Dodaj do ulubionych

zimówki Ecco Biom

24.01.15, 10:27
czy ktoś posiada? czy waga tych butów jest zbliżona do Snowride'ów, czy są to cięższe buty?
mam tez pytanie odnośnie długości wkładek - czy faktycznie rozmiar 28 ma 18cm, a 29 - 18,5cm, jak podaje producent? czy jest to długość podana do zagięcia na piętę, czy całościowa wkładki?
Obserwuj wątek
    • mielin Re: zimówki Ecco Biom 24.01.15, 14:40
      Biom to nie są zimówki ale typowe przejściówki (te wyższe na mokrą jesień). Zobacz choćby podeszwę. Długość wkładki zwykle jest zgodna z deklaracją producencką, możesz jeszcze porównać na Riccardo, tam podają długości mierzone centymetrem.
      • bogna_78 Re: zimówki Ecco Biom 24.01.15, 17:35
        www.riccardo.pl/dziecko/buty-dla-chlopca/buty-zimowe/sniegowce-ecco-biom-hike-kids-black-moonless-titanium-70301258138-p-31509
        to raczej ewidentnie są zimówki smile
        • mmikus Re: zimówki Ecco Biom 24.01.15, 20:41
          Moja córka ma ten model w tym roku, tylko w innym kolorze. Waga jest zbliżona - różnica to 20g, zważyłamwink Co do długości wkładki to producent wg mnie podaje dł. do zagięcia, mam rozmiar 33 i dł. wkładki 21,5 podawana na stronie to dł. do zagięcia.
          • bogna_78 Re: zimówki Ecco Biom 25.01.15, 09:49
            dziękuję
          • aga_36 Re: zimówki Ecco Biom 25.01.15, 20:41
            A możesz wypowiedzieć się, czy buty są ciepłe, bo też się do nich przymierzam, a syn zawsze miał model snowrush.
            • mmikus Re: zimówki Ecco Biom 25.01.15, 22:23
              Ciepłe, całe są na kożuszku. I są bardziej nie wiem jak to określić, miękkie, giętkie, mniej sztywne w porównaniu do snowrush czy snowboarder. Obydwa modele nosiła w ubiegłych latach. Teraz pytałam które kupić na następny rok, to chce biomysmile Jakość też b.dobra, brak śladów użytkowania, za wyjątkiem delikatnie przytartych czubków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka