kara13 15.12.05, 08:11 Chodzi mi o takie zwykłe proste. jakich firm są dobre? Czy te z melodyjką mają możliwość wyłączenia dźwięku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maroba Re: Nocnik 15.12.05, 12:04 kup zwykły, najtańszy, bez melodii!!! bo maluchy się boją, moje maluchy taki mają i już służy drugi rok non stop, i jeszcze posłuży, pozdrawiam maroba Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Nocnik 15.12.05, 13:36 Na początku miałyśmy zwykły, potem kupiłam z melodia.Było fajnie..na ppoczatku, potem juz tej melodi nie mogłam słuchać Po jakimś czasie melodyjka grała nawet po wylaniu płynnych "rzeczy" a potem już skrzeczała.Naszczęście cały grający sprzęt można było urwać i był normalny nocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Nocnik 15.12.05, 13:56 Hej! Kup normalny w miarę szeroki i wygodny nocniczek Jeśli dla chłopca to z wysokim przodem i tyle POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Nocnik 17.12.05, 16:14 My też mamy zwykły. Mieliśmy wcześniej taki bardziej skomplikowany - jak sedes, z deską, pokrywą itp - Ewa tylko w niego właziła. Pojechaliśmy z córką do sklepu, posadziliśmy (w ubranku na kilku zwykłych nocnikach, na nocniczku Graco wydała jakiś aprobujący dźwięk, to wzieliśmy. Następnego dnia rano było w niej i siku i kupka bez żadnego tłumaczenia (miała 15 miesięcy). Nadal nie ma problemu z siadaniem na nocniczek - raczej ze wstaniem, bo lubi czytać książeczki na nocniczku. A z tego skomplikowanego też już korzysta - u dziadków Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś