Dodaj do ulubionych

Gratisy z allegro

19.04.06, 23:30
Od pewnego czasu wciągnęły mnie zakupy na allegro. Kupuję przeważnie ubranka
dla Hubert. Zdaża się, że do wylicytowanych rzeczy sprzedawca dołącza jeszcze
jakieś ubranko gratis. Często jednak te gratisy nie nadają się w ogóle do
użytku (dziurawe, poplamione, porozciągane i widać, że prane ze 100 tysięcy
razy). Wiem, że to gratisy i nie powinnam narzekać ale mni eby nawet było
komuś coś takiego wysłać. Często więc otwieram paczkę i gratisik ląduje od
razu w koszu. Miałyście też podobne przypadki?
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Gratisy z allegro 20.04.06, 08:16
      Mi sie zdarzyło , byłam tym bardziej zdziwiona że kupuje tylko nowe rzecy a
      dostałam gratis koszulkę wyjątkowo złachaną . Jak kupowałam następny raz u tej
      sprzedającej napisałam że za gratis z góry dziekuję bo nie lubię używanych
      rzeczy . U sprzedawców u których kupuję często i dużo , zawsze do paczki
      dostaję np. skarpeteczki ( nowe), lub książeczkę dla dziecka , jakiś słodycz
      itp.
      • aga_qan Re: Gratisy z allegro 20.04.06, 11:10

a ja ostatnio dostaje niezapowiedziane gratisy bardzo ladne-bluzeczka,puzzle itd
        to chyab prezenty za wyjatkowo szybko przeporwadzone transakcje wink
        • malenama1 Re: Gratisy z allegro 20.04.06, 13:53
          Ja tez często dostaję gratisy i paradoksalnie zdarzyło mi się kilka razy,że
          gratis był łądniejszy niż wylicytowany towarsmile)) Sama czasem tez sprzedaję cos
          po mojej córeczce i tez dołączam jakis gratis ale zawsze w dobrym stanie.
          Wszystko zalezy od sprzedawcy. Allegro to loteriasmilePozdrawiamsmile
    • 76kitka Re: Gratisy z allegro 20.04.06, 14:35
      odkupiłam kiedys nianię od jednej z mam, mały gratis dostał miśka przecudnej urody, z którym spi do dziś, o gratisie nie było mowy w opisie aukcji, inna mama , od której odkupiłam jakis ciuszek, który kupiła swojemu synkowi, ale nie trafiła z rozmiarem dołączyła nam parę skarpetek nowych z metką. Ja jak sprzedawałam wózek po synku dołączyłam dwie firmowe zabawki w idealnym stanie, sprzedawałam też jakies drobniejsze rzeczy i zawsze się staram dodać cos w stanie idealnym jeśli obiecam jakis gratis. Wobec mnie sprzedający zawsze byli w porządku, więc ja też się staram trzymać poziom.
    • kanna Re: Gratisy z allegro 20.04.06, 16:34
      ja najczęsciej dostaje gratisy, jak Sprzedajacy opóźnia sie z wysyłkę - np. do
      wylicyowanej bluzeczki endo dostałam tiszercik endo.

pozd. Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka