gabi54 08.11.05, 13:38 www.klockilego.pl/index.php?kod=5371&grupa=56&strona=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi54 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 09:45 Podciągam, bo bardzo mi zależy, spójżcie w tym dodatkowym pudle są okienka, kółka samochodowe, kwiatuszki - nigdzie nie widziałam osobno takich klocków, to może bardzo urozmaicić zabawę. Niestety w tym sklepie towar jest niedostępny Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 09:54 Gabi, ja już nawet obdzwoniłam sklepy w poszukiwaniu tego zestawu, ale wszędzie jest już niedostępny Ja kupiłam taki na allegro, ale już ponad pół roku temu. Nie pamiętam nicku pani, od której kupowałam, ale jeśli chcesz poszukam i dam Ci znać. Na pewno miala na imie Grażyna i była b. sympatyczna-może porozmawiasz z nią, czy ma takie zestawy jeszcze do sprzedania? Poza tym w promocji w auchan widziałam za chyba 77zł pudełko tekturowe 120 klocków plus nadstawka 30szt-ale głowy nie dam sobie uciąć, że w tej nadstawce były takie same klocki, co w tym zestawie, którego szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 14:07 Ja tez kupowaąłm ten sam zestaw u tej Pani z allegro jej nick to Grazyna444 allegro.pl/show_user.php?uid=2363524 i tez ja polecam bo wszystko przebiegało bez zarzutu a Pani bardzo miła. Klocki tez polecam bo ja przejzalam chyba wszystkie zestawy z wiaderkami i ten ma najbardziej urozmaicone dodatki i u mojej corki te klocki sa hitem od poł roku)) najbardziej lubi taki ze sznureczkiem, kwiatki i wlasnie okienka Mozna zapytac tej Pani moze jeszcze je sprowadza,? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 14:18 To dokładnie ta pani Grażyna. I tez polecam ten zestaw-ma i podwozie i okienka i kwiatki. U nas hit to oczywiście podwozie Ale ja mam synka. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 18:58 dzięki dziewczyny za namiary. Te zestawy w Auchan widziałam i są fajne i ilościowo i cenowo, tylko to zwykłe klocki, a te maja urozmaicenia dlatego są fajniejsze. Napiszę do tej pani, może mi się uda, ale jak nie znajdę tego zestawu to chyba na ten z Auchana się zdecyduję A tak dla ciekawości to ile dałyście u tej Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 19:05 Dokladnie nie pamietam ale cos 82-83zł chyba 82,90zł Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Gabi54 13.11.05, 19:16 www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=gBRezu6r4DFmzq3cAgI9xu-hklG0C23LB4o=? ProductSKU=de_DE-1462461 taki zestaw znalazłam na mytoys.de, mogę to dla ciebie zamówić. Koszty wysyłki ok 3 euro. cena za zestaw : 22,99 euro, wcześniej było po 25,99. Daj znać jeśli chcesz. Żadnych kosztów dodatkowych, tylko przesyłka w kraju ode mnie do Ciebie, ok 9 zł tak myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 22:07 hej sprawdz tu wiem ze tam sa : www.fajnezabawki.pl/x_C_Dz__P2_3710043__LL_10.htmlpzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 13.11.05, 22:09 ojej cos nie idzie przez ten link, w kazdym badz razie na www.fajnezabawki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 11:01 były tam tez ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 11:05 nie ma???? ja właśnie dzwoniłam, mają dać odpowiedż koło 12, to nie mam na co liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 13:59 www.fajnezabawki.pl maja ten zestaw w sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: widziałyście gdzieś tę promocję lego???? 14.11.05, 11:29 o sorki sklepy mi sie pomerdały Z www.klockilego.pl mi odpisali: "Witam, W dniu dzisiejszym nie mamy potwierdzenia na dostawę tego zestawu. Nie wiemy czy wiaderko 5371 pojawi się przed świętami." Wiec moze jest nadzieja..... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: zamówiłam!!!!!!!!!!! 14.11.05, 14:24 dziewczyny, już zamówiłam maja w tym sklepie, przesyłka ma być u mnie w piątek. Dziekuję za namiary!!!!! alexsc - dzięki za propozycje, pewnie bym z niej skorzystała gdybym tu nie znalazła Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: zamówiłam!!!!!!!!!!! 14.11.05, 18:09 ciesze sie ze moglam pomoc, sama chcialam takie kupic smykowi wiec wiedzialam gdzie szukac koniec koncow zamoiwlam w stanach o wiele wiekszy duzo taniej, no i do tego jeszcze mase innych zestawow klocow. Zrobilam to zeby bylo oszczedniej a zaplace za to pewnie 3 razy tyle ile pocztakowo chcialm wydac no ale coz bedzie mial mase zabawy bo mamy po drodze kilka okazji do obdarowywania smyka. pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Nie ma już:( 14.11.05, 16:46 A ja właśnie tam dzwoniłam i nie ma Szkoda.Mam nadzieję,że do świąt jeszcze gdzieś znajdziemy. Dziewczyny jakbyście słyszały jeszcze gdzieś,ze jest ten zestaw to dajcie znać.Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Nie ma już:( 14.11.05, 19:00 Monix u importera lego www.klocki-lego.pl Dziś zamówiłam. Na stronie nie mają ale jak sie do nich dodzwoni/napisze to okazuje sie, ze mają kilka sztuk na magazynie. Cena ok. 89 zł + przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc A młodzież w wieku 17 miesięcy bedzie sie tym 14.11.05, 19:21 bawić? czy nie połknie klocków? Czy będzie umiał składać i budować? Sama nie wiem.... tyle szumu narobiłyśmy że dla zasady chcę je mieć to tzw mania posiadania.... Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: A młodzież w wieku 17 miesięcy bedzie sie tym 14.11.05, 19:24 moj synek pierwszy taki zestaw dostal na roczek, kolejne na 2 latka i szczerze dopiero teraz jak ma prawie trzy to sie tym bawi co dzien godzinami wczesniej patrzyl jak mmy to robimy,ale to zalezy od dziecka. pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: A młodzież w wieku 17 miesięcy bedzie sie tym 14.11.05, 19:26 tak myślałam... mój weźmie pewnie te wszystkie klocki i porozwala gdzie się da... dam sobie spokój z tym na razie, bo bez sensu kupowac i trzymać w ukryciu przez rok... Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Dzięki!!! 15.11.05, 14:20 Greenland dzięki wielkie. Faktycznie nie ma na ich stronie tego zestawu,napisałam maila, nie odpisali no to zadzwoniłam i...zamówiłam. Jutro mają słaćDzięki jeszcze raz za namiar!!!!!!! A co do tego czy młodzież będzie się bawić. Moja młodzież ma 18 miesięcy, najpierw zrobiłam próbo-prawdę z duplo u znajomych Było naprawdę fajnie i dlatego się zdecydowałam. Myślę,że LEGO jest naprawdę super, ale najpier z dzieckiem trzeba trochę pobudować wspólnie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Dzięki!!! 15.11.05, 14:26 Acha!!Pani ze sklepu powiedziała,że strasznie duże zainteresowanie dziś mają tym zestawemAle im zrobiłaś reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: Dzięki!!! 15.11.05, 14:53 buuu, niestety ich już nie ma, a poluję na ten zestaw od miesiąca.Ale, miły Pan powiedział,że jeszcze może będą pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Dzięki!!! 15.11.05, 15:00 Zamawiałam poł godziny temu i miła pani powiedziała, że "jest kilka sztuk na magazynie" Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Dzięki!!! 18.11.05, 21:05 Klocki już u mnie w domku.Dzięki raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś