Dodaj do ulubionych

widziałyście gdzieś tę promocję lego????

08.11.05, 13:38
www.klockilego.pl/index.php?kod=5371&grupa=56&strona=4
Obserwuj wątek
    • gabi54 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 09:45
      Podciągam, bo bardzo mi zależy, spójżcie w tym dodatkowym pudle są okienka,
      kółka samochodowe, kwiatuszki - nigdzie nie widziałam osobno takich klocków, to
      może bardzo urozmaicić zabawę. Niestety w tym sklepie towar jest niedostępnysad
      • leigh4 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 09:54
        Gabi, ja już nawet obdzwoniłam sklepy w poszukiwaniu tego zestawu, ale wszędzie
        jest już niedostępnysad Ja kupiłam taki na allegro, ale już ponad pół roku temu.
        Nie pamiętam nicku pani, od której kupowałam, ale jeśli chcesz poszukam i dam
        Ci znać. Na pewno miala na imie Grażyna i była b. sympatyczna-może porozmawiasz
        z nią, czy ma takie zestawy jeszcze do sprzedania?
        Poza tym w promocji w auchan widziałam za chyba 77zł pudełko tekturowe 120
        klocków plus nadstawka 30szt-ale głowy nie dam sobie uciąć, że w tej nadstawce
        były takie same klocki, co w tym zestawie, którego szukasz.
        • carminamama Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 14:07
          Ja tez kupowaąłm ten sam zestaw u tej Pani z allegro jej nick to Grazyna444
          allegro.pl/show_user.php?uid=2363524 i tez ja polecam bo wszystko
          przebiegało bez zarzutu a Pani bardzo miła. Klocki tez polecam bo ja przejzalam
          chyba wszystkie zestawy z wiaderkami i ten ma najbardziej urozmaicone dodatki
          i u mojej corki te klocki sa hitem od poł rokusmile)) najbardziej lubi taki ze
          sznureczkiem, kwiatki i wlasnie okienkasmile
          Mozna zapytac tej Pani moze jeszcze je sprowadza,?

Pozdrawiam
          • leigh4 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 14:18
            To dokładnie ta pani Grażyna. I tez polecam ten zestaw-ma i podwozie i okienka
            i kwiatki. U nas hit to oczywiście podwoziesmile Ale ja mam synka.
            • gabi54 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 18:58
              dzięki dziewczyny za namiary. Te zestawy w Auchan widziałam i są fajne i
              ilościowo i cenowo, tylko to zwykłe klocki, a te maja urozmaicenia dlatego są
              fajniejsze. Napiszę do tej pani, może mi się uda, ale jak nie znajdę tego
              zestawu to chyba na ten z Auchana się zdecydujęsad
              A tak dla ciekawości to ile dałyście u tej Pani?
              • carminamama Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 19:05
                Dokladnie nie pamietam ale cos 82-83zł chyba 82,90zł
    • alexsc Gabi54 13.11.05, 19:16
      www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=gBRezu6r4DFmzq3cAgI9xu-hklG0C23LB4o=?
      ProductSKU=de_DE-1462461

taki zestaw znalazłam na mytoys.de, mogę to dla ciebie zamówić. Koszty wysyłki
      ok 3 euro. cena za zestaw : 22,99 euro, wcześniej było po 25,99.
      Daj znać jeśli chcesz. Żadnych kosztów dodatkowych, tylko przesyłka w kraju ode
      mnie do Ciebie, ok 9 zł tak myslę.
    • dosiamamafilipa Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 22:07
      hej
      sprawdz tu wiem ze tam sa :
      www.fajnezabawki.pl/x_C_Dz__P2_3710043__LL_10.htmlpzdr.
      dorota
      • dosiamamafilipa Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 22:09
        ojej cos nie idzie przez ten link, w kazdym badz razie na www.fajnezabawki.pl
      • greenland Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 11:01
        były sad
        tam tez ich nie ma sad
        • gabi54 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 11:05
          nie ma???? ja właśnie dzwoniłam, mają dać odpowiedż koło 12, to nie mam na co
          liczyć?
          • alexsc Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 13:59
            www.fajnezabawki.pl maja ten zestaw w sprzedaży
        • greenland Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 11:29
          o sorki sklepy mi sie pomerdały uncertain

Z www.klockilego.pl mi odpisali:
          "Witam,
          W dniu dzisiejszym nie mamy potwierdzenia na dostawę tego zestawu. Nie wiemy
          czy wiaderko 5371 pojawi się przed świętami."

Wiec moze jest nadzieja.....

• gabi54 Re: zamówiłam!!!!!!!!!!! 14.11.05, 14:24
            dziewczyny, już zamówiłam maja w tym sklepie, przesyłka ma być u mnie w piątek.
            Dziekuję za namiary!!!!!
            alexsc - dzięki za propozycje, pewnie bym z niej skorzystała gdybym tu nie
            znalazła
            • dosiamamafilipa Re: zamówiłam!!!!!!!!!!! 14.11.05, 18:09
              ciesze sie ze moglam pomoc, sama chcialam takie kupic smykowi wiec wiedzialam
              gdzie szukac koniec koncow zamoiwlam w stanach o wiele wiekszy duzo taniej, no
              i do tego jeszcze mase innych zestawow klocow. Zrobilam to zeby bylo
              oszczedniej a zaplace za to pewnie 3 razy tyle ile pocztakowo chcialm wydac no
              ale coz bedzie mial mase zabawy bo mamy po drodze kilka okazji do obdarowywania
              smyka.
              pzdr.
              dorota
    • monix123 Nie ma już:( 14.11.05, 16:46
      A ja właśnie tam dzwoniłam i nie ma sad
      Szkoda.Mam nadzieję,że do świąt jeszcze gdzieś znajdziemy. Dziewczyny jakbyście
      słyszały jeszcze gdzieś,ze jest ten zestaw to dajcie znać.Proszę.
      • greenland Re: Nie ma już:( 14.11.05, 19:00
        Monix u importera lego www.klocki-lego.pl wink Dziś zamówiłam. Na stronie
        nie mają ale jak sie do nich dodzwoni/napisze to okazuje sie, ze mają kilka
        sztuk na magazynie. Cena ok. 89 zł + przesyłka
    • alexsc A młodzież w wieku 17 miesięcy bedzie sie tym 14.11.05, 19:21
      bawić? czy nie połknie klocków? Czy będzie umiał składać i budować? Sama nie
      wiem.... tyle szumu narobiłyśmy że dla zasady chcę je miećwink to tzw mania
      posiadania....
      • dosiamamafilipa Re: A młodzież w wieku 17 miesięcy bedzie sie tym 14.11.05, 19:24
        moj synek pierwszy taki zestaw dostal na roczek, kolejne na 2 latka i szczerze
        dopiero teraz jak ma prawie trzy to sie tym bawi co dzien godzinami wczesniej
        patrzyl jak mmy to robimy,ale to zalezy od dziecka.
        pzdr.
        dorota
        • alexsc Re: A młodzież w wieku 17 miesięcy bedzie sie tym 14.11.05, 19:26
          tak myślałam... mój weźmie pewnie te wszystkie klocki i porozwala gdzie się
          da... dam sobie spokój z tym na razie, bo bez sensu kupowac i trzymać w ukryciu
          przez rok...
          • monix123 Dzięki!!! 15.11.05, 14:20
            Greenland dzięki wielkie. Faktycznie nie ma na ich stronie tego
            zestawu,napisałam maila, nie odpisaliwink no to zadzwoniłam i...zamówiłam. Jutro
            mają słaćsmileDzięki jeszcze raz za namiar!!!!!!!

A co do tego czy młodzież będzie się bawićwink. Moja młodzież ma 18 miesięcy,
            najpierw zrobiłam próbo-prawdę z duplo u znajomychsmile Było naprawdę fajnie i
            dlatego się zdecydowałam. Myślę,że LEGO jest naprawdę super, ale najpier z
            dzieckiem trzeba trochę pobudować wspólnie.
            Pozdr.
            • monix123 Re: Dzięki!!! 15.11.05, 14:26
              Acha!!Pani ze sklepu powiedziała,że strasznie duże zainteresowanie dziś mają
              tym zestawemsmileAle im zrobiłaś reklamę smile
              • marika_ja Re: Dzięki!!! 15.11.05, 14:53
                buuu, niestety ich już nie ma, a poluję na ten zestaw od miesiąca.Ale, miły Pan
                powiedział,że jeszcze może będąsmile
                pozdrawiam, Magda
                • monix123 Re: Dzięki!!! 15.11.05, 15:00
                  Zamawiałam poł godziny temu i miła pani powiedziała, że "jest kilka sztuk na
                  magazynie" smile
                  • monix123 Re: Dzięki!!! 18.11.05, 21:05
                    Klocki już u mnie w domku.Dzięki raz jeszczesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka