Dodaj do ulubionych

Rajtuzy dla chlopca....

15.01.07, 17:44
Poszukuje rajtuz dla chlopca w roz ok 104. do tej pory kupowalam wole.
przejzalam allegro ale tam przede wszystkim kolory i wzory dla dziewczynek.
frotta mnie nie interesuje.
gdzie Wy kupujecie rajtki dla synkow?smile jakich firm?
Obserwuj wątek
    • katka761 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 18:34
      ja kupuję z gatty - co prawda w sporo mniejszym rozmiarze. no i jeszcze z
      mariquity.
    • iwek33 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 18:37
      W ubiegły piątek kupiłam synkowi rajstopki z Woli w rozmiarze 104-110 w Tesco
      po 6 zł z groszami ( jakaś promocja chyba była) były różne wzory, chłopięce
      bardzo ładne granatowe w samochodziki, granatowe w zółte paski ale stopy
      gładkie i w kolorach beżowo-oliwkowych.
      • aldona_t1 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 21:39
        Od srody jest też promocja w Geant- właśnie Wola po 7 zł- kupowałam 2 tygodnie
        temu tamże i były chłopięce w sporym wyborze.
    • ana119 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 22:23
      kiedyś właścicielka sklepu z ubrankami dla dzieci powiedziała mi, że najwięcej
      kupują matki dla dziewczynek (czytaj: zostawiają tam gotówki!)i dlatego taki
      asortyment mają. a rajstopki kupuję też Woli, bo bywają w supermarketach w
      niezłym wyborze i wtedy kupuję ich dużo. miał też mały rajstopki z H&M, ale
      cena wyższa a podobnie się przecierają i już nie kupuję innych firm. natomiast
      kiedy jest cieplej to chętnie zakładam małemu pod spodnie podkolanówki ale te
      poza małymi wyjątkami (H&M) występują w sklepach głównie w kolorach różowych...
    • kropka1907 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 16.01.07, 07:56
      A ja dla synka kupuję rajstopki firmy rewon. Mają fajne typowo chłopięce wzory
      (motocykle, łódki, flagi, autka, ciuchcie) Jakościowo bardzo dobre (nie ma
      szans, żeby jedno dziecko je "znosiło").
      • ekrakow my kupujemy w SMYKu i H&M :-) 17.01.07, 22:17
        czasem Wola, teraz w H&M w Krakowie są właśnie na dziale chłopięcym rajstoy
        czarno-niebieskie w tygryski Disneya oraz ze Spidermanem. Bardzo ładne. Sama
        kupiłam. Po 29,90 zł. W SYMU są firmy Coll Club po o ile dobrze pamiętam 14,90
        zł. Jestem z nich zadowolona, dobrze się piorą, nie niszczą tak szybko. Dośc
        porządna bawełna. Wzory tez fajne, np. mamy czarne z traktorami, beżowe w
        poziome paski niebieskie, beżowe z dinozaurami i inne.
        Pozdrawiam

• 76kitka Re: Rajtuzy dla chlopca.... 18.01.07, 10:19
      h&m ma fajne rajstopki, mocne, nie drą się, ale moim zdaniem są na szczupłe nóżki, mamy też jakieś rajstopki woli ze strażakiem i w kwadraciki.
    • osesek22 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 18.01.07, 22:27
      Najczęściej kupuję Woli w sprawdzonej hurtowni rajstop i skarpet (detal poniżej
      10 sztuk) z motywami chłopięcymi albo jednokolorowe, ale zdarzyło mi się kupić
      też w Makro pakowane po 2 sztuki Marilyn.
    • kanna Re: Rajtuzy dla chlopca.... 19.01.07, 18:47
      ja wcale nie kupuje, odkad synek przestał nosic pieluchę smile)

pozd. Ani
      • iwek33 Re: Rajtuzy dla chlopca...do kanna. 19.01.07, 20:25
        I nie ubierasz synkowi zimą rajstop pod spodnie, czy kombinezon????
        Nie widzę związku z noszeniem pieluchy, moi synowie noszą zimą rajstopki choć o
        pieluchach daaaawno już nie pamiętamy, co w takim razie ubierasz synkowi jak
        jest zimno?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka