Dodaj do ulubionych

Tesco -30% odzież dziecięca - jak jest u Was?

24.05.13, 21:27
U mnie w sklepie jest przeceniony tylko jeden wieszak z ubraniami. Dosłownie kilka par spodni. A jak jest w innych sklepach?
Obserwuj wątek
    • sagaa Re: Kraków - Kapelanka 24.05.13, 21:40
      Byłam dziś w Krakowie, na Kapelance. Było trochę dziewczęcych rzeczy poprzecenianych. Niestety, ceny w czytniku pokazują się normalne - miła Pani z obsługi tłumaczyła, że mają awarię systemu i w kasie płaci się normalnie, a dopiero w punkcie obsługi dostaje się zwrot 30%. Kupiłam trójpak bluzek za 62 zł (cena po obniżce 43,40 zł).
      Rozmiarów jest sporo, rzeczy nie są jeszcze przebrane, co jak na Kraków jest raczej rzadko spotykane - być może dlatego, że ceny w czytniku i przy kasie nie wyświetlają się poprawnie.
      Skarpetki nie są przecenione.
      • anaanek Re: Kraków - Kapelanka 24.05.13, 21:45
        NO właśnie miałam zakładać podobny wątek u mnie w tesco tylko duże rozmiary przecenione a reszta nie i też coś gadali o awarii systemu tylko jakoś trudno mi w to uwierzyć bo jak cała odzież ma byc przeceniona to cała a nie tylko wybrana rozmiarówka, zwłaszcza że na stronie internetowej sa ceny po zniżce a w sklepie te same rzeczy sa w normalnych cenach, jak jutro to nie vedzie przecenione to zrobie afere
      • verika Re: Kraków - Kapelanka 24.05.13, 22:20
        A to dziwne, bo ja też bylam na Kapelance, koło 10-11 godz. i wszystko pieknie się obniżało o te 30%, zarówno odzież jak i zabawki, najbardziej się cieszę z FURBIEGO, który kosztował 200 zł smile))))
    • noo_noo Re: Tesco -30% odzież dziecięca - jak jest u Was? 25.05.13, 10:32
      ja kupowałam w piątek rano już z obniżką - na dokładkę odjęło mi jeszcze -10zł z kuponu przysłanego za punkty clubcard (zniżka na zakupy ubrań). Wszystkie ubrania i buty były oznaczone już nową, obniżoną ceną. Wydaje mi się, że było info że kolekcja BASIC nie jest objęta tą promocją.
    • camilcia Re: Tesco -30% odzież dziecięca - jak jest u Was? 25.05.13, 10:37
      wczoraj byłam, awaria, musiałam stać w kolejce do biura obsługi, koszmarnie długo bo pani każdemu sprawdzała i ręcznie wyliczała ....
    • justivo Re: Tesco -30% odzież dziecięca - jak jest u Was? 25.05.13, 12:15
      Wczoraj Szczecin - regały oznakowane, kasa samoobsługowa - rabat się nie naliczył, Pani z obsługi oczywiście nic nie wiedziała o rabacie, zadzwoniła gdzieś i poinformowała o awarii systemu i odesłała do punktu obsługi gdzie mieli wypłacić różnicę. Maaasakra - 30 min. w punkcie obsługi :
      1. Pani z uporem maniaka najpierw twierdzi, że rabat obejmuje tylko FF a ubranka sygnowane Disney już nie,
      2. po pokazaniu palcem informacji w gazetce twierdzi, że w takim razie nie obejmuje nic FF;
      ( w gazetce : "nie obejmuje FF basic");
      3. z oporem jej idzie "obliczanie procentów";
      4. długo zastanawia się czy skarpetki to czasem nie obuwie i czy może naliczyć rabat - pomijając wątpliwości - jak byk stoi, że obejmuje odzież o obuwie.
      • yvon-nee Re: Tesco -30% odzież dziecięca - jak jest u Was? 25.05.13, 22:48
        Jakaś ogólnopolska ta awaria systemu, bo w Poznaniu też przy kasie trzeba było zapłacić pełną kwotę, a potem domagac się zwrotu 30% w punkcie obsługi klienta.. Bezsensowne zamieszanie i strata czasu. Pierwszy raz coś takiego w Tesco mnie spotkało..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka