s.ivona 15.01.07, 17:44 Poszukuje rajtuz dla chlopca w roz ok 104. do tej pory kupowalam wole. przejzalam allegro ale tam przede wszystkim kolory i wzory dla dziewczynek. frotta mnie nie interesuje. gdzie Wy kupujecie rajtki dla synkow? jakich firm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka761 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 18:34 ja kupuję z gatty - co prawda w sporo mniejszym rozmiarze. no i jeszcze z mariquity. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 18:37 W ubiegły piątek kupiłam synkowi rajstopki z Woli w rozmiarze 104-110 w Tesco po 6 zł z groszami ( jakaś promocja chyba była) były różne wzory, chłopięce bardzo ładne granatowe w samochodziki, granatowe w zółte paski ale stopy gładkie i w kolorach beżowo-oliwkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_t1 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 21:39 Od srody jest też promocja w Geant- właśnie Wola po 7 zł- kupowałam 2 tygodnie temu tamże i były chłopięce w sporym wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 15.01.07, 22:23 kiedyś właścicielka sklepu z ubrankami dla dzieci powiedziała mi, że najwięcej kupują matki dla dziewczynek (czytaj: zostawiają tam gotówki!)i dlatego taki asortyment mają. a rajstopki kupuję też Woli, bo bywają w supermarketach w niezłym wyborze i wtedy kupuję ich dużo. miał też mały rajstopki z H&M, ale cena wyższa a podobnie się przecierają i już nie kupuję innych firm. natomiast kiedy jest cieplej to chętnie zakładam małemu pod spodnie podkolanówki ale te poza małymi wyjątkami (H&M) występują w sklepach głównie w kolorach różowych... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 16.01.07, 07:56 A ja dla synka kupuję rajstopki firmy rewon. Mają fajne typowo chłopięce wzory (motocykle, łódki, flagi, autka, ciuchcie) Jakościowo bardzo dobre (nie ma szans, żeby jedno dziecko je "znosiło"). Odpowiedz Link Zgłoś
ekrakow my kupujemy w SMYKu i H&M :-) 17.01.07, 22:17 czasem Wola, teraz w H&M w Krakowie są właśnie na dziale chłopięcym rajstoy czarno-niebieskie w tygryski Disneya oraz ze Spidermanem. Bardzo ładne. Sama kupiłam. Po 29,90 zł. W SYMU są firmy Coll Club po o ile dobrze pamiętam 14,90 zł. Jestem z nich zadowolona, dobrze się piorą, nie niszczą tak szybko. Dośc porządna bawełna. Wzory tez fajne, np. mamy czarne z traktorami, beżowe w poziome paski niebieskie, beżowe z dinozaurami i inne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: Rajtuzy dla chlopca.... 18.01.07, 10:19 h&m ma fajne rajstopki, mocne, nie drą się, ale moim zdaniem są na szczupłe nóżki, mamy też jakieś rajstopki woli ze strażakiem i w kwadraciki. Odpowiedz Link Zgłoś
osesek22 Re: Rajtuzy dla chlopca.... 18.01.07, 22:27 Najczęściej kupuję Woli w sprawdzonej hurtowni rajstop i skarpet (detal poniżej 10 sztuk) z motywami chłopięcymi albo jednokolorowe, ale zdarzyło mi się kupić też w Makro pakowane po 2 sztuki Marilyn. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Rajtuzy dla chlopca.... 19.01.07, 18:47 ja wcale nie kupuje, odkad synek przestał nosic pieluchę ) pozd. Ani Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Rajtuzy dla chlopca...do kanna. 19.01.07, 20:25 I nie ubierasz synkowi zimą rajstop pod spodnie, czy kombinezon???? Nie widzę związku z noszeniem pieluchy, moi synowie noszą zimą rajstopki choć o pieluchach daaaawno już nie pamiętamy, co w takim razie ubierasz synkowi jak jest zimno? Odpowiedz Link Zgłoś