Dodaj do ulubionych

klocki mega bloks

26.06.06, 23:20
Witam;

Ktoś wie, ktoś ma i powie czy ten zestaw
www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27525458-27510001.html pasuje do tego
www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27525455-27510001.html
Dziękuję za pomoc - Paulina
Obserwuj wątek
    • maja285 Re: klocki mega bloks 27.06.06, 21:43
      wydaje mi się ze nie. Mamy takie w wózku i są bardzo duże. Te na stoliku wydają
      się mniejsze.
    • maja285 Re: klocki mega bloks 27.06.06, 21:46
      www.megabloks.com
      Z tego co widać na stronie to chyba jednak pasują, bo są z tej samej serii maxi
    • alojw Re: klocki mega bloks 27.06.06, 21:52
      Ja bym ci radziła zpytać w sklepie bo z tymi klockami mega bloksu to różnie
      bywa. A oni powiedzą ci na 100%.
      • unia78 Re: klocki mega bloks 27.06.06, 23:07
        No właśnie nie bardzo wiem gdzie je kupić w sklepie stacjonarnym... Mamy te
        większe - zamówione przez internet - chcieliśmy coś dokupić, no i nie wiemy czy
        stolik będzie pasował do tego co mamy.
        Paulina
        • leigh4 Re: klocki mega bloks 27.06.06, 23:27
          Te ze stolikiem są z serii dla starszych dzieci. Są one mniejsze od tych z
          drugiego linku. Niestety mało pomogę, bo mam tylko te ostatnie i nie oglądałam
          nawet tych dla starszych dzieciaczków. Ale myslę, że bez problemu jedne i
          drugie dostaniesz w Smyku(a na pewno oba rodzaje są na Kruczej- z tym, że z
          tych mniejszych jest inny zestaw, nie ten ze stolikiem, ale klocki są tej samej
          wielkości)-porównaj, a kup w bobomarkecie, bo ceny w smyku niestety kosmicznesad
        • alojw Re: klocki mega bloks 28.06.06, 07:41
          Ale przecież w sklepie internetowym też możesz zapytać. W Smyku też pewnie będą
          tylko tam tak jak pisała leigh ceny są kosmiczne.
    • chuda20 Re: klocki mega bloks 28.06.06, 12:53
      U mnie w miescie ten stolik był w Leclercu do kupienia - widziałam go jakis
      miesiąc temu.Kosztował ok 60zł.
      Ps.Kiedyś nawet był w gazetce promocyjnej ale to już też jakiś czas temu :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka