłam ten model 4w1). Jak mała miała rok to sama nie pedałowała - ma takie specjalne nóżki do włożenia i przez te pałąki i pasy zabezpieczające nie wychodziła z rowerka (super alternatywa dla spacerówki), struje się świetnie. Dodatkowo super torba przy pałąku - wbrew pozorom bardzo pojemna. Rowerek sprawdził mi się i w miescie i w lesie. Mała ma w tej chwili prawie 3 lata i śmiga na nim sama, lecz pewnie na wiosnę kupię je normalny rowerek, bo przy każdej wizycie w sklepie siada na normalny i mówi że taki by chciała (tylko do pedałów nie dosięga smile ).
    • kara_gitara Re: Smart Trike czy Little Tikes???? 10.12.12, 10:12
      Moja córeczka (pod koniec września skończyła roczek) na gwiazdkę dostanie rowerek Smoby 2w1 allegro.pl/rower-rowerk-be-fun-kubus-puchatek-2w1-smoby-2-kol-i2827115016.html
      Znajomi mają rowerki i jeździki Smoby i są b. zadowoleni.

Bardzo podobaja mi się te 4w1, ale stwierdzilam, ze ona już nie bardzo skorzysta z wszystkich funkcjonalności, skutecznie zniechecila mnie tez cena.
    • czarna784 Re: Smart Trike czy Little Tikes???? 10.12.12, 10:30
      polecamm smart trike smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka