monii_1 25.11.05, 11:37 Bardzo proszę użytkowniczki o informację na temat daszka od tego wózeczka. Na zdjęciach wygląda że ma otwór na wylot z tyłu. Jestem na etapie szukania lekkiej spacerówki więc zadaję mnóstwo pytań na temat różnych wózków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perra-azul Re: Maclaren Quest ?! 25.11.05, 13:40 Przed zakupem pytałam o to samo ) To nie jest otwór, ale kawałek przeroczytej folii, który umożliwia obserwowanie dziecka osobie prowadzącej wózek. Sam wózek jest rewelacyjny! Jezdzimy nim od maja, jestesmy bardzo zadowoleni. W maju moja coreczka miala 10 miesiecy, nie było zadnego problemu zwiazanego z tym, ze byla do wozka zbyt mala. Gdybym miala ponownie wybierac spacerowke parasolke, kupilabym ten sam wozek Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Maclaren Quest ?! 25.11.05, 14:44 czyli to tak samo jak ma budka od LOOLA też wygląda jak dziura a to jest folia z siateczką wtopiona w budkę. Różne czytałam opinie chciałabym znać szer, siedziska , wagę oraz amortyzację, proszę o odpowiedź P.S moja córka 14 listopada skończyła rok więc nie byłoby tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
molaj Re: Maclaren Quest ?! 26.11.05, 00:21 wózek waży ok. 5kg, szer. siedziska 35cm, można przedłużyć podnóżek jak dziecko uśnie, ale nie rozłoży się na płasko tylko na półleżąco. Odpowiedz Link Zgłoś