lawendax 24.10.13, 11:08 Gdzie teraz kupię przejściówkę chłopięcą na 134, tzn lekko ocieploną, bez polarku? Mamy swetro polar, i kurtkę zimową, ale potrzebuję coś lekkiego na teraz, u nas ciepło 16 st dziś w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 11:21 a ten swetro polar nie wystarczy na te kilka dni? moje dzieci tak chodziły przez ostatnie pare dni na codzień.zreszta za pare dni listopad a juz od dzisiaj zmiana pogody na gorsze ale przejsciówki sa w zarze jak koniecznie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:16 Do patatajowej: No własnie muszą być bo co roku mam ten problem że przejściowa kurtka jakaś nie taka. A tak kupię większą i ponosi ze dwa sezony. A macie może jeszcze jakieś sprawdzone patenty na szyję w taką pogodę, kiedy jeszcze nie szalik ani golfo szalik, ale coś juz trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:21 chyba w cubusie były takie fajne chłopięce chusty/apaszki. Ew. zwykłą arafatkę (bo męska)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 11:41 pikowane np z zary, to chyba jedna z najczęściej eksploatowanych kurtek u moich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:20 ta druga z tym ze my mamy bez tej skorki bo kolekcja ub. bardzo bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa lawendax 25.10.13, 11:51 apaszki chusty, w zarze z wyprz ( c.regularna 45, wyprz około 15) , ostatnio kupiłam w reserved cos koło 20zł cena regularna , mozna tez kominy cienkie-bawełniane zakładac, masz z lamamy (w watku hand-made promo jest link ) sa teraz po 18zł z 30, sa tez z booso ale cena wyzsza niz lamama. www.reserved.com/pl/pl/kids/boy/all/kids/accessories Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:12 mój młody do zimy będzie chodził w softshellu. Na chłodniejsze dni zakładamy pod spód polar/bluzę, na takie jak dziś - tylko podkoszulkę + longa. Generalnie uważam softshelle za najlepsze uniwersalne bluzo/kurtki, nie tylko dla dzieci (mój mąż też nosi kurtkę softshell od wiosny do późnej jesieni ) Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:19 No tylko te softshele maja taki jakby "rękawiczki" a mój syn tego nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:22 w sensie dziurki na palec? Nie wszystkie mojego syna ma zwykłe rękawy, męża też (Lidl, 4F) Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:46 Na południu jeszcze cieplej. Moje dzieci też w cienkich softach pomykają a pod spodem kròtki rękaw, bo w szkole ciepło. Mamy McKinley i są bez tych "rękawic". Syn czasem jeszcze założy wierzch z ich kurtki 3w1,ale jednak softshele przodują. Mamy też takie grubsze właśnie z tym na palec, ale za ciepło na nie. Ja bym obstawiała taki zakup jak już, bo to rewelacyjne kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 12:54 Moja córka śmiga ciągle w swoim ukochanym softshellu. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Przejściówka chłopięca 24.10.13, 18:04 dziś oglądałam fajną w coccodrillo. granatowa, pikowana z kapturem. 149zł kosztowała . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: Przejściówka chłopięca 25.10.13, 14:35 napisałam do Ciebie na gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś