Dodaj do ulubionych

Multicooker Philips HD3037

26.11.13, 16:21
Dziewczyny, uważacie, że warto zainwestować w coś takiego? Mam możliwość kpienia za około 300zł. Ostatnio oglądałam w Pani Gażdżet i prezentowało się to fajnie. Robiła makaron z sosem, jakieś ciasto. Opinii na ceneo dużo, dobrych, ale im nie ufam - wygląda jakby producent porozdawał do testowania i wszyscy wychwalają (no, ale faktycznie takie to rewelacyjne urządzenie jestwink )
Dodam, że nie lubię i nie umiem jakoś rewelacyjnie gotować, nie mam też zbyt wiele czasu na zabawy w kuchni i zastanawiam się czy sprawdziłoby się u mnie takie urządzonko? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • kasiul-ka1984 Re: Multicooker Philips HD3037 27.11.13, 13:41
      Ja od dawna namawiam na niego chłopaka i mam nadzieję że wreszcie się uda big_grin Jeszcze nie testowałam, chociaż znajoma go ma i się już z miesiąc umawiamy na pichcenie tylko ciągle nam coś wypada uncertain ale czytałam już chyba wszystkie testy w necie, najlepszy był moim zdaniem na agdlab, bo tam robili każde możliwe danie, nawet pizze smile i było okej, a naprawdę się czepiali... A i czytałam że teraz jest promocja świąteczna m.in. na multicookera właśnie.
    • bbkk Re: Multicooker Philips HD3037 27.11.13, 14:00
      skoro nie gotujesz i nie lubisz to korzystała z tego nie będziesz
      szkoda pieniędzy
      • dariafuria Re: Multicooker Philips HD3037 27.11.13, 17:07
        Grunt to myśleć pozytywnie wink Przecież to jest uniwersalna opcja właśnie dla tych, którzy nie lubią/nie umieją/nie mają czasu gotować (niepotrzebne skreślić). Już nie mówiąc o tym, ile innych kuchennych sprzętów może zastąpić... Dlatego moim zdaniem jak najbardziej warto.

bbkk napisała:

> skoro nie gotujesz i nie lubisz to korzystała z tego nie będziesz
        > szkoda pieniędzy
      • spirit1982 Re: Multicooker Philips HD3037 27.11.13, 21:53
        no ale skoro gotować muszę, to zastanawiam się czy to nie będzie fajna alternatywa dla stania nad garnkami ...?
        • chick.habit Re: Multicooker Philips HD3037 28.11.13, 14:17
          No raczej smile Pomyśl ile czasu możesz dzięki niemu oszczędzić zamiast stać nad tymi garnkami smile
          • jaszi2 Re: Multicooker Philips HD3037 29.12.13, 01:10
            Mam to urządzonko. Robiłam w nim zupe pomidorową, omlet, teraz robi się w nim jogurt. Następna potrawą będą skrzydełka. Robiłam niezbyt wiele, bo sprzęt dostalam w wigilię. Zachęcam do zakupusmile
            • jaszi2 Re: Multicooker Philips HD3037 29.12.13, 15:35
              Przed chwilą zrobiłam duńską zupę z porami, wg Pana Grzegorza ze strony mniammniam. Po prostu rewelacyjna, niecałe 20 minut. Wcale nie muszą to być przepisy z dołączonej książeczki.
    • kattniss Re: Multicooker Philips HD3037 04.01.14, 23:33
      Ja sprzęt sprawiłam sobie wink na święta. Gotować nie lubię, liczę że polubię. Póki co gotowałam (tez na parze), dusiłam, smażyłam. Te funkcje są na prawdę dobre i sprawiają frajdę, a dania wychodzą pyszne. Ja kupiłam sprzęt licząc na piekarnik, którego nie mam i tu się zawiodłam. Na 3 użycia, 2 placki były spalone. Dziś zrobiłam pizzę domową i ta wyszła dobra, chociaż długo sie piekła.

Jeśli ktoś jest zainteresowani moim pierwszym wrażeniem i pierwszą recenzja, to zachęcam do przeczytania posta na ten temat na moim blogu interiorand-exterior.blogspot.com/2014/01/multicooker.html Pozdrawiam.
      • slona78 Re: Multicooker Philips HD3037 05.01.14, 12:19
        Kattnis - w poprzednim mieszkaniu miałam mikroskopijną kuchnię, więc musiałam wybierać - zmywarka albo piekarnik, oczywiście wybrałam zmywarkę. Zamiast piekarnika kupiłam mikrofalówkę z funkcją piekarnika - wybór padł na Sharp i to był jeden z najlepszych moich zakupów. Wychodzi w niej wszystko - nawet biszkopty. Jeśli nie masz miejsca na piekarnik to bardzo polecam takie rozwiązanie, mój Sharp co prawda był kupiony jakieś chyba 7 lat temu, więc nie ma sensu podawać modelu, ale może to jest rozwiązanie smile
    • mmena Re: Multicooker Philips HD3037 15.02.14, 15:35
      Przeciez wszystko to (zupa, omlet, jogurt, skrzydelka) mozesz zrobic w zwyklym garnku.
      • m_sl Re: Multicooker Philips HD3037 19.02.14, 19:27
        A czy to jest to samo co termomix? Czym się różni?
        • kanna Re: Multicooker Philips HD3037 23.06.14, 18:09
          Nie ma opcji siekania, którą ma termomix.

Multicooker to po prostu garnek, w którym smażysz, gotujesz itp.
          Misa jest o wiele większa niż w Termomixie.

Ja lubię opcje robiena ryżu na sypko big_grin (tak, wiem w garnku zwyklym też sie da)
          I trzymania ciepła, po zrobieniu potrawy.
    • ajlajna Re: Multicooker Philips HD3037 23.06.14, 14:16
      Nie wiem, jak ten Multicooker Philips HD3037, ale ja mam takie urządzenia marki Redmond, a konkretnie model RMC-M4500 stąd multicooker.pl/katalog/multicookery/redmond_rmc_m4500/. Jestem z niego naprawdę bardzo, ale to bardzo zadowolona. Ma 10 programów, w tym oczywiście między innymi: duszenie, smażenie, gotowanie, zupa czy też takie, jak np. kasza na mleku albo ryż/kasza. Jest też bardzo estetyczny, naprawdę super prezentuje się w kuchni i łatwo się go czyści smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka