magda1104 09.04.06, 19:01 Cześć, prymierzam się do zakupu łóżka dla dziecka, być może w Ikei. Chciałabym jednak chować pościel. Jak Wy rozwiązałyście ten problem? aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Łózko z Ikei a chowanie pościeli 09.04.06, 19:12 Ja również tam kupię łóżeczko dla córy. I jeżeli będzie to opcja metalowa (czarne) to pod spodem jest sporo miejca na plastikowy pojemnik na pościel. Jeżeli będzie to drewniane (chyba Ateles) - rozciągane, to hm... miejsca pod spodem nie jest za dużo. Rozwiązaniem jest dokupienie drogiego, acz pojemnego kufra z serii Diktat. Hm - pewnie poprzekręcałam nazwy serii, ale co tam pzdr A Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Łózko z Ikei a chowanie pościeli 09.04.06, 23:27 Jest taki biały plastikowy pojemnik na kółakch na pościel:mieście się chyba pod każdym łóżeczkiem z ikei. Ja myślę o takim(jeśli zwycięży u na opcja łóżeczka z ikei. Ceny niestety nie znam. Można też trzyamć pościel np, w wiklinowym(lub innym) koszu: ja tak przechowywałam pościel na studiach, gdy miałam kanapę bez pojemnika na pościel). Wygląda b. efektownie(oczywiście w zależności od tego czy w ogóle pasuje do stylu pokoju) i jest b. praktyczne. Kosz kupiłam w pracowni wikliniarskiej za ok 50zł. Fajnym pomysłem mogłaby być także drewniana skrzynia na pościel-ale to też oczywiście w zależności od preferowanego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: Łózko z Ikei a chowanie pościeli 05.06.06, 15:01 My mamy biały plastikowy pojemnik pod łóżkiem, dla synka równiez kupujemy łóżko z Ikei z takim pojemnikiem Odpowiedz Link Zgłoś